Ravnokar prispel od Majesa... Jure je naredil servis na 80.000 km ... Sam servis je bil dobrih 150?... poleg tega sta bila menjana se zracni filter in filter za cvetni prah (70?) ter prednje zavorne ploscice (165?)... tako da je vse skupaj naneslo dobrih 385? ...
Ja, prva generacije mazde 5 je bila v redu. Zdej zadnja pa..ssangyong stile. Ne vem no, spredaj v redu, zadetk mimohod. Ampak dobro, vsake o?i imajo svojega malarja ?koda, ker nimajo ambicij po kakem dru?inskem vagnu tam pri mazdi.
Jaz sem lani kupil fulda sportcontrol, so bile ene ti?jih po testih..na?eloma v suhem ok, stabilnost kar v redu, po de?ju pa nisem imel nekega zaupanja
Tudi sam imam 6 2016,res se maje sredinski naslon,vendar ni sli?ati kak?nih ?ri?kov,oz . je v dolo?enih pogledih morda bolj?e,da ima nekak?no toleranco nihanja,kar bo na dolgi rok omogo?alo materialom ,da se raztezajo in kr?ijo ,ter pri tem ne bo pri?lo do ?kripanja .Sem imel pred tem Insignio in je zadeva bila podobna oz. se je tam pri premikanju sli?alo ?kripanje.
Kako pa bi ti opisal primerjavo med tema dvema avtoma?
Ne vem ?e. Al se naredim francoza, pa peljem pa je. ?e ga grem 2 dni prej vpra?at bo ?e pozabil, pa ?e vpra?anje, ?e se ne menja tam osebje..pol je itak ?abe
zato pa sem dal smajlija na koncu jaz sem vseeno raje odklenjen, v sloveniji ?e ni tak?ne nevarnosti da bi me kdo na semaforjih ven potegnil, lahko pa proba
Tebe mogo?e ne , kak?no torbico ali kaj podobnega na zadnjem zicu pa lahko
No zdej ste pa ze dalec stran od omenjene teme, kjer ni potrebe po dokazovanu kdo ima manjso porabi itd, nima smisla, ker vsak voznik drugace pritiska na plin.
Imam pa se vprasanja glede dizlov, kaksne co CD129 masine?
Soory izrazu ampak res, ker brihtol-drugi? preberi poste v celoti in potem komentiraj... Zakaj bi se primerju z skyactive ?e je vs ?as govora o ?estki 2 generacije, nobeden ni reku da vw pije malo sem ga pa? dal zravn za primerjavo ker sem lansko leto gledal med ?estko o kateri je govora in passatom-istim letnikom.. Hotu sm sam povedat da ima mazda podn ponudbo kar se ti?e bencinarjev in me ni prepri?al omenjen motor, glede nato da pri passatu z 60konji ve?+avtomatskim menjalnikom prides na isto porabo kot pri mazdi... Se jih pa neda primerjat, ?estka z omenjenim motorjem je podn kar se ti?e hrupa v kabini na avtocesti, jokanja motorja ob priganjanju, poraba ob vsakodnevni normalni vo?nji se je pri meni gibala med 9-11 litri v tistem tednu, ko sem jo imel na testu!
?e se kdo po?uti u?aljenga ker sem pa? vw-ja navedu za primerjavo "go and fuck yourself", namen ni bil slab...
Ja, za tisto generacijo ne re?em. Novi bencinarji so pa ?isto nekaj drugega. In meni je v?e? da ne delajo kot ve?ina, ki pa? tla?ijo notri turbine in je to to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz se spomnim, da sem pred leti dal za prej?njo ?estico 200? za komplet diskov in plo??ic spredaj in zadaj. Firma Textar.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani