Skoči na vsebino
Nakup mazde 6
Napisano

Tudi pri nas je bila kupljena zaradi zvoka in ne bo? verjel sedaj kupuje 3.2 V6. On ima ve? ?ivcev kot ti s temi avti. V moji dru?ini pa je ?e nekaj let Toyota Corolla. Mazda je pa itak tudi japonc samo, da je lep?a in prostornej?a zame in za otroka:) Se sli?imo, ko bom imela klju? v rokah potem pa ?e gume.

Klju?? A ni keyless...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ja, ja, saj mislim po?akat, sam primerjavo gledam...

Mislil sem samo razliko med preformans in ultra grip 9, katera bi bila med tema dvema... No, tudi dunlop je zanimiva...

Za novo ultra grip 9 z monta?o, centriranjem in ventil?kom je 100? normalna cena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazen za nepla?ano parkirnino iz hrva?ke
Napisano

Roko na srce, je pa veliko takih, ki NISO pla?ali in si mislili "ah, kaj nam pa morejo"... Sam imam odprt ra?un iz Biograda, ko sem bil v Konzumu v trgovini 15 minut pred zaprtjem, kjer je brezpla?no parkiranje, potem smo pa na hitro na sladoled ?li, pridemo 5 minut po zaprtju nazaj, pa je ?e listek bil gor, ker je brezpla?no samo v odpiralnem ?asu... 8 let je tega nazaj, avta in registrske ni ?e 6 let...sedaj lahko pa sam ?estitko ?akam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Ve?ina avtov pri posrednikih ima "manj" km, v resnici pa ve?. Na?eloma se v Nem?iji dela z avtom lepo, poobla??eni servisi so pa kvalitetni. ?e je na avtu bil redni servis na 20000km in vsake 4 mesece, je avto tip-top. Uvo?eni avti z malo km so ve?inoma slab?e ohranjeni in poklofani... Ta mazda je delala dnevno relacijo kot iz LJ v MB in nazaj...to je milina za avto... Pri tej mazdi ne bo denar stran vr?en...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektronska servisna knjiga
Napisano

Tole smo tudi klicali.Res se lepo vidi in sli?i.Oboje gume so zani? plus velik servis. In se prodajalec pravi,da mu je mehanik rekel,da ?e ne potrebuje servisa.Ampak avto je star 6let:)Se pra?am koliko mu je mar za avto?

Zanimivo...je pa res pameten...

Tale ima pa verigo...ste tudi ?e klicali...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8601069&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD180%20GTA%20Navig...

Sicer je iz uvoza, ampak km so verjetno realni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektronska servisna knjiga
Napisano

Vem za elektronsko knjigo. Sem pa klicala tole:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8588181&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD140%20TE%20Plus . Po telefonu mi je povedal, da je uvo?ena iz Italije in da se ne vidi, kdaj je bilo v Italiji narejeno. ?ele od 2012, ko je bila uvo?ena. Sicer bi raj?i malo novej?i avto, ampak gremo vseeno pogledat in ?e na izlet na Obalo:)

Res je dra?ja, samo...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8700180&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD140%20GTA

jaz bi raje tole, pa se malo s ceno pogajam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Bi link prilimal, pa ne znam na ta forum...

Kaj menite o Good year UltraGrip 8 Performance, pridejo "Gume direkt" 110?...je guma vredna 10? ve? od navadne ULTRAGRIP 8, ki je 100??

Ja, bom videl, ?e jih bom na obroke dobil...od tega je odvisno, kdaj prvo kupim...

LP Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Hvala, LabiGT to?no to rabim.

Se pravi, da moram biti pozoren na oznako MFS.

Kaj predlagate? Dunlop? Good year? Kaj drugega?

Do sedaj sem Dunlop imel, pa so OK bile... Zraven avta sem zimske Good year dobil, pa sem 5 let stare uspe?no zvozil s 5mm profila, jih pa sedaj do zime uni?ujem, da nove gor dam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.