Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Potem se boste verjetno vozili samo po USA  , CANADA in MEXICO   :bravo: .

Sem hotel isto napisat. Pa ne bi jaz verjel ravno tem karticam, so jih ?e kupovali in ni delalo, ker se kartica zaklene na avto v katerega je prvo vstavljena.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

V petek sem naredil drugi servis in je bilo potrebno tudi menjat sprednje plo??ice.... in me je skoraj kap mal ?ez 400? :blink:

pa je na servisu rekel, da so to neke nove mehkej?e plo??ice, ki se baje znucajo na 40k km in da imajo baje to vsi novi modeli mazd... katastrofa! Pa ?e drage kot svinja!

koliko ima? prevo?enih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde3
Napisano

Motorji so najmanj problemati?ni.. poraba cca 6l. Servis prvi cca 180?..

Cene se nekaj hudo ne da zbijat, lahko si izbori? kak?en kos dodatne opreme..

?e ho?e? ti?ji avto z nekoliko lep?o notranjostjo pa po?akaj na facelift.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde3
Napisano

Pa mo je treba pa kaj rihtat se je pa treba matrat pa dol vse puliti...

?? ne razumem :)

a ti bi pocakal na facelift jeseni?

jaz ne bi ?akal na facelift, ker imam raje mehansko ro?no zavoro :) pa spremembe niso tako dramati?ne.. ?e bo? ?akal na facelift, bo? po moje imel avto glih ?ez eno leto. Za mene, ki sem bolj neu?akan, tole ni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mika me mx5ka...
Napisano

Pozdravljeni.

Slu?ajno kdo kaj ve o naslednji:

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11164365&display=Mazda%20MX-5%201.6i%20Base

Prav tako se priporo?am, ?e se kateri poznavalec MX-5k javi za pomo? pri ogledu vozila, da ne kupim ma?ka v ?aklju (cena po dogovoru) :)

Hvala za vsako informacijo in pomo? :)

lp, Boris

?e kupi? tega, upam da takoj menja? sprednji odbija? za stock, ker ta je obupen :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde3
Napisano

kako je pa s prodajalci in serviserji? ima kdo izkusnje s selmarjem v Celju?

jaz sem zelo zadovoljen z mojim servisom v MB. do sedaj ni bilo problemov, tudi dve garancijski menjavi sta potekali, kot morata. Redni servis pa ugoden.. Edino nikoli ne dajo nadomestnega avta, ?e dobro, da delam blizu..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde3
Napisano

mene recimo najbolj moti kvaliteta barve.. to je neverjetno koliko pikic imam ?e po 20.000km.. toliko jih nisem imel imel prej na vseh avtomobilih skupaj (pa sem jih imel ?e kar nekaj..) pa nimam jih samo po haubi, so vsepovsod.. odbija? spredaj,  na vratih, zadnjih  blatnikih, streho imam hvala bogu v foliji. mi je ?al da nisem dal tudi haube takoj v folijo. Pojma nimam kak?en bo avto recimo po petih letih? brez barve?.. sem imel prej Nissan Note in sem imel pri 60.000km samo tri pikice spredaj, pa je bil vi?ji spredaj.. nikoli ne vozim nikomur v riti, bognedaj kak?nemu tovornjaku, ne vozim po avtocesti, ne vozim po makadamu.. tako da res ne vem, kje je fora. 

na drugem mestu je ob?utljivost plastike v notranjosti. bognedaj, da se je dotakne? z nohtom ali ko sesa? avto, da potegne? s cevjo.. takoj se naredi tak?en ris, da ga ni mo?no odstranit.. kvaliteta plastike je razen na armaturki, porazna..

pa glasen je avto, se sli?ijo gume preve?. Imam v planu razdret vrata in malo izolacije polo?it, prav tako na  kolotekih v prtlja?niku..

druga? sta motor in menjalnik super, poraba nizka, podvozje tudi super, multimedija mi deluje, navigacija tudi. Avto je lep :)

se mi zdi, da so ?li pri mazdi v italijanske vode.. Avto lep, kvaliteta pa ?epa..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kak poseben razlog, da si zbral to dimenzijo in ne recimo 225/45R18? Ne spoznam se pretirano na montazo nestandardnih gum in homologacijske postopke. 225/40R18 odstopa za 2.3%, 225/45R18 pa samo 1.1% v drugo smer.

Razlog je razpolo?ljivost gum v tej dimenziji in seveda cena. Odstopanja pa so v mejah normale. ?tevec mi la?e proti GPSu cca 4%..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.