Jaz imam 6,5km x2 vsak dan po LJ obvoznici. To je more or less vse, kar delam z MX5, pa seveda vikendi in zabavne vo?nje. Mogo?e pa Renesis le ni zame? Mi je pa avto neskon?no v?e?. ?e bi na?el kakega entuziasta, bi pla?al bogokletno stvar in vgradil MX5 motor v RX8.
?eprav me wankel ne moti (poraba, olje, vzdr?evanje), me lahko omejitve motorja zakoljejo, kaj meni??
Zmaj )) ja res je majko mila hahahahah .... na 1.5 16v )) ni za gont za lepo voznjo je )
js mam na V6 215/40R17, mogo?e bi ?le ?e 225.... mel sm pa na C-jki 205/40R17, pa ti povem iz izku?enj, da takih gum in felg ne dam ve? na 90HP avto. Tut, ?e se bo? lepo vozu ti bo poraba posko?la (mel sm tu do 11l/100km porabe) + pospe?ki so nikakvi
Pomoje se da tu se kaj narediti glede cene. Pa itak se vsi bojijo visoke porabe pa to tako da lahko na to karto pomoje kaj iztr?im. Dizlov pa no?em nikoli ve? imeti pa tudi ?e imajo porabo 2 litra!
js sm tut pomoje prvi? in zadnji? u lajfu diesla kupu
A imam mogo?e pravico oja?at sprednji odbija? pa takega, ki se vozi 60, kjer je omejitev 90, malo poriniti? Glede na to, da imam plug na BTjki, kar poplu?iti s ceste?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
s tem bo? avtu podrl ravnote?je in nebo ve? to to
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani