Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

To je preve?. :huh: Moja je pila 7-9 litrov, zdaj, ko dela ati relacijo na ?iht (3km v vsako smer) pa seveda ?e malo ve? ampak zdaj je itak delovni konj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja rabljenih mazd
Napisano

No saj je pri Audijih isto, A3 vs A4 isti letniki. Pa tudi ve? je M6, temu bi se reklo pa inflacija pomoje, jih je ve? in je ve?ja izbira. In zakaj bi potem kupoval trojko, ?e je med ?estkami ve?ja izbira.

Sicer pa mogo?e me bo kdo kri?al in kamenjal ampak ko naprimer berem forum mi delujejo M3 kvalitetnej?e kot M6, vsaj sode? po vpoklicih, rji in te?avah. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja rabljenih mazd
Napisano

Mislim da razni VW se ?e vedno dobr prodajajo, to samo zaradi njihove famozne vzdr?ljivosti in dr?anja cene! <_<:P

Pa kvalitetni RSi. :P Sicer je pa res, da se trenutno ne spla?a menjati avto, ?e ni nuja. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

Camskill, ki ima mimogrede tudi drugih delov dosti in najceneje dale? naokoli. Meni je res hecno ko iz UK dobi? cenej?e kot ?e bi pri nas kupil pa vsi vemo kje je vi?ji standard. :angry:

Prodajajo vzmetenje TEIN, KYB, Powerflex, EBC in Mintex bremze, ITG filtre (eni bolj?ih) itd... Priporo?am ogled vsem, prijatelj je iz tu kupil amortizerje za svojo Micro. Dobro je ker je Funt ?e vedno relativno poceni. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

TNX. :bravo:

Obraba bo porazna na vseh to vem. Je pa res, da bi RS2 vzel ravno zaradi tiste dvakrat na leto, ko bi ?el na kak trackday pa ne nujno na Raceland. :zvizga: Bom videl kako se bom odlo?il, pomoje bodo zmagale finance in bom res vzel Kumho. Ker za RS2 bi mogel na petrolu (uvoznik) ?akati 1 mesec, iz www.camskill.co.uk pa ne vem to?no koliko ?asa bi ?akal. So pa relativno poceni ?eprav ?e vedno najdra?je med temi tremi v moji dimenziji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

S temi homologacijami za gume je kri?. Sam imam original 205/45 R16 in v homolomo karton?ku ?e 195/55/15 ali nekaj tak?nega. V uradnih navodilih za konkretno ta avto (Renault Clio RS 182) kjer pi?e kak?en tlak mora biti je pa isto 205/45 R16 ter 195/50R15. In jasno sem za zimsko kupil to zadnjo dimenzijo, ?e me bojo pa zaradi tega j****i (pa ?e na original Reno feltnah imam gume) jim bom pa ?e naredil ?talo. :angry:

@Labi: Malo gledam in me zanima kak?no je tvoje osebno mnenje o gumah Kumho Ecsta SPT KU31, Hankook Ventus RS2 ter Toyo T1R? Vem, da sta Kumho in Hankook korejski znamki ampak po drugi strani gre (predvsem pri RS2) za high performance gumo, ki baje celo zdr?i ene 10.000km, vsaj sode? po ocenah uporabnikov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

P.S. - ?e primerjamo mazdo 6 1.8 16v in Laguno II 1.8 16v (obe mata namre? 120 KM), nisem prepri?an, da je mazda ?parovc prot renoju, lohk pa me poskuste demantirat, a ne Jure? :harhar::vesel:

Oba sta "prete?ki kravi", da bi malo pila. :rolleyes: Ker po drugi strani veste, da meni pije 2.0 motor le 8,5 litrov/100km pa ga tudi ene dvakrat na kestl stisnem. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rondo toma?evo
Napisano

Ni? ve? podiranja hitrostnih rekordov v notranjem krogu ter vsakdanjih nesre? na zloglasnem rondoju kjer je svojo ?ivljenjsko pot kon?ala tudi ena Mazda na?ega soforuma?a? ?zmeden? Skoraj nemogo?e ampak nikoli se ne ve. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Ampak kljub temu, da bo na vse odgovoril pritrdilno bo rekel, da ima on prav, da ima ketno. :notworth: Zanimivo, sam sem imel 323C in v navodilih sem imel 323C in 323P in oba avta imata isti motor ampak ti ima? pa ketno. Ja svaka ?ast no. Ne vem zakaj si potem vpra?al, ?e ima? jermen, ?e nam zdaj ne verjame?? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

preveril sem ceprav je malo dlje trajalo klic sem klic tam.... in ta mazda ima res verigo namesto zobatega jermena. sem bil ze skoraj pri tem da odprem in pogledam sam kaj je ampak so prisle pravocasno info. da je res veriga. drugace me nebi razjezilo ampak imam slabe izkusnje z mehaniki in sem mislil da me je malo...........

Tale mehanik te je malo ........ Res ?udno, da imajo vse te Mazde jermen edino in le tvoja na celem svetu ima pa ketno. Daj nam predstavi tega mehanika. :rispekt:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

?eprav v tem primeru sploh nisem za?el z omembo diesla ampak s tem, da je treba interesentu za nakup realno predstavit kolik?no porabo lahko v povpre?ju pri?akuje in ne v nekih ekstremih z nekim gorivom, ki ga pri nas sploh ni mo?no kupiti.

Kar se pa ti?e porabe kombinirana vo?na in z ob?asno te?jo nogo je poraba med 8.5 in 9l Seveda ?e bo? res vozil po omejitvah kot pravi? jo lahko spravi? na 8.2l/100km/h preverjeno! Kak?na je moja poraba si lahka ogleda? tukaj: Aja vozim se pa skoraj vsak dan iz Rakitne do Dom?al(?e ti je poznano bo? vedel kak?na je cesta)

Druga?e pa 90% mestna vo?nja, malenkost nad 9, po avtocesti 130 jo mora? spraviti na 8-8,5l, ?e jo pa ti?i? res na polno je pa okoli 10-10,5, tako da niso ne vem kak?ne razlike, je pa? bencinar, potegne dobro, tja do 200 km/h pride? dosti hitro.

A to ni dovolj realno? :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

...smo, ampak vse to se nana?a na vpra?anje uporabnika in nalivanje ?istega vina....

Pa ?istega bencina?

Saj so mu napisali kak?no porabo imajo, ti pa ta tvoja poraba in kompliciranje. ?emu je potrebno kompliciranje? Dva voznika Mazde 3 GT sta lepo napisala same pozitivne izku?nje, potem si se pa za?el pregovarjati zaradi porabe. :whatever: Ob normalni vo?nji avto pije med 8 in 9 l/100km. Tudi moj pije cca 8,5 trenutno na letnih in to ?e ga na vsake toliko ?asa pritisnem. Oboje je malo zame za tak avto in prepri?an sem, da ?e za marsikoga tudi. Marsikateri novi avto pije manj kot starej?i z isto prostornino kljub ve?ji te?i in mo?i.

Aja in glede na to koliko je un bencin dra?ji skoraj mora biti razlika. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometrina?
Napisano

S tem da ko bi kupil tak?nega z 80000 km bi pri?akoval da si kupu skoraj nov avto, medtem ko temu ?e zdale? ne bi blo tako! :danzoman:

Dostikrat je bolje kupiti avto z 150.000km in servisno kot enega z 80.000km ter krneki. Na koncu ima ta z 80.000km isto km, ne ve? kdaj narediti veliki servis, in zaradi tak?nih zadev se pa dogaja, da komu jermen odtrga, da jamra zakaj ima pri 100.000km ?e celo podvozje razmajano itd... Smo imeli na enem forumu primer, ko je en jamral kaj vse mu je ?e crknilo, da so to kar ima ena jajca in, da ima zih realne kilometre. Na koncu je pa izvedel, da ima preko 300.000km je bil pa tiho. :whatever:

Za toliko km kupi pa se ne sekiraj. ?e pozna? avto in se bosta zmenila za pametno ceno pa sploh ni vpra?anje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nejbl sumljivo je men to, da ko je bil avto fotografiran, za oglas, je imel zraven serv. knjige 2 klju?a, teb pa so dal sam enga. Zdej glih ne verjamem v zgodbice, da se je tadrug izgubu, ker to je nateg al so pa totalni bedniki teli trgovci! <_<

Je pa ?e ena mo?nost, da so zraven tvojga edinga klju?a dal ?e klju? od neke druge mazda, da je kao slika "bolj prepri?ljiva"! :hudicek::angry2::blush:

Potem naj jim pa je*e mater, ?e tole dr?i. :whatever: ?e so slikali zahtevaj vse klju?e ali pa zaradi varnosti zamenjaj klju?avnico, se ve na ?igav stro?ek.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Davek na posest avtomobila.
Napisano

Blagor tla?anom v srednjem veku. :(

Zakaj? Pomislite malo. V ?oli so nas u?ili kako so bili bogi, da so dajali desetino (10%) vsako leto. Dandanes gre? v trgovino pa ima? 20% DDV, od pla?e nam trgajo, zdaj bodo pa ?e od nekoga, ki ima doma oldtimerja, avto za hobi, ki ga rihta zahtevali denar. :angry: ?udno, da se ne spomnijo ?e to, da moramo pla?ati davek na dihnje in dodaten davek na fi?ol, ki povzro?a vetrove in ve?a onesna?enje. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
?alostno je pa, da se ne najde noben ljubitelj. Saj razumem, da je neprakti?en za marsikoga ampak za tak denar bi ga lahko marsikdo kupil kot 2. avto. Ne leti na nikogar specifi?no ampak a ne bi bilo bolje rihtati nekaj tak?nega kot kak?en navaden avto, ki jih je veliko na cesti in niso ni? posebnega? :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.