in kaj se naredi s tem cedilom?? neki se baje zama?i in pol zariba loh al kaj? gledam za 2003 mazdo 6 in me mal skrbi glede tega k sm dost bral o tem sam ne vem kaj narest oz a se da sploh kej zrihtat da ma? mir pol ..
Pa tudi katere so najlep?e (no stvar okusa sicer), ampak mislim da se 3-ka ali 6-ka dizajnersko lih ne moreta kosat z Rx8, pa magari sta "nabuhle" MPS verzije.
Bo pa novej?i kot 323f kar pomeni manj te?av, starega materiala itd... Pride trenutek ko se ?lovek naveli?a ?raufat "oldschool" pa raje kupi? kaj novej?ega in le u?iva? v vo?nji.
to je res, sicer pa F-ka itaq ni za vsakodnevno uporabo. ampak kot sm ?e ve?krat omenu, ?e grem na kej drugega, more bit RWD
Prodaj oba avta, kupi od Klopkota GTAko, ostane ti za predelavo na plin pa bo? mel novej?i in hitrej?i avto od trenutnih dveh. ?e kak cosworth kolektor (ali ponardek, se tudi ?e prodajajo) pa remap pa ima? garant ?ez 180hp, ?e ne bli?e 190 celo. Serivis je pa poceni, nobenih jermenov, bremze ima super duper mo?ne za svoje konje... Best buy trenutno kar se mene ti?e.
novej?ega ziher ne moja 3-jka je 2006 letnik itaq pa ve?, da sm bolj na oldschool podvr?en
PS: povej kdo bi F-a kupu XD
Tale pa prov ?aka enga ?mega, da kupi starga japonskega Lopatarja;
Kot prvo sem nov na forumu in pa tudi kmalu svez voznik na cesti.
Zanima me splosno o 323f 1.5, model iz leta 97 +-
Bi bil to dober prvi avto? prevazal se ne bi kaj dosti, ker mam itak siht na terenu in mamo sluzbene avte oz urejen prevoz.
Skratka kaksni so kaj splosi problemi tega avta. Kaj se ponavadi kvari?
o avtu sicer ze nekaj vem, ker ma stric enako z 250k prevozenih pa laufa ko singerica. (razen nekega cudneg izpuha, ki daja neke vrste zvok ko magnaflow izpuh, in pa jermen cvili)
Sicer pa se vas majstre vprasam kaj menite
Dobrodo?el!
Ti avti u bistvu nekih problemov razen rje nimajo Pred leti sm si lastil 323C z enakim motorjem, mel sem jo kako leto dni, v moji uporabi ni crknilo drugega kot stabilizator ?tangice (stro?ek cca. 20?).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
cedilo enostavno o?isti? pa je mir
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani