Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Meni se ne zdi trd. Pa pravijo na tujih forumih da z original eibachi ne izgubi? dost na udobju.. bomo videli :) ?al so me danes iz vulkanizerstva klicali, da ?e ni gum. V ponedeljek baje. :)Ja

Jaz ko sem menjal iz 16 col balonk na 18 col je mazdurina veliko bolj udobna za vozit , kar me je presenetilo , pa sevede veliko bolj dinami?na vo?nja.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Cheap shit pac ne more bit isti nivo kot folk k dela gume ze 100 let...

Pa jih hvalte kok cte...pri gumah se NE spara.

Mal si oglej kako izgleda ?isto nova fabrka , proizvodnja gum v Koreji , ?ez nekaj let bo to najve?ja tovarna na svetu za proizvodnjo gum.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Moja plati??a bodo samo 8" ?iroka, zato guma ne.bo tako na?panana. Pravi? da so tihe? Ima? kak?no primerjavo? Kaj si imel prej gor?

Hvala!

Lp

Prej isto k ti 16 col toyo original mam ?e doma , sej sva debatirala vo?ene  cirka 4000 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

kot ka?e bom nabavil 18" plati??a. Problem je pa pri gumah, oziroma njihova dimenzija. Original 215/45/18 ne mislim kupovat, ker so idioti dali najmanj raz?irjeno dimenzijo (isti k... sem imel pri Nissanu), torej bodo mo?ne dimenzije: 225/40/18 (najceneje, vendar 2% manj?i obseg), 235/40/18 (?e kar poceni, enak obseg kot original). Pri prvih me skrbi da so vseeno prenizke, koliko je pri nas max. odstopanje da ne potrebuje? ?telanja ?tevca? Pri ?ir?ih pa me skrbi da bosta pogonski sklop in podvozje preobremenjeni (pogosta menjava rok, stabijev..) Kak?en nasvet? I??em pa predvsem tiho gumo. V po?tev pridejo Fulda Sportscontrol, Vredestein UItrac Cent ali Sava Intensa UHP.

Prosim ne debatirat o povi?ani porabi itd, ker to mi je vse jasno :)

Prosim za nasvete.. Hvala!

Zdravo robertos664 jest sem si tole ubodu http://www.matsport.si/pnevmatike-in-platisca/pnevmatike/letne-pnevmatike?spec_320=5998&spec_321=6016&spec_322=6031&spec_318=6850&fset=default&page=1&pagesize=12&view=grid&sort=name

za ta dnar bol?ega ne dobi? te dimenzije ki je homologirana. Mal si teste poglej kr pohvaljo tole gumo, pa ?e full trde bo?nice ima XL + v de?ju huda preizku?eno tudi tiha.

Zdej je tudi odvisno kolk ?iroke feltne si bo? ubodu.

Jest mam 18X8.5 ET40 guma je dost stretchi kar feltnam dost dobr pa?e ker so konkavne.

L.P.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Bi jo naro?il , samo takrat ko si dal link je bila ?ez 100 eurov ,(sedaj je 26,50 eurov) zato jo nisem ,sem drugo kot jo imam

od drugega proizvajalca za 9 eurov pa da vidimo.

Evo hude mazdurine 

mazda3flowwidee.jpg

mazda3rearr.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Da in?talacija je potegnjena do zadaj v gepek . 

Recept za in?talacijo od gepeka pa do tablice pa nam je dal ?lan foruma robertos 664 v besedi in sliki , ?e enkrat hvala 

vse ?pila , sam jest mam problem vsaj mislim s kamero , ki je bila 10 eurov - ?ajna .

Sem naro?il drugo , pa da vidmo ?e je problem v kameri . Upam da.    :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Lepa ,lepa lepoti?ka. :prstgor:

Grem po jutri?njem temnit ?ajbe k ji res sede , pa ?e ene 18 colke gor , sam je tolk izbire , da ne morem to?no izbrati kateri ET(40,42) , kolk ?iroko (8j,8,5j) bi , cena od 150-180 eurov sevede komad.

Dejte fantje mal pomagat pri izbiri , kaj bi pasalo moji snowflake white pearl mica sedanki ???????????? :punk:

BoNo M3

Dej povej mi ali ti je mogo?e kaj pretrda , ne udobna za vozit , ker je na 18 colkah??????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Dej povej mi glede kamere a vse ok ?pila , ker jaz imam en kup motenj (slika se vrti )je pa ?ajna za 10 eurov.

Sej je 5 lukenj,pa dva razmerja med luknjami  sam ne vem a folk prov ogla?uje al ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.