A kdo ve, ?e morajo biti LED sijalke za notranjost in za reg. tablice pri novi M3 Canbus, ali so lahko navadne? Ali pa morajo biti navadne? Rad bi zamenjal stock z LED sijalkami pa ne vem to?no katere kupit.
Hvala za odgovor.
Brez skrbi mazda tega nima
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Od upeljave 2.2 motorja je interval 2 leti.....malo smesno, vendar bolje preventiva kot kurativa....problem zavorne je da jo unicuje vlaga. Po drugi strani pa je zgleda tudi tekocina low end....meni so pri Krzisniku dali dot5 potem ki se menja na 4 leta oz 80k km
Jaz jo ma motorju menjam na primer na dve leti, tam je pa to a must, predvsem sato ker motor stoji izven sezone
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aha,sepravi ti je anze kompletno zrihtal seata, barcheto ti pa lak tom rihta. Jest sem pa razumel, da ti je seata anze porihtu strihal ga bo pa laktom . To imas vrjetno full kasko na seata?
Ja normalno, kasko
Vse smo menjal jbg . Anze je tega, barchetta je pa pri laktomu. Zaradi kleparja, Laktom ima fajn navezo s tem kleparjem in si stalno ?ibata dele sem in tja. Anze je predalec za kaj takega
Ce se spomnis slik mehurckov na robu vrat - videti je bilo kot prerjaveno a je nekdo pred mano nekaj popravljal je rekel Anze, se je sedaj videlo ker je bila barva na barvi ( po moje je nekdo zvil rob vrat pa sel mal penzlat. Ni bila rja pod tovarnisko barvo to je vazno
Hauba bi pa sigurno ce je ne bi saniral.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fantje ho?ejo da natakneta manj?e bule
Povezava za deljenje
Deli na druge strani