Skoči na vsebino
Mazda je....
Napisano

Naj se ti besede pozlatijo! To ne pokvarljivosti glih ne bo full dr?alo. Recimo jaz sem pred ?asom imel 5ko ki ji je skoz nekaj crkovalo tako da sem takrat bil total jezen na Mazde. Pa ta mit o ne pokvarljivosti po moje prej leti na "old skul" modele in sicer beniznarje ki znajo tudi v mlaj?ih razli?icah biti hvale?ni. Dizli so na drugi strani pa neka druga sfera. So kot dojen?ki. Le narobe ga pogleda? pa ?e v jok. lp.

A je on na kak vztrajnik mislil?

poglej od kdaj je post, takrat so mogo?e ?e res ble nepokvarljive :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje novih (novejsih) mazd
Napisano

men na 323F letnik 1997 se je ?ele lasnko leto pozimi pojavu prvi znak rje, letos je pa zgodba ?e mal bolj kriti?na. O?etova 323F BJ letnik 2000 pa je ?e vedno bez rje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potrdilo o strokovni vgradnji ?
Napisano

LP.. Zanima me ce ma kdo potrdilo o strokovni vgradnji vzmeti fedrov?

to ti na homologaciji vse papirje poberejo, tak da si ga mor? zrihtat pri kaki avtooptiki ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim RX8
Napisano

Zgleda da se dobijo dokaj lepe ?e za manj kot 5 jurjev. A ima kdo informacijo koliko pride obnova motorja, magari preventivno. ?e ima? to za drugi avto oz. za vikend vo?nje te?ko naredi? ve? kot 10k km na leto. Se pravi avta se prej naveli?a? kot crkne.

kontaktiraj Mitja MX6&T ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

?E gre? ?gat navornika tolk da se bo? peljal za mano se tudi ne bo? peljal za 7 litrov, tako bTW

dr?i :) do 8 pa tut ne pride? pa ?e nvem kok ti??i? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim RX8
Napisano

rx8 je zakon :punk:

super odziven (takih je zelo malo), dost moci, cene imajo zelo nizke, tako da poraba ni problem (ker itak profitiras s ceno nakupa)...tako da go for it

pa se to, da je glede ne namembnost se kar prakticen (luknjo za smucke ma tud :) )

:jupiii:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim RX8
Napisano

Aha si editiral, ti ti, pregnan fant. ;)

Vsa ?ast mu, verjetno je kar in?enir pri Mazdi ker o?itno (recimo) 40 ostalih pri nas kljub navodilom in vsem informacijah na internetu ni vedelo. Problem je, ker se slepi?, da gre za nepokvarljivo ma?ino. To je kot bi jaz, ker imam Renaulta rekel, da vem za enega Vel Satisa/1,9 dcija ki ?e dela, vseh ostalih ne vem koliko, ki so ?e crknili bi pa zanikal. Pa ne delam tega ker je pa? treba gledati na zadeve objektivno. To ti ho?em povedati pa vidim, da si hardcore Mazda? kot Vid SDSovec in se bom raje umaknil. :aaaaa:

?e nikol nism reku, da je kir avto nepokvarljiv, grem pa stavit da je ve? crknjenih 2.2dci espace-ov kot RX-8...

PS: pa nvem kaj ma tuki veze politika...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

Hehe kaka primerjava V6 2.5 166KM pri dobrih 1100kg te?e proti 1.6 dieslu s 109KM pri 1350kg... hmm ja bi rekel, da je razlika in to ob?utna :blush:

ma pa F-ka kr isto te?o kot trojka ve? ;)

pa tut ?e dam v primerjavo 3-jko diesla in 323c 1.5, ki sm si jo v?asih lastil lohk re?em, da me diesel ni prepri?u. Naslednji avto bo 100 bencinc ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.