Skoči na vsebino

Lej deva se zaradi izgleda in VELIKO manj?e porabe... :notworth: To pemeni manj obremenjen alternator in manj izpusta CO2 v ozra?je :bravo::danzoman:

Sploh se pa to pozna ?e ima? avtodom kot mi... Imamo vse na LED...

Druga?e pa se izogibaj Deal Extreme ker je roba blah... Raje Taubek uporabnika kontaktiraj... Un je ledika mojster...

Drga?e sem pa jz moje DRL naro?il preko e-bay...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ok, mo?nej?e, pa ne limuzina, ampak ?portnik :D

Trenutno malo tuhtaj za kaj ima? finance... Tako da mo?neje ne rabi?, ko ma? pa full time ?iht pa vse porihtan pa kupi? kej takega...

Zakaj je bila ?e 1.5 mi prevelik zalogaj... Zavarovanje, takse, benz,... 1.1 pa mi lepo pride v nizko kategorijo, mal porab, pelem se vseen...

Ko bo pa cajt bom pa jz tut ?el na kej z ve?jo ?talo pod havbo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Kje pa pise, da bo cena od 19.000? naprej? To pomeni, da bodo cene podobne cenam Mazde 6 ... ?

Po raznih stranih avtomobilisti?nih... oguljena bo od 19.000?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Se ?e ve kaj ve?? Moja dva se slinita po slikah... Pa za?etna cena bi NAJ bila 20.000$ in pri nam 19.000? kot pi?e na Mazda straneh...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men se pa zdi da je samo slika prezrcaljena... Ali pa?... Imajotudi brisalce okol obrnjene? Ker so brisalci tudi kontra...

sam gledam pa zadn brisalc je pa prav... tko da ni prezrcaljena o?itno...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Res se je potrudil in spedenal avto ampak to nikoli ne bo prodano....oz. res kak?nemu ibr fanu, kar jih pomoje v slo ni. ?koda ker tak?ne zadeve niso cenjene pri nas, jest jih cenim, za ves trud in vlaganje ampak da bi dal toliko denarja pa ni ?ans, raje nabavim:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5064734&show=1 :bravo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5014784&show=1 :bravo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4507079&show=1 :bravo:

Evo9 mi smrdi... Ker pomoje nekaj ne ?tima ker EVO9 ima ve?ji spojler zadaj, pa zram antene ma take male ?arkece podobne difuzorju, ki jih ta nima... Tak da tole ne vem ?e je EVO...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Meni zgleda, da ima zlo?ljiva ogledala - gumbek zraven stikala za nastavitev ogledal?

Tisto je samo za vse 4 ?ajbe, pod ?ajbam da druge tri ?ajbe izklopit da otroc ne morjo odpirat, pol ma? pa pri ogledalih srednji gumbek da zbere? levega al desnega, velik knof pa kam bo? premakno ogledalo... Isto ko pr vseh mazdah... Ne vidim ni?esar kar bi nakazovalo na zlo?ljive ?pegle...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cekine na kup?ek devat, pa bo? ?ez kako leto lahko kupil nekaj kar ti bo bolj v?e?, tegale pa ker ne bo nakrancljan bo? ?e vedno za pameten denar prodal! :bravo:

avto ma danes 15.700km ;) Tako da bo pomoje kar lep denar se dobil... Redni servisi vsa 4 leta, zimske in letne gume, nikjer razbit, alu felge, alpine zvo?niki, JVC radio,... Tko da ja... Pomoj gre lahk za pametn dnar...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja pa mal je naflancal "prehiti bilo katero Bmw M3", ne bi bil ravno prepri?an, serijski takle nikakor ne, WTF? <_<

@Qwerty - kaka ?katla, pa ne more? neke uboge Lantre tjunat in stajlat kot da je Toyota Supra ali pa ne vem kako ?udo od stroja, ojoj! :harhar:

hja... getza ne grem tjunat ker vem da 1.1 bo zgledal debilno...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.