Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pismo, potem nas je pa ze kar nekaj 1.8 maherjev k smo mel ta problem :/. Smem vprasat koliko si dal samo za generalko. Obrocki,tesnila, tefloni itd. :). Glede jermena si pa imel vrjetno microjermen v mislih ? Koliko imas pa prevozenih?

Jap. Oljni obro?ki so bli na 3. in 4. cilindru ?ist zape?eni v bat. Na ventilih je blo 2-3mm zape?enih saj,komore so ble polne saj. Uglavnem ?ist v pi*** motor. Vse komplet,delo in materjal me je pri?lo 550?. Je bil pa mi?ljen microjermen ja. Bom reku kolegu,ki je rihtal naj mi po?lje slike,pa jih bom upload-al,da bo? vidu kako je zgledalo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ogrevanje bajte z KO je ?ist preve? potro?no.... Se bi ti bolj spla?alo it v investicijo ene dobre pe?i na drva in ?e kak zalogovnik zraven. Pa ?e ve? kalorij dajo od sebe drva kot pa olje. Mi smo nekdaj imeli doma kombinirano,pa nismo potro?ili niti 100l olja,ker smo raje kurili na drva. Zdaj imamo pe? od Froling-a na polena  in 1000l zalogovnik za toplo vodo. Od pomladi pa do jeseni pa laufa T?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Danes 15. Moje letne pa ze 5,5k gor od bozica :)

Glede na tempo in to da zadnje case kupujem neznane gume, je odlocitev kar pravilna, dve letni sezoni cca 40k pol pa podoben pit stop

Trenutno so na slabih 20k pa so se tip tip

vidim da si na Aeolus gumah. Tudi sam sem jih vozil in z njimi super zadovoljen. Grip v suhem in mokrem zelo dober. Vozil sem jih skoraj 3 cele sezone. 0koli 35k km. Kolega jih je lani iz firbca montiral na Clio RS in je tudi on bil pozitivno presene?en.  B) 

?e jih kdo ?eli,mu jih zrihtam po zelo ugodni ceni  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Narva H1
Napisano

Opozorilo: ?arnice zaradi svoje mo?ne svetilnosti, niso primerne za obi?ajni cestni promet in ne ustrezajo cestno prometnim predpisom!

Ne ?pili se nobenega mcgiverja, ker nebo? ni? profitiral :). Notri dej lepo klasi?no "sve?o" bo ?e najmanj ?kode in vsaj legalno :prstgor:

Ok. pol bom nabavu kar Osram Night Breaker Unlimited. ?e najraje bi pa kak xenon kit not montiral.  :zvizga:  Vem,da ima kar nekaj uporabnikov tuki zmontirane,sam ne vem katere kite uporabljajo in kako so z njimi zadovoljni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A ma? originalne vijake oz. matice od teh feltn? ?e je opcija a mi prosim samo slika? matice oz. nalima? sliko, da vidim kako zgledajo :)

Imam vijake ?e na jeklenih plati??ih. Prej?nji lastnik je rekel,da so bile privija?ene z istimi,samo jaz mislim,da ni isti konus pri alu in jeklenih plati??ih. Bom jutri eno matico odvil in preizkusil,?e konus sede na alu plati??e in ti jo poslikam. Je pa crom matica zadaj zaprta.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.