Skoči na vsebino
Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Seveda je to ?ist korekten razlog. Na moji sedanji ?estici je bilo ravno to, da sem ?util tresenje (ni bilo ?e ne vem kako stra?no tresenje) si pa ?util, da je. In s?asoma je izginilo. Kot da bi se nabralo nekaj oblog al kaj vem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Fak, katastrofa :S samo da ste usi celi pleh se bo ze popravu. Jest ze preventivno preverjam, ce so vijaki dovolj zategnjeni.

O?itno bom mogu na po?ivali??ih s klju?em okol letat pa preverjat ja. Ni druge.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ni? ra?una, se mu je ful mudilo naprej.

Leva stran, ampak vijake sem sam namestil in je ?lo k po putru. ?e fali? navoj ?uti? ?e na roke vija?i?.

Cvililo pa ni, ker sem dva dni prej obe demontiral, tako da ni bilo ni? zape?eno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Hahaha... oderuhi. 180? za menjavo gume. Tole dejansko ni naklju?je, nekdo ti je gumo od?raufal. A si prijavil policiji?

scenkal sem na 12o  <_<

nisem...de?,tema, otroc jokal....sam hitr sem pi?il naprej,,,.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Oh, ?e bi bilo samo to...Ne morem se znebiti ob?utka sabota?e na hrva?ki avtocesti. Pri Jastrebarskem mi je odpadlo levo kolo na prikolici. Sre?a v tem, da je seveda kakih 10-15 sekund prej za?elo ru?iti, kok kak le?aj, in sem ?e zmanj?al, ter v trenutku ko sem hotel zaviti na odstavnega guma odleti z vso plastiko vred...Prebilo mi je valda kolotek oz. blatnik, itak je bil potem ?e de?, da mi je voda zalila celo notranjost..skratk...ni da ni letos...nevem..

Ni mi jasno, celo no? in danes ?e cel dan ?tudiram kako seje to zgodilo. Sumim, da so mi na po?ivali??u razrahljali ?raufe, in so potem priro?no zaslu?ili. Nismo stali 5 minut, je ?e bil na drugi strani od HAKa mo?akar, ki je bil sicer prijazen in pomagal (sva se kr namatrala) ter na koncu zahteval 180 ?.

Skratka, na po?ivali??u prej, som opazil te komunalce, ala obhodnja ceste, neki so se tam okol motali, ko smo tamalga rihtal v prikolici. In to?no tam pri njih nam je usekalo. Pride potem komunalac ves nezainteresiran..kao pokli?ite si asistenco..itd..Kli?em MES, pravijo je samo za avto. No takrat je bil pa ?e un od HAKa tam, pa mislim da sem med vrsticami razbral da so ga tile poklicali..aka komunalci.

Ne vem kako lahko odpadejo 4 ?raufi z gume. Na morju smo menjali gume, kupil sem nove dol, in sem lastnoro?no preveril na obeh straneh, da je z ob?utko zategnjeno.In to 2x. Potem pa tole......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Uf, leto?nji dopust si bom pa zapomnil za cel lajf. NIkoli nisem bil tako vesel, da sem pri?el domov. Dol sem na prikolici menjal gume, ..dolga zgodba...no domov sem pri?el z 1 novo gumo, z rezervo, ter na vsaki strani po 3 ?raufe od ?tirih.... :blink:  -_-  -_-  -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Sam spritmonitor 150ks dizel od mazde in vw, porabo ka?e v prid skyactive mazdi.In to za cel liter recimo.

Toliko o nevem kak?ni prevladi vw. Mogo?e kje, za koga, v kakih pogojih. Kar tako povprek pa to ne bo ve? dr?alo, kot je mogo?e v?asih.

post-5237-0-39301200-1470891585_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

S tem ko sem rekel vozni?ko usmerjen seveda ne pomeni da jih ne bi moral imeti. Ampak, vpliva do te mere da bi eventuelno manj ?asa namenili obstoje?im stvarem recimo. Na koncu je spet denar v igri.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.