Tudi pri nas je bila kupljena zaradi zvoka in ne bo? verjel sedaj kupuje 3.2 V6. On ima ve? ?ivcev kot ti s temi avti. V moji dru?ini pa je ?e nekaj let Toyota Corolla. Mazda je pa itak tudi japonc samo, da je lep?a in prostornej?a zame in za otroka:) Se sli?imo, ko bom imela klju? v rokah potem pa ?e gume.
Roko na srce, je pa veliko takih, ki NISO pla?ali in si mislili "ah, kaj nam pa morejo"... Sam imam odprt ra?un iz Biograda, ko sem bil v Konzumu v trgovini 15 minut pred zaprtjem, kjer je brezpla?no parkiranje, potem smo pa na hitro na sladoled ?li, pridemo 5 minut po zaprtju nazaj, pa je ?e listek bil gor, ker je brezpla?no samo v odpiralnem ?asu... 8 let je tega nazaj, avta in registrske ni ?e 6 let...sedaj lahko pa sam ?estitko ?akam...
Ve?ina avtov pri posrednikih ima "manj" km, v resnici pa ve?. Na?eloma se v Nem?iji dela z avtom lepo, poobla??eni servisi so pa kvalitetni. ?e je na avtu bil redni servis na 20000km in vsake 4 mesece, je avto tip-top. Uvo?eni avti z malo km so ve?inoma slab?e ohranjeni in poklofani... Ta mazda je delala dnevno relacijo kot iz LJ v MB in nazaj...to je milina za avto... Pri tej mazdi ne bo denar stran vr?en...
Tole smo tudi klicali.Res se lepo vidi in sli?i.Oboje gume so zani? plus velik servis. In se prodajalec pravi,da mu je mehanik rekel,da ?e ne potrebuje servisa.Ampak avto je star 6let:)Se pra?am koliko mu je mar za avto?
Do sedaj sem Dunlop imel, pa so OK bile... Zraven avta sem zimske Good year dobil, pa sem 5 let stare uspe?no zvozil s 5mm profila, jih pa sedaj do zime uni?ujem, da nove gor dam...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Klju?? A ni keyless...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani