Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

En review voznika M6, po narejenih 550k km. Pravi, da ni nikoli naredil servisa avtomatskega menjalnika in da še vedno deluje kot nov. Usnje izgleda odlicno, edino volan ima zjahan. Zanimivo za pogledat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Zaenkrat kar naj jih imajo. Nam bo vlada uvedla električne časovne bloke, pa se boš na koncu vozil dražje kot na bencin pa gledal ob kateri uri boš polnil, super zadeva ane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Dobro, pa napiši še ti če ti nekaj ni všeč ali pa ti je. Nazadnje ko sem pogledal je forum namenjen različnim sporočilom in mnenjem.

No če ste pa že debatirali o tem me pa prov zanima ali je ta interior komu všeč. Možno je namreč tudi, da imam jaz zgrešen okus za estetiko, pa da vidim kakšno je mnenje ostalih.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Pa ajde recimo, da nimam kam z denarjem pa se odlocim za EV. 

Vem, da je med EV Tesla oh in sploh, samo ni šans, da jo kupim. Pa to moraš biti totalno brez estetskega okusa in stila, da lahko sediš v tistem praznem interieru s televizijo na sredini. Kako jim je ratalo narediti takšno grdo grdobasto pusto armaturko ne bom nikoli razumel. Da pa se najde še toliko folka brez okusa in to kupi je pa še večji misterij. Pol se pa čudim, da ne prodam svoje M6, sej folk nima več okusa za lepoto, če lahko gledajo tako armaturko, pa pazi, še plačajo za to.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Nič od tega ni zeleno to je dejstvo. Ja pa trenutno med obema "zelencema" veliko razlike pri nabavni ceni in uporabnosti. Ko se bosta ti dve postavki približali evo mene v shopingu.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

O fakin shit, sem pogledal video, pa da to sploh ne neha piskat, zmeša se mi. Kako preveriš če je to že vgrajeno v vozilo. Sem mislil uvoziti M6 2023 iz Nemcije, sam če ima to sranje ni variante da menjam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 4 urami je dvorjan napisal:

Zakaj obremenjujoča?

Resno? Da moreš na minuto pazit, da se vrneš pravočasno do vozila, drugače bodo penali, zate ne predstavlja problema? Fajn si se prilagodil, je pa res da se bomo verjetno v prihodnosti mogli tudi drugi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Daš 30k + za avto in ti potem to skoz piska al kaj pa še izklopit ne moreš. Najboljš da dajo notri še sistem da ti avto sam zbremza na omejitev pol bom pa kar na svoji M6 do penzije ostal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano (urejeno)

Čestitke, všeč mi je da si iztrzil postavljeno ceno. Torej se da prodati če se najde resen kupec.

Si pa tretji za katerega jaz vem, da je v zadnjih 3 mesecih prodal dizla, izgleda da so se zmeri bolj popularni kot bencinarji.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Nimam nic proti EV, tud kupil bi ga za normalno ceno, samo ne verjamem, da 2035 v saoloni ne bo več ICE. Že sedaj proizvajalci in prodajalci iščejo rešitve ker se EV slabo prodaja in težko se bo trend v tako kratkem času obrnil, edino če bo tehnologija in support toliko napredoval, da bo nakup ICE nesmiselen nakup. Dokler pa nakup EV večini ni smiseln se ne bo nič spremenilo. Porabnika zanima samo kaj dobi za svoj denar, ostale zgodbe zraven so zgolj bombončki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Uff, adaptivni žarometi so zakon. Verjetno imaš omejen budged, zato ti jaz priporočam, da malo pogledaš na mobile de.

Za 29k + uvoz dobiš vse, usnje, avtomatik, šibedah, x186, rdeča barva, letnik 2023...

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=360268601&dam=0&fr=2022%3A&ft=PETROL&isSearchRequest=true&it=LEATHER&ms=16800%3B42%3B%3B%3B&od=up&pw=125%3A&ref=srp&refId=17e0cbc2-4c37-e20c-236f-600ce3f2459d&s=Car&sb=p&searchId=17e0cbc2-4c37-e20c-236f-600ce3f2459d&tr=AUTOMATIC_GEAR&vc=Car

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.