U?eri sem ravno sklepal zavarovanje, pa sva z mojstrom Ferlinom kar pri Tiliji naredila. Se je pa izdatno anga?iral, da mi je na?el najustreznej?o ponudbo. Res je :macek:
Daky, lahko govorim le za stanje pred enim letom, kako je danes seveda ne vem. Kolikor vem so na uradnem servisu ugotovili, da ima lu?ko "check engine" blindirano oz. od??ipnjeno ali nekaj v tem smislu, skratka da bi morala ta lu?ka takrat svetit, pa ni svetila.
Ve? naj napi?e kar kolega Dejan, ki je imel takrat nekaj ? tiso?akov s seboj, jo nameraval odpeljat, pa se je potem premislil in kupil Xedosa6. Taprav Mazda?, a ne?
V okviru mojega podiplomskega udejstvovanja, opravljam neko raziskovalno nalogo, pa mi lahko s tem v zvezi pomagate z izpolnitvijo ankete.
Kot kriterij za to, katero opcijo boste izbrali, se postavite v polo?aj kot da ta trenutek sklepate novo ali podalj?ujete obstoje?e avtomobisko zavarovanje. Izberete seveda lahko le eno opcijo.
Viper, verjetno ima? tudi pri tak?ni avtomatiki razli?ne programe, npr. tudi kak?nega "sport", kot vidim na volanu pa ima tudi tiste "lopatke", eni pravijo F1 prestave temu.
Tale Rx8 ima kot ka?e najvi?ji nivo opreme (vidim tempomat knofke in pa navigacijo, ki je bolj ?voh uporabna v SLO), te?ko pa varjamem, da ima ro?ni menjalnik in 6 prestav:
Mah na?la sta se 2 taprava cepca. Mi je pa kar hecen pretep dveh fotrov, ki zgre?ita kumaro tadruzga z razdalje 20 cm (dobro da ni naletel na nekega ma?ka, v smislu - kolena v brado + komolec v nos, potem pa na tleh dalje).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, Pelko me je opozoril, da so nekateri dobavitelji dvignili cene za 5 do 10%, ampak ima ?e vedno ugodno.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani