Potem se boste verjetno vozili samo po USA , CANADA in MEXICO .
Sem hotel isto napisat. Pa ne bi jaz verjel ravno tem karticam, so jih ?e kupovali in ni delalo, ker se kartica zaklene na avto v katerega je prvo vstavljena.
V petek sem naredil drugi servis in je bilo potrebno tudi menjat sprednje plo??ice.... in me je skoraj kap mal ?ez 400?
pa je na servisu rekel, da so to neke nove mehkej?e plo??ice, ki se baje znucajo na 40k km in da imajo baje to vsi novi modeli mazd... katastrofa! Pa ?e drage kot svinja!
?e jaz z mojim 100km nimam te?av z vklju?evanjem, pol jih ti tudi ne bi smel imeti. Samo v primerni prestavi ga mora? imetim, pa ne s strahom v obrate.. naj tuli pr...ca
Ker nas je tako lepo odpeljala na morje in nazaj, pretrpela ?e dva dni burje z zajetno porcijo soli, sem jo peljal na rahlo poliranje, voskanje in notranje globinsko ?i??enje zdaj je spet lepa in sijo?a..
Pa mo je treba pa kaj rihtat se je pa treba matrat pa dol vse puliti...
?? ne razumem
a ti bi pocakal na facelift jeseni?
jaz ne bi ?akal na facelift, ker imam raje mehansko ro?no zavoro pa spremembe niso tako dramati?ne.. ?e bo? ?akal na facelift, bo? po moje imel avto glih ?ez eno leto. Za mene, ki sem bolj neu?akan, tole ni
kako je pa s prodajalci in serviserji? ima kdo izkusnje s selmarjem v Celju?
jaz sem zelo zadovoljen z mojim servisom v MB. do sedaj ni bilo problemov, tudi dve garancijski menjavi sta potekali, kot morata. Redni servis pa ugoden.. Edino nikoli ne dajo nadomestnega avta, ?e dobro, da delam blizu..
mene recimo najbolj moti kvaliteta barve.. to je neverjetno koliko pikic imam ?e po 20.000km.. toliko jih nisem imel imel prej na vseh avtomobilih skupaj (pa sem jih imel ?e kar nekaj..) pa nimam jih samo po haubi, so vsepovsod.. odbija? spredaj, na vratih, zadnjih blatnikih, streho imam hvala bogu v foliji. mi je ?al da nisem dal tudi haube takoj v folijo. Pojma nimam kak?en bo avto recimo po petih letih? brez barve?.. sem imel prej Nissan Note in sem imel pri 60.000km samo tri pikice spredaj, pa je bil vi?ji spredaj.. nikoli ne vozim nikomur v riti, bognedaj kak?nemu tovornjaku, ne vozim po avtocesti, ne vozim po makadamu.. tako da res ne vem, kje je fora.
na drugem mestu je ob?utljivost plastike v notranjosti. bognedaj, da se je dotakne? z nohtom ali ko sesa? avto, da potegne? s cevjo.. takoj se naredi tak?en ris, da ga ni mo?no odstranit.. kvaliteta plastike je razen na armaturki, porazna..
pa glasen je avto, se sli?ijo gume preve?. Imam v planu razdret vrata in malo izolacije polo?it, prav tako na kolotekih v prtlja?niku..
druga? sta motor in menjalnik super, poraba nizka, podvozje tudi super, multimedija mi deluje, navigacija tudi. Avto je lep
se mi zdi, da so ?li pri mazdi v italijanske vode.. Avto lep, kvaliteta pa ?epa..
Opral plast soli iz nje, posledica burje (bili na otoku in gledali proti celini) in parkinga tik ob morju en teden bi v gospodinjstvu imeli zadosti soli, ?e bi jo lahko zbral..
Kak poseben razlog, da si zbral to dimenzijo in ne recimo 225/45R18? Ne spoznam se pretirano na montazo nestandardnih gum in homologacijske postopke. 225/40R18 odstopa za 2.3%, 225/45R18 pa samo 1.1% v drugo smer.
Razlog je razpolo?ljivost gum v tej dimenziji in seveda cena. Odstopanja pa so v mejah normale. ?tevec mi la?e proti GPSu cca 4%..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pol bi vedno ?akal na bolj?o ponudbo, ker ?ez dve leti pa pride ?ist nov model in si spet na istem.. brezveze. kaj pa ti manjka pri revolution opremi?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani