Skoči na vsebino
Sam nasvet
Napisano

a sploh ?e obstaja mitsubishi forum?

ja res ?e kr neki ?asa ne, pred leti sm se registriru, pok kake 3 mescih od tega pa foruma ?e ni blo ve? :(

pa kdo ve kaj je razlog neobstoja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP AVTOMOBILA
Napisano

Lep pozdrav..... nevem ?e sem v pravi kategoriji odpru temo, pa verjetno sem odkril toplo vodo, ampak tisti ki ?e ne vedo za to stran, bi komu pr?la prav.

In sicer: na tej strani se vidi kje to?no je bila prva registracija vozila, pa ?tevilo lastnikov, in podatki o vozilu, homologacija...itd (velja pa za vozila, od kar so prvi? bila registrirana v sloveniji)

https://e-uprava.gov.si/e-uprava/emrvl.euprava

pa fanj se mejte :D

zadeva obstaja ?e kr neki ?asa, je pa ?e ena stran kjer lohk preveri? ?e podatke iz tujine, sam sm ?e pozabu kira :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda je....
Napisano

Vem, da bom spet izpadel bedak, ampak a mi lahko kdo tako, po kme?ko, razlo?i, kaj je to in kako deluje:

http://www.ekom.si/documents/Ekoavtomag_slovensko.pdf

Hvala.

?e mene upra?a? spet ene bu?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V6 je in prodaja jo Tine, prjatu od vajperja. :lol:

Samo tale je dala ?e sva?ta ?ez,motor predihan do amena, svoje ?ase je mela vgrajen NOS.

kupec bej?i ?im dlje stran od nje :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e je Xedos 2.0 je V6... drugih ni bilo... ;)

manj?i so bli pa 1.6 4 cilindre

to js vem, da je bil u X6 KF motor kar se ti?e V6 in navadn 4 celinderc, sam js nikjer niti 2.0 podatka ne zasledim :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HOMOLOGACIJA
Napisano

Zdravo mazda?i

Zopet jaz :D Zanima me ?e ima kdo kaj izku?enj z homologacijo pnevmatik. Saj bom dal na mazdo namest 215/45/17 pnevmatike ve?je dimenzije 225/45/17. To gre pa za mazdo 6 letnik 2005. Zanima me ?e je kdo imel kak?ne te?ave in kaj je moral postoriti. Preden je odpeljal na homologacijo vozilo. Ali se lahko tja pripeljem z novimi pnevmatikami ali je to ?e prekr?ek. Hvala Lp

na 323c 1.5 sm obesu 205/40R17, pa avto ni nikamor ?ou, pa ?e totaln porabnik je ratu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlagati v staro mazdico ali ne?
Napisano

Nick na forumu?

Oz. kako ga kontaktiram :)

Se zahvaljujem v naprej!

LP,

Borut

EDIT: Nasel - je kar direktno nick, hvala!

super, fajn po?timaj :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja lej, jzt ti ga zastonj. Samo vemo kako potem to izpade. Kot na moji rumeni, k je lastnik pred Neykotom izumljal trivremenski taft pa kosmi?ev tok gor, da si lahko zajtrk naredi?. Malo denarja malo muzke.

izpadl je ?ist ql ;)

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

P.S. - ne vem ?e sta opazila, tistile Lexus je star 14 LET (ta podatek si vzamta za izhodi??e). Vem pa da ?meeyan razmi?lja; "?im je Japonc, to je takoj makina in pol". :harhar::D

ne to, ?im sm vidu Lexus sm dobu preblisk, ki je ?e ?ou mimo :D

cena po Eorotaxu je pa kr mal ve?ja kot 2500? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

Mene pa nekaj zanima...

Imam Mazdo 3, 2008 letnik (prej?nji model), pa jo mam lih pr kleparju in ne morem pogledat homologacije, na pamet pa ne vem...

A lahko na to mazdo nataknem tudi 225 45 17? ker bi se mi OK prilegale na plati??a... Al moram iskat nujno 205 50 17?

katero motorizacijo ma??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zdele sem dal kriterij iskanja; Mazda in LPG, pa se mi zdi tole zelo ugodna ponudba za takole ?vau;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6878164&show=1

tole sm pa ravn u?eri gledu pa bi kr mel takole zadevo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.