Ti kar jaz povem kdo, ker ga bo kupila neka posredni?ka hi?a ali fizi?na oseba, zmanj?a stanje prevo?enih za cca. 200.000km in zaslu?i na njem Jur?ka, 2 ali tudi ve?.
Prjatelca mi je poslala tale oglas, ker se zanima za avto, pa enostavno ne vem kaj ji odgovorit in kako ga korektno komentirat. Ampak za tak dnar verjetno smiselno kaj drugega poiskat, je res?
Pozdravljeni Mazda?i in tudi vozniki drugih znamk!
Ker je sezona preobuvanja vozil tik pred zdajci, ste vabljeni k branju naslednje opcije.
In sicer sva se s Simonom dogovorila, da glede na to, kako dobro se poznava in si zaupava ter me je ?e pred ?asom "okronal" za uradnega promotorja svojega podjetja, dogovorila za naslednjo akcijsko ponudbo;
Kdor bo ?el od danes pa do 15.aprila k njemu na redni servis ali kak?en ve?ji poseg, bo imel v ceni tudi vklju?eno GRATIS premonta?o in centriranje enega kompleta koles (torej demonta?a 4-ih gum oz. pnevmatik, monta?a drugih in seveda njihovo centriranje). Se boste le pripeljali do tja, spili kavico in ?e greste z letnimi pnevmatikami dalje. Upo?teval vam bo tudi AMD Mazda klub 15% popust na material in delo!
Pozabite torej kuponkote in ostale opcije za cca. 20?, saj boste tule dejansko dele?ni GRATIS "preobuvanja" va?ega jeklenega konji?ka.
?e vas je ponudba pritegnila, mi pi?ete na e-po?to; b.l.bencina@gmail.com in rezerviral vam bom termin za redni servis ter preobuvanje va?ega vozila. (?akalna vrsta pri Simonu je cca. teden dni).
Avto Pelko d.o.o. in na? ma?ek - dr. Pelko vam ?elita SRE?NO VO?NJO!
Kar se ti?e Navi v njej je iste sorte kot v moji ex 6-ki in si z njo v SLO lahko pomaga? "kurc kej", ?ele v Avstriji ali Italiji je razmeroma koristna, pa ?e tam te v?asih stare karte precej zmedejo. Takrat bi imel na tistem mestu rej?i predal?ek kot ga imajo ostale 6-ke.
Se strinjam, ker mo?akar pa toook merka na ta svoj avto, pa itak 1. lastnik in samo 100.000 prevo?enih ter avtoplin kot ?e?nja na torti za poceni vo?njo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Srbija ima tudi avtoplin izjemno ne kvaliteten in naj bi tam menjavali log filtre vsakih 15000, pri nas pa ga lahko na 30000km.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani