Podobno izkušnjo sem imel s peugeotom 306 GTI. Ko sem zapeljal hitro v desni ovinek, je sedanjo ženo (takrat že dekle) prisesalo name. In vedno v istem ovinku. 😊
In to tako močno,da je še vedno prilepljena nate.....😊😂😉
Italija ima tudi zdaj bistveno dražje gorivo, tako da se jim KREPKO izplača točiti pri nas. Tistim iz bližine ali kadar so v tranzitu (že vidim bi nekdo navajal Rimljana ali Siciljanca, da se mu ne izplača, heh)!
Italijani bližje naši meji imajo cenejše gorivo, imajo ceno nekje vmes, drugače bi lahko vse pumpe v bližini 20km zaprli! 😊
Z Gelipterjem sva obdarila za novo leto naše mazde.Kupila sva in vgradila dodatne mrežice na najiinih cx30 na spodnji odprtini za zrak.
Original odprtina je prazna z le par pokončnimi letvicami. Aftermarket mrežice pašejo v nulo, imajo enak vzorec kot maska n so narejene iz res kvalitetne ABS plastike. Na nosilcu tablice so potrebni majhni popravki-modifikacije.
Prej:
potem:
Sva pa opazila, da so pred hladilnikom vgrajene posebne lopute, ki so zaprte, ko je motor ugasnjen. Najbrž služijo temu, da se motor hitreje segreje, nato se odprejo. Vidi se namreč, da jih krmiljo elektromotorji.
Dobro zgleda,o teh režah-loputah sem pa jaz že lani pisal.....Ja,te uravnavajo dotok zraka na kiler👍 Zdaj bojo baje non stop odprte,da bo motor dost ohlajen,ko imaš to fensi masko.....😊😉👍
Jaz pa sem se odločil, da ji en teden ne naredim čisto nič - niti vrat ne odprem. Je namreč hčerka prišla domov za počitnice in se vozim z njenim. No, pa danes sem otroke peljal na drsališče z ženinim. BTjka pa počiva. Bom videl, kako en teden počitka vpliva na dizelaša. Upam, da mu ne naškodi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes se lahk prepričaš o tem...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani