Fantje, dobra novica:) eibachke lahko naro?imo kjerkoli in damo vgradit pri lokalnem serviserju, garancija ostane. To mi je danes zagotovil vodja servisa..
Ma nima to veze sej feltn pa gum tud nisi kupu pri Mazda poobla??encu , fedrov ti pa itak nebo neki fu?ar al pa sam gor tla?u , pa itak bo? homologiral. :ne vem:
Meni se ne zdi trd. Pa pravijo na tujih forumih da z original eibachi ne izgubi? dost na udobju.. bomo videli ?al so me danes iz vulkanizerstva klicali, da ?e ni gum. V ponedeljek baje. :)Ja
Jaz ko sem menjal iz 16 col balonk na 18 col je mazdurina veliko bolj udobna za vozit , kar me je presenetilo , pa sevede veliko bolj dinami?na vo?nja.
kot ka?e bom nabavil 18" plati??a. Problem je pa pri gumah, oziroma njihova dimenzija. Original 215/45/18 ne mislim kupovat, ker so idioti dali najmanj raz?irjeno dimenzijo (isti k... sem imel pri Nissanu), torej bodo mo?ne dimenzije: 225/40/18 (najceneje, vendar 2% manj?i obseg), 235/40/18 (?e kar poceni, enak obseg kot original). Pri prvih me skrbi da so vseeno prenizke, koliko je pri nas max. odstopanje da ne potrebuje? ?telanja ?tevca? Pri ?ir?ih pa me skrbi da bosta pogonski sklop in podvozje preobremenjeni (pogosta menjava rok, stabijev..) Kak?en nasvet? I??em pa predvsem tiho gumo. V po?tev pridejo Fulda Sportscontrol, Vredestein UItrac Cent ali Sava Intensa UHP.
Prosim ne debatirat o povi?ani porabi itd, ker to mi je vse jasno
za ta dnar bol?ega ne dobi? te dimenzije ki je homologirana. Mal si teste poglej kr pohvaljo tole gumo, pa ?e full trde bo?nice ima XL + v de?ju huda preizku?eno tudi tiha.
Zdej je tudi odvisno kolk ?iroke feltne si bo? ubodu.
Jest mam 18X8.5 ET40guma je dost stretchi kar feltnam dost dobr pa?e ker so konkavne.
Grem po jutri?njem temnit ?ajbe k ji res sede , pa ?e ene 18 colke gor , sam je tolk izbire , da ne morem to?no izbrati kateri ET(40,42) , kolk ?iroko (8j,8,5j) bi , cena od 150-180 eurov sevede komad.
Dejte fantje mal pomagat pri izbiri , kaj bi pasalo moji snowflake white pearl mica sedanki ????????????
BoNo M3
Dej povej mi ali ti je mogo?e kaj pretrda , ne udobna za vozit , ker je na 18 colkah??????
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.matsport.si/pnevmatike-in-platisca/platisca/alu-platisca/i_10336_tomason-tn9-cs-18x8-5-5x114-3-et40-72-60
Hvala za info.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani