Skoči na vsebino
Nakup: Mazda 6
Napisano

Ketna na 100kkm?

Meni tega Pelko ni rekel:) ?e je temu tako, nas to kmalu ?aka :o . Nam je rekel samo, da upa, da ne bo treba in da se ob vsakem serivisu preveri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Mi smo naredili tako, kot je napisal Zmaj. Avto imam od septembra in razen pokanja sklope in nafilati klimo ni bilo ni?. Stro?ek do sedaj: gume, filanje klime in redni servis. Imamo pa mi 180KM (mo? se prito?uje, da je te?ek avto in mal zaspan za konje) in tudi precej opreme. Avto je letnik 2011 in je bil 12.400?. Kupili privat (nekdo jo je ?e prej uvozil iz Nem?ije). Preden nakupom smo bili pri Pelkotu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava avto prevlek
Napisano

Lp i??em dobrega mojstra ,ki izdeluje avte prevleke po meri za mazdurino:-) Lp in hvala za nasvete in odgovore:-)

Bi tudi meni to prav pri?lo. Nek mojster je bil tukaj okoli je znanec dal za Toyoto delat je blo kot original pa se ?al ne spomne za kontakt pa itak je predale? zate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Za mazdo?

Po dezju top, edino ker so znane kot mehke, ti priporocam naj bo tlak spredaj vsaj 2.7, zadaj pa 2.6 (oz 2.8/2.7 bar se bolje)j

Ja. Hvala za nasvet:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

Cca 108

Ni poceni ta ?tos. Sem pa tudi jaz razmi?lajal o tablici po meri. Danes je za mano vozi KR NA IZI. Ena ?koda od tukaj nekje pa je KR IPA. Jaz ?e bi dala, bi dala sinovo ime al pa tud kak?no foro. LJ - CiGI pa? :) Verjetno je kje omenjeno ?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje vozila
Napisano

ja ampak ti nima? mazde 3 B) . armaturka zgoraj je iz tak?nega materiala, da ni ?anse, da bi jo,z bilokakim ?istilom ?prical.. t

A ok:, res nevem kako zgleda. ?e nisem bila v novi Mazdi 3. Je pa lepa zelo :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.