Ne vem, kako se re?e, ali oja?an rob, ali za??itni rob... Imam alu plati??a 16" za zimske gume, pa jih bo letos treba zamenjat. V homologaciji mi pi?e ali 205/60/16 ali 195/65/16. Za slednje sem gledal, imajo ve?inoma oznako C in so za kombije...z ve?jo nosilnostjo. Tega ne potrebujem. Imel bi 205/60/16 z "za??ito" za plati??a... Imam 17" in 16" alu plati??a...
Kmalu bo tu zima...pa se zanimam za nakup zimskih gum... Zanima me, ?e kdo ve, ali obstajajo zimske gume 205/60/16 z oja?anim robom. Za vsako informacijo se zahvaljujem.
Ivan..dobro si to napisal...se bom pozanimal pri moji zavarovalnici.ja sede?e sem mislil dat ven samo za?asno ko gremo na dopust...globji prtlja?ni prostor..rabimo full prostora...otroci.itd.lp ale?
Kaj pa stre?ni kov?ek? Jaz sem mel 500l kov?ek na stehi in ?e 4 kolesa na priklopu za prikolico nesel...pa je ?lo vse not za 4?lansko dru?ino...
ne vem, ?e se lahko kar zmi?lju?... v kolikor je v homologaciji dolo?enih 7 sede?ev mora? temu primerno pla?at zavarovanje.
Ne, da se zmi?ljujem, ampak vem, da lahko tak avto zavaruje? za 5 oseb, ker sem sam imel petico in tako zavarovano...pri triglavu... Sem se zanimal, ?e lahko samo za 4, pa ne gre, je minimalno 5. Je pa problem, ?e vozi? ve? potnikov in se kaj zgodi...?e pa nima? namena ve? vozit, pa ni potrebe. Sem se isto zanimal, da bi sede?e ven dal in z avtom na homologacijo ?el, ter prepisal na 5 sede?ev, pa so mi rekli, da bi bilo potrebno sede?e tako ven dat, da ni mo?ne monta?e nazaj. ?e sede?i niso monta?ni, je poseg v vozilo dovoljen samo z homologacijo. ?e se ti gre za prostor, ni pametno kar tak sede?e ven dat, ker te na tehni?nem za njih vpra?a...men se je ?lo za cenej?e zavarovanje, pa nisem sede?ev ven metal, ampak samo za 5 zavaroval...
stari dobro ti to tvojo mazdo opremi? za dopust .ps kaj si brobal na tvoji mazdi 5 demontirt zadnja dva sede?a v prtja?nem prostoru je to mo?no....verjetno bolj zaje... se pridobi malo na globini...prtlja?nika,rabim ve? prostopa...he he lp ale?
Sam vpra?anje...za koliko oseb imate zavarovanje sklenjeno?
Homologacija je cca 100?. Pogoj je, da je ispust co2 za bencinski motor med 130 in 150 g/km ene mazde imajo 139, ?e je od 120 do 130 je 1,5%, ?e je pa od 110 do 120 je pa 1%, pod 110 je pa 0,5%. Pri dieselu je pa do 110 1%, od 110 do 120 2%, od 120 do 130 3% od 130 do 150 pa 6%. Pa euro 5 ali euro 6 mora motor biti...
Se pravi, da je cca 3% davka na ra?un ali eurotax...vzamejo vi?ji znesek.
V bistvu nobeden, katerega sem klical niti ne ve, niti nimajo nekega interesa da bi izvedeli. Na mail pa itak noben ne odgovori.
Pri original kljuki na servisu zamenjajo celoten zadnji odbija?, ki pa stane cca. 500?. Problem je ker je zadnji odbija? narejen iz enega kosa in zadnja meglenka tako kretensko montirana.
Lp
Enako je bilo na mazdi 5, ki so imele tiste z original priklopom spodaj plastiko z dvema meglenkama... Dejstvo je, da je najlep?e original....?e mislite avto imet kar nekaj ?esa, tudi 500? odtehta, pa se star odbija? tako proda....
Sem ravnokar poklical ABASTIL, in pravijo da kljuke za ta model ?e nimajo... prav tako je nima Bosal.
Pri Bartolu mi pa kljuko lahko zmontirajo, vendar bi morali plastiko pri meglenki odrezati, nato naj bi pa moral meglenko sam prestaviti... to je pa neestetsko in si tega ne ?elim...
Oj.
In kaj pravi, kdaj bo za ta model kljuka? Sam raje po?akam, da se nevidna montira...imam ?estico z ?e?kotovo kljuko, ki je ob nakupu vozila bila ?e gor, pa mi ni v?e?...raje bi 100? ve? dal, ?e bi jo sam montiral, pa nevidno dal gor....
Ho?em povedat to, da ima avto realne kilometre, pri posredniku cena previsoka, ?e pri lastniku je bila za letnik previsoka. Ta avto vreden 3500? max in za toliko bi ga lastnik verjetno dal...in ga tudi je posredniku. Ho?em pa povedat, da je posrednik postavil preveliko ceno, preve? ?eli zaslu?it na takem avtu...ve? kot 50%...
Avto je bil na oglasu prvega lastnika slikan pred gara?o v bloku. Me je firbec matral, pa sm upra?u, ?e so se mogo?e pri kilometrih zmotili, da jih je 134000...pa je prijazna gospa za?ela govorit...uf...da je avto od o?eta, da je ?e starej?i in zaradi operacije kolkov ?e hodit ne more, kaj da bi vozil...ko se je pa vozil, se je pa sam na morje peljal, druga?e pa avto bil ve?inoma v gara?i. Rekla je ?e, da ima ata ve? stvari za prodat, pa da ne mislijo vzdr?evat avta, da bo v gara?i stal... Mislim, da je avto dejansko tip-top, sam prevelik ho?e zaslu?it ta posrednik. Ceno je lastnica imela 3990, ?e se ne motim...pa tablice so bile tud letniku primerne gor... Naj nekdo posrednika pokli?e, pa naj da podatke in telefonsko od lastnika...pa se mal pofirbca...
Avto Va?, hahaha, pa ta je najve?ji napi....n v MB! ?e ta avto ima take kilometre sem jaz z lune.
Ej, z dejanskim lastnikom - lastnico avta sem govoril, preden ga je ta posrednik kupil. Avto je iz 01 obmo?ja bil... Pokli?i in naj ti da podatke od lastnika avta...
Ta avto je lastnik za 4 jurje prodajal...zjutraj je bil oglas, dopoldan sem klical, pa je lastnica rekla, da ima popoldan ogled, zve?er je bil oglas umaknjen...
Sej ?e vemo da konec koncev tudi ?e je avto TOP je vreden kot je kdo pripravljen pla?ati zanj. Za doti?no ?estko sva trenutno ?e dva ki meniva okoli 9t eur. Seveda je pa potem odvisno ?e so ?e drugi kupci pripravljeni dati ve?...vemo pa da 125kw bencinar v ?estki ni bog ve kak?en strup od performansov. Je pa meni tudi v?e?na, sploh GTA oprema itak ?e ?e jest primerjam pri nakupu svojega...sem dal za 3 leta staro trojko, ki je sicer res razred,dva ni?je in je kot iz ?katlice GTA s 30t prevo?enimi 50% cene novega...in to v ?asu gospodarskega vzpona ko so vsi cene navijali....zdej pa itak ni ve? lih ne vem kolk vredna tko da jo raje mam kot pa prodam pod ceno, ker tudi povpra?evanja bolj ni kot je...razen kak?ni firbci pa preprodajalci.
Potem so VSE ?estice bencinarji na netu precenjeni.
Prve dve so pogreb proti tisti GTA, tretja je pa...ne vem, kdo bi jo za tak denar kupil, je pa PRECENJENA... Kje je potem realnost? Sam raje dam 1000? ve?, pa vem, da kupim dober avto, da ni razbit in ima realne km. Tista GTA je pa draga bla, ko jo je ta tip kupil...tri leta nazaj je cca 18k? dal...
Kak?na se vam zdi "primerna" cena za takole 6-ko GTA iz 2.gen.;
Mislim, da je cca. 2.000 ? precenjena, ker bo kmalu 6 let star avto in ?e ena generacija novej?a je zunaj. :ne vem:
Oj.
Ta avto poznam...sem ga mislil kupit, pa se takrat ni prodajal... Avto je BOMBA o?uvan... Ne vem, zakaj naj bi bil sam 9000? vreden??? ?ist realno ceno ima...za 11000? bi ga dal in toliko JE vreden za nekoga, ki ho?e ta avto imet, za tistega, ki mu pa ni do takega avta, naj ga pa ne gleda...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, to?no to me zanima! Sedaj pa ?e samo zimska guma dimenzije 205/60/16...
Od enega vulkanizerja sem dobil informacijo, da ta dimenzija nima te za??ite...upam, da se moti...
LabiGT; a ste imeli "mojo" dimenzijo zimskih gum?
LP Ivan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani