Skoči na vsebino
CX-5 ima DPF ali nima?
Napisano

V navodilih mi pise, da se lahko prizge lucka za izpusne pline itd....prodajalec, ko mi je avto prodajal pa je trdil, da nima DPF filtra....to je razlagal tudi sodelavcu, ki je tam kupil ze 3 mazde....torej ali ima DPF ali ga nima? Na enem forumu sem tudi bral o tem da ga nima...

Lp Primoz

?e ma? diesla pol skor zagotovo ma DPF filter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2002
Napisano

Ko si enkrat vlo?il 4.000? samo v motorne zadeve, pol pa res lahko govorimo o var?ni (dizla?ki) vo?nji ja. :(

Mene osebno bo te?ko kdo prepri?al, da bi se mi za mojih 36.000km na leto (cca.) bolj spla?alo namest LPG-ja vozit dizla, RAZEN ?e bi bil Golf IV SDI, tle pa ne upam ugovarjat. :jezicek::hohoho:

pa tut s temle se vozi? zlo pocei :P

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

?ivjo!

Tudi jaz imam izredno slabe izku?nje z A-Cosmosom na Celov?ki.

Mazdi se podalj?uje garancija za prerjavenje na 10 let (letnik 2003) v kolikor je avto venomer servisiran pri poobla??enem serviserju. Seveda je najina Mazda 6 leta 2011 za?ela rjaveti pri obeh zadnjih gumah in levem pragu. Rjo so mi sicer zrihtali, ampak levi bok pa po?trihali skoraj na oran?no (avto je rde?), poleg tega, ko sem prevzel avto, je bil ta zaklenjen samo s ?oferjeve strani in ni delal display in podobne stvari (potem so ugotovili, da je varovalka). Mislim, da je dol?nost serviserja, da po kon?anem delu zaklene avto ali vsaj preveri, ?e je zaklenjen, preden ga da z rok. Da ne omenjam, da je bila rja lepo odpravljena, vendar estetsko si serviser ne bi smel privo??iti tega. Na koncu bi morala ?e pla?ati 80? od celotne cene, ki je bila okoli 400?, kar seveda ni logi?no, ker kar spada v Mazda garancijo, servis ni? ne pla?a. ?e njihov nek tehni?ni direktor al kajvemkaj je pri?el (na najino zahtevo) in se delal neumnega in potem rekel, da nama ni treba ni? pla?ati. Kak?na dobra du?a...

Seveda, ko sva z ?eno kontaktirala MMS, so se delali neumne in se niso odzivali na noben mail niti po telefonu ni bilo nobenega odziva (rad bi, da bi bil avto v celoti rde?, in ne oran?en/rde?).

No, zdaj avto vozim v avtohi?o SELMAR v centru Celja, kjer je bila stvar vedno opravljena profesionalno, poleg tega se naro?i? na uro in to dr?i (sem prebral da so morali nekateri pu??ati avto v Ljubljani cel dan).

Skratka vse pohvale poobla??enemu servisu SELMAR in vse graje na avtohi?o A-COSMOS. Res podn od podna.

Poleg Selmarja ti priporo?am ?e AS Skorn?ek Velenje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ta je pa od Mitjeta :aaaaa:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6813871&show=1

zmajev potencijal? :D

glede na to da je v AH je velika verjetnost da so papirji tako kot morajo bit.

enostavna resitev...majstra ki se spozna vzames seboj in naj pred strankinim nosom naredijo teste.

lp,F

ah si me prehitu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opozorilna lu?ka motorja
Napisano

res hvala za odgovore, bila sem na Mazda servisu in so rekli da je kriva lambda sonda in da me to pri njih stane cca 300 eur, vauu, skoraj me je kap, zdaj i??em druge variante.

?e eno dodatno razlago, ?e se kdo spozna, poleg sonde so mi omenjali ?tevilko ena, kaj to pomeni,

komaj da sem informacije izvlekla iz njih, so bili ful te?kobesedni, a sem odkrito povedala da je zame to ful drago, hvala, neva

zadevo se da dobit tut pol ceneje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opozorilna lu?ka motorja
Napisano

SOS, danes se mi je pokazala opozorilna lu?ka motorja, ?enska panika,

prosim vsaj za lai?no razlago, kaj bi to lahko bilo, hvala za odgovore

ponavadi ni ni? huj?ega, avto se priklopi na ra?unalnik pa se vidi kje je te?ava ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nekak realnost zame je 3 z 1.8 motorjem ... Sanje rx7 in rx8 ali 6 mps :prstgor:

nvem kir model mazde 3 ma? u mislih, ble so sam 1.4, 1.6, 2.0 pa MPS

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.