Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ja nazalost so mi prisle samo bele v postev in edin bele se svetijo, ostale barve so normalne :D

EDIT: Sem stestiral in morm rect da mi je kr kul :). A ti celoten set uporabljas a samo za cupholder?

P.S. koliko si pa dal za set?

ma js mam kr ceuga notr ja, manj tiste grde sive barve = bol? :) Pa js sm tut z Alija vzel, mislm, da je bil nekih 11-12?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes dobil tole stvar :). Bom obdrzal samo za cupholder, ker ostalo mi nekako ne potegne :). Sem pa uzel bele ker edino pasejo z mojim avtom, ampak je pa fora da se ravno teli ponoci svetijo... bom vidu kako zgleda :)

haaa, js sm iste vzel :) hecn je tole pono?, ampak po enem tednu sploh ve? ne obrajta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

hja, ?e se nebi tuki vsaki? kazala super mentaliteta nekaterih voznikov, ki se obna?ajo kot bi zakupl lev pas... ve?krat sem ?e opazu kako folk cijaz 100 v koloni po prehitevalnem pasu, vozni je pa napol frej. In ?e se jst vozm 120-130 v tem primeru po voznem pasu, to zame ni prekr?ek z moje strani. Kar se pa ti?e posnetka, bi pa reku, da gre za deljeno krivdo... En ne upo?teva varnostne razdalje, drugi pa bremza tam kjer nima kaj bremzat, ?e? da bo ''zajebu'' unga uzad, ki se mu je na rit nalimu. In kaj, valda je zletu s ceste, ta je svoje dokazu ane, on je car, njemu se noben ne bo na rit limu... Temu pacientu bi dal kazen za ogro?anje, plus pobeg s kraja nezgode, ker je nekak soudele?en s tem svojim manevriranjem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

S Cosmosom na celov?ki sem ?e pred 10 leti mel samo sranje, ni blo nobenga interesa, sama ?lamparija... Kar se podpore ti?e je tale na?a Mazda res na nizkem nivoju, vsaj profesionalnosti, da ne govorim o odnosu, ker o?itno je ?e vedno isto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.