Lep pozdrav..... nevem ?e sem v pravi kategoriji odpru temo, pa verjetno sem odkril toplo vodo, ampak tisti ki ?e ne vedo za to stran, bi komu pr?la prav.
In sicer: na tej strani se vidi kje to?no je bila prva registracija vozila, pa ?tevilo lastnikov, in podatki o vozilu, homologacija...itd (velja pa za vozila, od kar so prvi? bila registrirana v sloveniji)
Zopet jaz Zanima me ?e ima kdo kaj izku?enj z homologacijo pnevmatik. Saj bom dal na mazdo namest 215/45/17 pnevmatike ve?je dimenzije 225/45/17. To gre pa za mazdo 6 letnik 2005. Zanima me ?e je kdo imel kak?ne te?ave in kaj je moral postoriti. Preden je odpeljal na homologacijo vozilo. Ali se lahko tja pripeljem z novimi pnevmatikami ali je to ?e prekr?ek. Hvala Lp
na 323c 1.5 sm obesu 205/40R17, pa avto ni nikamor ?ou, pa ?e totaln porabnik je ratu
Ja lej, jzt ti ga zastonj. Samo vemo kako potem to izpade. Kot na moji rumeni, k je lastnik pred Neykotom izumljal trivremenski taft pa kosmi?ev tok gor, da si lahko zajtrk naredi?. Malo denarja malo muzke.
P.S. - ne vem ?e sta opazila, tistile Lexus je star 14 LET (ta podatek si vzamta za izhodi??e). Vem pa da ?meeyan razmi?lja; "?im je Japonc, to je takoj makina in pol".
ne to, ?im sm vidu Lexus sm dobu preblisk, ki je ?e ?ou mimo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zej pa nebo ve? zginu
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani