Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Lepa izgleda... edino pri opisu mi ni jasno, kaj ima takega od opreme, da je "eden retkih s tako opremo ce ne celo edini v slo" ... edino "head up display"je nestandardni del opreme, ce ga res sploh ima... na slikah ni videti :) ... 

Zanimivo, da nima niti navigacije in daljin?ka zanjo, ki jo ima marsikatera tastara 6-ka oz. skoraj vse z GT opremo.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ve? kot o?itno je zagorelo v predelu accuja.....hobi program ali pa stik

En provokativen oglas - zgolj da vidim koliko je tr?na vrednost ki?te, preden karkoli drugega razmi?ljam.

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9801117&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%20CD143%20TX%20Plus

Mojstrsko sestavljen oglas, pohvalno. :prstgor:

Pa 2 hitri Opelici;

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=7041089&show=1&avto=Opel%20Astra%20GTC%202.0%20Turbo%20OPC%20Start%20Stop

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9755120&show=1&avto=Opel%20Astra%20gsi%20Gr.n

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Ker obljuba dela dolg, posredujem odgovor mojstra Pelka na zastavljeno vpra?anje glede nakupa;

Pozdravljeni.

Pri tej mazdi bodi pozoren samo na sledece
Pelji se in probaj zavore ce kaj tresejo diski,
Poglej ce sveti kaksna lu?ka za motor.
Vse ostalo je ponavadi ok razen menjava ketne na vsakih 100.000 km cena z menjavo je 450 eur,in ?i??enje oljnega sita
LP
Simon Pelko
cleardot.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnjih nekaj tankov imam na R Katrci (Cliu II 1.2) porabo 6,7L/100km, LPG, kar pomeni da se res vozim okrog 4? na 100 prevo?enih.  :jupiii:

Je pa to vsakodnevna relacija Kamnik - Ljubljana - Kamnik, kak?en dan tudi 2x sem in tja, pa vsaj pol vo?nje po AC, po omejitvah, se razume.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bom zdele ?e mojstru Pelku poslal link do tvojega zami?ljenega avta, naj mi napi?e svoje mnenje in kaj bo treba bit pozoren.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Upam si re?t, da v tem primeru dobi? ogromno avta (in prostora) za teh 10000?, obenem pa tudi avto, ki je ?e skoraj nov. 

Pojdi po korakih:

1. Testna vo?nja s tem vozilom, ki ti je padlo v o?i.

2. Vzame? ?tevilko ?asije tega avta in gre? na enega od poobla??enih Mazda trgovcev (digitalna servisna knjiga, kjer je vse zabele?eno).

3. ?e pride do nakupa, se zmeni? ?e s kak?nim obvlada?em za Mazda dizle, da ne kupi? ma?ka v ?aklju. Priporo?am mojstra Simona Pelka iz Medvod.

4. Polo?i? rezervacijo - cekine oz. aro.

5. Pokli?e? na?ega najbolj?ega zavarovalni?kega mojstra, da ti nardi super ugodno polico. (Marka Ferlina imam v mislih, da ne bo pomote).

6. Odpelje? avto in ga registrira?.

7. Ga vozi? naslednjih 10 let brez kakr?ne koli te?ave, zgolj z rednim vzdr?evanjem. 

Takole bi jaz naredil.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - Sklopka
Napisano

Pozdravljeni,

pred kratkim sem kupil mazdo 3 2010 cca 75k in so mi na dveh servisih rekli, da je sklopka ?e dosti visoka. Menjane so bile tudi ?e sprednje plo??ice. Dobro za plo??ice ?e re?em, samo kaj nebi mogla sklopka zdr?ati malo ve? kakor 75k? Zdi se mi, da zdrsuje ?e ne vendar vseeno. Ima kdo kak?ne izku?nje kako je s sklopko in plo??icami? Druga?e sem navdu?en, vo?nja je odli?na, na volanu se lepo ?uti odziv avtomobila, skratka super avto.

LP

Koliko naj bi sklopka zdr?ala, je te?ko potegnil z ravnilom in dolo?it. Enemu zdr?i tovarni?ka do 300.000km, kot zanimivost pa je prijateljev dedek pri 30.000 imel ?e tretjo sklopko v svoji Corsi, (to pomeni prva je bila tovarni?ka, so jo menjali in tudi druga ni zdr?ala njegovega isto?asnega ti??anja max. gasa in obenem dr?anja sklopke na meji prijema le-te).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem pri homologaciji MX-5
Napisano

O?itno si naletel na enega te?kega "strokovnjaka", ki ?eli grenit ?ivljenje svojim strankam. Nekaj mi nikakor jasno, kako da so se sedaj v to vpi?ili, ?e je vendar avto MORAL IZPOLNJEVATI vse zahteve ?e ob uvozu v SLO, saj ga druga?e ne bi uspel niti registrirati?

Druga zadeva, ki mi ne gre skupaj je pa ta, da ?e je vozilo neustrezno, kako lahko potem izpuh pa je bil uspe?no homologiran? Saj je vendar ?e vedno govora o istem avtu, ki ne ustreza.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.