Saj webasto ti delno ogreje ma?ino. Delno, olje je mogo?e malenkost ali pa tudi ne topleje. Ampak ?e voda kro?i po sistemu, neko predgretje motorja potem je. Ni pa to seveda, da bo? na polno po gasu zjutraj...
Ja se kompenzira, samo je poraba ?e vedno vi?ja z webastom, kot brez. Taka so moja opa?anja. Ko neham kurit webasto ponavadi pade...Vmes mi neki ?asa ni deloval recimo, se spomnim da je bila kar 3-4dcl manj?a poraba.
Aja ?e to, fora pa je, ?e ti zjutraj laufa webasto pol ure, in ima? vklju?eno ?e ventilacijo v kabini, gre en kup toplote v ni?. ?e ventilacijo seveda ugasne? , je avto skoraj v polovi?nem ?asu ?e ogret ..no voda je ogreta skoraj na delovno temperaturo, kar v primeru da deluje ventilator temu ni tako...
Se pravi, ?e bi vedno izklapljal ventilacijo, bi se dalo ?e pr?parat No sicer je pa to comfort, tko da lih na te dcl ne gledam.
Dobr ma? tut dandanes primerke, ampak ne vem no. Moja FL nima ne ?ri?kov, ne rje (trkam), poraba je ok, z deli je patako ali tako dostikrat tut vpra?anje kako se ?lovek znajde.
Na zacetku si ni zapomnil kje je koncl z muziko z usbja, vedno je sel od zacetka spet, za koncno stabilnost je bilo potrebno cca 2x do 3x nadgradit
Nihce ne primerja tukaj kitajcev z originalno mazdo. Clovek sprasuje o specificnih vprasanjih, torej je natancnez. Moja petka je takrat premogla zgolj cd predvajalnik brez mp3, ze takrat je konkurenca bila pred njo...
Se opravicujem ce sem si dovolil napisati kaj odkritega o mazdi.
A OK, ja razumem. Se pravi, precenjen voz, dajo ti potem popust, da recimo je cena malce bolj realna, zavarovanje pa ?e vedno pla?uje? na 'precenjen' voz :-) Ok, that makes sense
Ne ?tekam kaj ho?ete povedat v zvezi s popustom. ?e sta dva avta 30 jurjev pri enem dobi? 5 jurjev skonta, kaj je bolj?e? Za oba pla?uje? seveda isto registracijo...
Ja, tudi meni se regeneracija izvaja nekje med 400 in 450 km. Je pa res da imam ?e powerbox, kar /(?e gati??i?) malce skraj?a interval. Pa v zadnjem letu in pol imam bolj ali manj samo primestne vo?nje cca 12km v eno smer.
No razen sem pa tja kako dalj?o, poleti ga prepucam ko vle?em prikolico ...takrat se v dalj?i klanec saje kurijo brez aktivne regeneracije
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj webasto ti delno ogreje ma?ino. Delno, olje je mogo?e malenkost ali pa tudi ne topleje. Ampak ?e voda kro?i po sistemu, neko predgretje motorja potem je. Ni pa to seveda, da bo? na polno po gasu zjutraj...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani