Skoči na vsebino
mazda 6 2002
Napisano

in kaj se naredi s tem cedilom?? neki se baje zama?i in pol zariba loh al kaj? gledam za 2003 mazdo 6 in me mal skrbi glede tega k sm dost bral o tem sam ne vem kaj narest oz a se da sploh kej zrihtat da ma? mir pol ..

cedilo enostavno o?isti? pa je mir ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa tudi katere so najlep?e (no stvar okusa sicer), ampak mislim da se 3-ka ali 6-ka dizajnersko lih ne moreta kosat z Rx8, pa magari sta "nabuhle" MPS verzije. :jezicek:

ok, js sm mel tole v mislih :closedeyes:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bo pa novej?i kot 323f kar pomeni manj te?av, starega materiala itd... Pride trenutek ko se ?lovek naveli?a ?raufat "oldschool" pa raje kupi? kaj novej?ega in le u?iva? v vo?nji. :jupiii:

to je res, sicer pa F-ka itaq ni za vsakodnevno uporabo. :) ampak kot sm ?e ve?krat omenu, ?e grem na kej drugega, more bit RWD sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prodaj oba avta, kupi od Klopkota GTAko, ostane ti za predelavo na plin pa bo? mel novej?i in hitrej?i avto od trenutnih dveh. ?e kak cosworth kolektor (ali ponardek, se tudi ?e prodajajo) pa remap pa ima? garant ?ez 180hp, ?e ne bli?e 190 celo. :jupiii: Serivis je pa poceni, nobenih jermenov, bremze ima super duper mo?ne za svoje konje... Best buy trenutno kar se mene ti?e. :)

novej?ega ziher ne moja 3-jka je 2006 letnik :P itaq pa ve?, da sm bolj na oldschool podvr?en :)

PS: povej kdo bi F-a kupu XD

Tale pa prov ?aka enga ?mega, da kupi starga japonskega Lopatarja;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6763235&show=1

waaa, tole bi bla majka :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f 1.5i
Napisano

Pozdravljeni.

Kot prvo sem nov na forumu in pa tudi kmalu svez voznik na cesti.

Zanima me splosno o 323f 1.5, model iz leta 97 +-

Bi bil to dober prvi avto? prevazal se ne bi kaj dosti, ker mam itak siht na terenu in mamo sluzbene avte oz urejen prevoz.

Skratka kaksni so kaj splosi problemi tega avta. Kaj se ponavadi kvari?

o avtu sicer ze nekaj vem, ker ma stric enako z 250k prevozenih pa laufa ko singerica. (razen nekega cudneg izpuha, ki daja neke vrste zvok ko magnaflow izpuh, in pa jermen cvili)

Sicer pa se vas majstre vprasam kaj menite :D

Dobrodo?el! :bravo:

Ti avti u bistvu nekih problemov razen rje nimajo ;) Pred leti sm si lastil 323C z enakim motorjem, mel sem jo kako leto dni, v moji uporabi ni crknilo drugega kot stabilizator ?tangice (stro?ek cca. 20?). ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ta skoda je skret :)

edina dobra skoda do zdaj, ki sem jo peljal je yeti...

superb recimo v voznji je slabsi kot moja mazda 6 (volan se posebej je katastrofa)

O Yetiju bom pa res kr tih, ?e 3-jko vn potegne, ko se u snegu ukajla :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koliko vzigalnih sveck
Napisano

A kdo mogoce slucajo ve kater tip ngk vzigalnih sveck bi pasal na mazdo3 letnik 2004 bencinar 1,6 77 kw

Tele oznake so prave za 3-jko 1.6 :)

Part Number: IFR5E11

Stock Number: 7994

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koliko vzigalnih sveck
Napisano

jaz sem dal maja enkrat 46 eur za 4 kom (za mx5) - ngk iridiium

kabli isto ngk (modri) pa nekaj cez 50

vse preko ebay.de

za take kable sm js dal 60? za F-ko, preko vseveda :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koliko vzigalnih sveck
Napisano

Na evo zdej jih bo pa 6 kupu (dve za rezervo) - bo? moral malo bolj specificirat :hudicek:

aja, se pardoniram @mmaazzddaa, debata je o V6 motorju, da jih nebo? slu?ajno res 6 ubavu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koliko vzigalnih sveck
Napisano

NGK sve?ke ima? skoraj da v vsaki trgovini z avtodeli. GMT, evroton, IST,...

Deeyan: hehe ja ?e ma? dnar so zakon sve?ke :)

na ebay-u jih dobi? po ugodni ceni, lani sm dal 50? za vseh 6 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.