Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano (urejeno)

A to je bil vpoklic? Vpoklic pla?a Mazda, ?e se kaj za?u?tra jih pomoje zanima, samo skomunicirat je treba stvari pravilno. Strinjam se s Aless-em, predlagam da kontaktira? uradnega zastopnika - Mazda Motor Slovenia na Dolenjski cesti v LJ.

EDIT: kak?en avto je, je ?e v garanciji? 

Popravljeno od NevLado
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je problem ?e preve? bremza?: Ne diski pa? pa varovalka za ?toplu?i se pregreje in potem crkne :lol: . 

Pri moji najdra?ji avtu sta isto?asno crknili obe ?arnici za zavorne lu?i. Nisem ?el gledat varovalk samo ?arnice sem menjal. Podobno se je zgodilo pri moji mazdi da sta to?no isto?asno crknili obe ?arnici H1 v glavnih ?arometih.

A ni to neka stara fora, da ko ti crkne ena ?arnica, se v drugi pove?a tok (ne vem to?no, ampak napetost bolj te?ko???, kve?jemu se napetost zmanj?a, da pride do pove?anja toka) in posledi?no skuri ?e drugo? 

Isto ?e ima? na eni strani ?arnico enega proizvajalca, na drugi pa drugo - razli?na toleranca in posledi?no preobremenitev druge.

?e ima kdo kaj ve? pojma o temu (da to?no ve), naj me prosim podu?i, da ne bom ve? govoril bu?k.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.