Kaj sm pa jz naredil? 38L natankal za 53?... Me je kr prbilo... ?e je taka cena sm pa ?e kr ?ipe umil pa malo lu?i pa take na pumpi... Sem si ?as vzel ?e je zastonj
Res se je potrudil in spedenal avto ampak to nikoli ne bo prodano....oz. res kak?nemu ibr fanu, kar jih pomoje v slo ni. ?koda ker tak?ne zadeve niso cenjene pri nas, jest jih cenim, za ves trud in vlaganje ampak da bi dal toliko denarja pa ni ?ans, raje nabavim:
Evo9 mi smrdi... Ker pomoje nekaj ne ?tima ker EVO9 ima ve?ji spojler zadaj, pa zram antene ma take male ?arkece podobne difuzorju, ki jih ta nima... Tak da tole ne vem ?e je EVO...
Meni zgleda, da ima zlo?ljiva ogledala - gumbek zraven stikala za nastavitev ogledal?
Tisto je samo za vse 4 ?ajbe, pod ?ajbam da druge tri ?ajbe izklopit da otroc ne morjo odpirat, pol ma? pa pri ogledalih srednji gumbek da zbere? levega al desnega, velik knof pa kam bo? premakno ogledalo... Isto ko pr vseh mazdah... Ne vidim ni?esar kar bi nakazovalo na zlo?ljive ?pegle...
Cekine na kup?ek devat, pa bo? ?ez kako leto lahko kupil nekaj kar ti bo bolj v?e?, tegale pa ker ne bo nakrancljan bo? ?e vedno za pameten denar prodal!
avto ma danes 15.700km Tako da bo pomoje kar lep denar se dobil... Redni servisi vsa 4 leta, zimske in letne gume, nikjer razbit, alu felge, alpine zvo?niki, JVC radio,... Tko da ja... Pomoj gre lahk za pametn dnar...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani