Zakaj, stari to je SUV... tud če daš ogromna kolesa bo še vedno SUV in nič lepši. Jaz mislim, da imaš ti že isto težavo, kot imam sam ker sem vzel karavana in ne limuzino. Zato pa si še vedno želim odstrant sanke s strehe, da bi bil karavan vsaj malo lepši, ker tako lep kot limuzina žal ne more bit.
Ne, imam namreč šanso dobit poceni original mazdine 19" alu feltne. Tudi gume so približno cenovno tam-tam. Pa bi fliknu, če je mogoče, gor 19".
Boss,to ni klasični suv, to je športni suv. Če bi se vsedel v njega, bi videl, kako lepo se sedi v njem in vidi iz njega. 😉
Pa se ne sedi suvovsko previsoko.
Pa sam nimam težav s sedenjem v 6-ki.
Pač je za mojo višino 184 cm lepši položaj sedenja v cx 30. Kako se bodo pa počutili na zadnjem sedežu za menoj pa je drug problem. 🙂
Sem bil danes v Kopru in iskal Alexa, da se z njim malo pogovorim, kaj je zdaj to: bencinar in SUV. Pa možakarja nisem dobil. Mi je pa sonce ves čas nažigalo v glavo. Potem sem šel na črpalko, pa kmalu natočil napačno gorivo. V Kopru res sonce divje nažiga. Pa namesto v Šalaro sem šel v Semedelo. Če si tam ob dveh popoldan, sonce tako nažiga, da se ti skisajo možgani. Nato sem namesto piva kupil vodo z okusom. Pa ko bi jo vsaj iz hladilnika vzel, ne, jaz jo kar s police. V Kopru je res močno sonce. Tako da zdaj počasi razumem Alexa in njegovo odločitev...
Uh, škoda, da me ni bilo doma. 😊 Pa še v Semedeli si bil, kjer se običajno nahajam. 😊 No, sedaj razumeš nas z obale, zakaj čudne odločitve,ko v bistvu čez dan ne moreš hoditi okoli. 😊
Ce so ze pripravljeni navoji, je verjetno boljsa druga varianta... Ce pa so nosilci taki, da pridejo zataknjeni za pleh nad vrati... tisto mi pa ni prevec vsec... in bi raje vzel sanke ...
Kot sem razumel, kupiš druge zaščitne letve, ki imajo tako narejeno, da te luknje zakrijejo, ko nimaš montiranih nosilcev. Ja, naj bi se privijačili na mesto, kjer so privijačene drugače sani na streho. 🤔
Sedaj pa me zanima, kako imate kaj rešeno z nosilci za kovček?
Moja nima sani montiranih.
Obstajata dva sistema :
1. Da kupiš dodatno te sani, ki stanejo 530€ in jih imaš stalno montirane gor. Nato kupiš še prečne nosilce, ki pašejo na te sani in stanejo 240€.
2. Da se voziš brez teh sani in kupiš take nosilce, ki jih montiraš direkt v že pripravljene navoje (drugi nosilci + druge lajštice) in jih uporabljaš le tedaj, ko rabiš kovček na strehi.
Jaz se bolj nagibam k tej ta drugi varianti, ki je cenejša pa končno se bom znebil teh sani na strehi. 😊
Težave je imel Cosmos s plačevanjem MMS-u. In sem se bolj hotel zaščitit, da ne bi slučajno zvisel, ko bi jim že plačal avto. Včasih je bilo to, da te je avto čakal in si šele pol plačal. Zaradi težav Cosmosa jim MMS ni dal papirjev predno niso imeli plačan avto.
Mene avto že čaka, tako, da ne bi smelo biti problemov pri prevzemu.
Vseeno moraš počakati na avto par dni, preden vse uredijo.
Hja, z leasingi in podobnim načinom možganskega fafinga ti pač zvlečejo še nekaj tisočakov več iz žepa. Zato tistim, ki avte kupimo takoj, ne marajo tolk kot lizingaše. To je dejstvo.
Meni tudi tukaj veš čas nek lizing ponujajo. Pa sem jim že parkrat povedal, da ga ne rabim. Pa so kar nekaj čemerni in znova in znova načenjajo to temo. Sem jim danes rekel po telefonu, da pridem jutri v Ljubljano in bomo vse dorekli. 😊
E ..ja zdaj treba pohitet za nakup novega avta če je ta na zalogi ...takoj plačat ARO 🤣😁👍in itd 😁vem kako je to ko sem Rihtar za nakup nove CX30 X MOTOR 😁..1dan za za premislek in pol vzame ali pusti ...čaka že nekdo ki bi kupil 😏🤪😝.Alex samo gasss...👍😁😁
Ne moreš verjet. Pol ure za mano je klical en model, da takoj kupi z gotovino ta avto, ki sem ga pa že jaz rezerviral in zaaral.😊
Novo Mazdico sem komaj ujel za rep.(zadnji tak primerek trenutno v Slo.) 😊 Sedaj pa rihtat vso papirologijo.
Malo je tečno, ker bom moral skakati v Ljubljano v BTC.
Namreč tej naši mazda trgovci so sami sebi konkurenca in ne popustijo niti za predenj, da bi recimo iz Ljubljane poslali avto v Kp. Vsak zase skrbi in stiskaško čuvajo avte, ki jih imajo še na zalogi.
Dobava novih je precej negotova (od 6 mesecev do 9). Tudi cena se lahko spremeni navzgor.
Kje so časi, ko je pet-članska družina imela dovolj prostora v stoenki? Ali sem se jaz zelo postaral ali pa se svet spreminja zelo hitro. Ker jaz se tega še spomnim...
Res je. A časi se spreminjajo. Sedaj se takim novodobnim družinam reče - aktivno športna družina. Mednje spadamo tudi mi. In ko se odpraviš recimo v toplice, moraš vzeti s seboj vse za kopanje, pa za obleči in obvezno vsak dvojne pohodne čevlje(visoke in nizke), pa pohodne palice, dva-tri pohodne nahrbtnike, nahrbtnik-hladilnik za mrzlo pijačo, rezervne čevlje, superge, vetrovko... V glavnem, ni nikoli dovolj prostora, četudi imaš 700 litrski prtljažnik. 😉
Nič mi nisi naredil saj tudi nisem napisal nič žaljivega. Podkrepil??? Ja podpiraš ga kot njegov najhujši zagovornik v vsem kar napiše se popolnoma strinjaš , kljub temu da vse to kar sem napisal drži. Nič si nisem izmislil to so samo njegove besede , ki jih je stresal tu po forumu na račun novih avtov, bencinarjev in SUV-vov.
Dokler nabijam neumnosti si miren , ko bom nabil tebe potem se zamisli. Korejski forum tud obstaja??? No ti že veš kot kaže dosti sodeluješ tam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, imam namreč šanso dobit poceni original mazdine 19" alu feltne. Tudi gume so približno cenovno tam-tam. Pa bi fliknu, če je mogoče, gor 19".
Boss,to ni klasični suv, to je športni suv. Če bi se vsedel v njega, bi videl, kako lepo se sedi v njem in vidi iz njega. 😉
Pa se ne sedi suvovsko previsoko.
Pa sam nimam težav s sedenjem v 6-ki.
Pač je za mojo višino 184 cm lepši položaj sedenja v cx 30. Kako se bodo pa počutili na zadnjem sedežu za menoj pa je drug problem. 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani