Skoči na vsebino
Kupim RX8
Napisano

Thanks Simon,

Jaz imam 6,5km x2 vsak dan po LJ obvoznici. To je more or less vse, kar delam z MX5, pa seveda vikendi in zabavne vo?nje. Mogo?e pa Renesis le ni zame? Mi je pa avto neskon?no v?e?. ?e bi na?el kakega entuziasta, bi pla?al bogokletno stvar in vgradil MX5 motor v RX8.

?eprav me wankel ne moti (poraba, olje, vzdr?evanje), me lahko omejitve motorja zakoljejo, kaj meni??

Thanks in lp,

Tine

s tem bo? avtu podrl ravnote?je in nebo ve? to to ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a pasejo 245 45 17 na mazdo 323f
Napisano

Zmaj :))) ja res je majko mila hahahahah .... na 1.5 16v :))) ni za gont za lepo voznjo je :))

js mam na V6 215/40R17, mogo?e bi ?le ?e 225.... mel sm pa na C-jki 205/40R17, pa ti povem iz izku?enj, da takih gum in felg ne dam ve? na 90HP avto. Tut, ?e se bo? lepo vozu ti bo poraba posko?la (mel sm tu do 11l/100km porabe) + pospe?ki so nikakvi ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hoho, tole je pa neki novga na a netu :D

Poraba goriva in emisije CO2:

Kombinirana vo?nja: 8,1 litrov / 100 km

Izvenmestna vo?nja: 6,6 litrov / 100 km

Mestna vo?nja: 10,6 litrov / 100 km

Emisije CO2: 192 g / km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mogo?e za 232 konjev za "navadno" ziher ni ve? kot je za navadnega 4 cilindra?a.

pa sej ne sme bit neki razli?a cena, sej ma isto ?tevilo rotorjev :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

kaj ni res ... pa? ga uporablja? za tisto ?emur ni namenjen - kratke vo?nje.... ampak to ni avto kriv niti motor v njem. :blush:

jah sej nism n? reku, da je kej z avtom narobe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

kaj pa tebe mu?? Saj ti dela....

sej dela, sam u?asih se mi ga kr ?koda zdi, ko delam relacijje 2km pa se avto ugasne, pa spet 2km, pa se spet ugasne..., pa? to za dizla?a ni fajn :blush:

pusti jih, naj u?ivajo - tole je zdele pa? trend, da se pljuva ?ez neki pa sploh ne vejo zakaj.

ni res!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

Pomoje se da tu se kaj narediti glede cene. Pa itak se vsi bojijo visoke porabe pa to tako da lahko na to karto pomoje kaj iztr?im. Dizlov pa no?em nikoli ve? imeti pa tudi ?e imajo porabo 2 litra!

js sm tut pomoje prvi? in zadnji? u lajfu diesla kupu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

A imam mogo?e pravico oja?at sprednji odbija? pa takega, ki se vozi 60, kjer je omejitev 90, malo poriniti? Glede na to, da imam plug na BTjki, kar poplu?iti s ceste?

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.