Skoči na vsebino
goljufija?
Napisano

Hanzi Tassi, ?e se ne motim sem na enem forumu zasledi, da naj bi imel zavorni servis, lahko da se je z leti kaj spremenilo in je raz?iril dejavnost. Obenem se tudi ne bom zlagal, ?e povem, da sem v ?asu, ko sem ?e delal na Izvr?ilnem oddelku, vodil ve? postopkov zoper navedenega dol?nika, ampak naj bo dovolj o tem.

Pelko je ravno diametralno nasprotje, tako da verjamem, da se bo ta klic obrestoval.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

goljufija?
Napisano

Avtomehanik prve klase, obenem pa po?ten in prijazen mo?akar; Avto Pelko d.o.o. (Simon Pelko), dobi? ga na gsm: 041 667 335. Sicer pa preveri na netu ali v ?ivo pri ljudeh.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Zagotovo. Marsikdo od Slovencev ima ?e vedno v glavi predstavo, da Poljska je neka 3.liga, a v resnici so ?li v marsi?em ?e zdavnaj po desnem pasu mimo nas.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Poljski sistemi so ODLI?NI. Kolikor se spomnim, SIGAS vgrajuje prete?no AGC (Auto gas centrum) sisteme in Hana injektorje, po dogovoru pa tudi kaj drugega. 

Da pa ne bom koga zavedel z neto?nimi podatki, je najbojl?e dobiti informacije iz prve roke, kar bi pomenilo klic na mojstra Primo?-a Jazbar-ja; 031 629 792.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

pa hrvati nardijo isto kvalitetno predelavo al je bl pametno odstet seenkrat vec pa nardit predelavo v slo ? ;) pomoje ce bi jest seenkrat predelu na plin bi su gladko na hrva?k za 650?

Za Hrva?ko ne vem kako je, ti pa lahko napi?em mojo izku?njo, ko sem ?el vgradit v Novi Sad, Vojvodina, v takratno Toyoto Celico. Cena je bila 750, to je bilo davnega leta 2007 ali 08, ko so bile pri nas cene vi?je kakor danes (sem bil pa kasneje opozorjen, da recimo mojstri v BIH, ki so zmo?ni vgraditi sistem za cca. 500?, ti skupaj name?ejo vse sorte proizavajalce in komponente, ki so nekatere med seboj le pogojno kompatibilne in zadeva ne bo nikoli optimalno delovala), no skratka jaz sem vgradil v Vojvodini in zadeva mi je kar delovala, ampak ko se je za?elo neko cukanje in uga?anje, mi tega nih?e v SLO ni uspel po?timati, pa je seveda sledil izlet v Novi Sad. Kasneje sem iz Celice sistem prenesel v Laguno, ampak potem na fine nastavitve je seveda bilo potrebno iti na malo dalj?o pot. Ugani kam? Novi Sad. Skratka se veselo navozi?, ta ?as ko ti ne deluje, pa se seveda vozi? na bencin, potem pa ko da? vse stro?ke na papir se lahko vpra?a? koliko si privar?eval. Tak?na je pa? izku?nja iz prve roke.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Torej je v?teta v ceno vgradnje?!:-o

V ceni 1200 (kolikor znese z MK popustom) so doslej tudi poskrbeli za homologacijo, tako je.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Potrebna pa je ?e homologacija, ne. Koliko pa to stane?

Kar se ti?e SIGAS d.o.o., to vse oni po?timajo in tudi optimizirajo nastavitve, skratka samo ?e dodaten plus zanje in pa z Mazdojkami imajo ogromno izku?enj.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Michelin Alpin A4 - kaj je narobe?
Napisano

Mene zanima ?e par podatkov glede tega potovanja in navedenih pnevmatik oz. gum. Zanima me s kak?no hitrostjo (zaletom) si ga ?tartal spodaj in v kateri prestavi, ter kako se se kasneje prestave menjavale.

Vsekakor ni zanemarljiv tudi podatke kolik?en tlak je bil v pnevmatikah (predvsem pogonskih), ker se je meni ?e zgodilo, da sem imel preve? napolnjene in nisem zvozil dolo?enega klanca, kasneje sem jih spustil za cca. 0,5 bara, guma je bistveno po?epnila, dobila bolj?i oprijem in tisti klanec sem v tokratnem poskusu premagal. 

Skratka precej dejavnikov. Kar se pa ti?e TCS, pa z mojo (zdaj ?e nekdanjo) Mazdo6, pri vklopljenem TCS nisem bil zmo?en speljat skoraj nobenega klanca pozimi ali po blatu, ker je enostavno elektronika prehitro onemogo?ilo stopalko za gas  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

malo kilometrov, pa dejansko je ?e oldtimer :)

?mego, tole s kilometri je tako-tako, ker tak?ni Kadetti so imeli le 5-mest za prikazovanje stanja prevo?enih, se pravi gre pri 99999 v naslednjem trenutku na 00000  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Na podlagi svojih dosedanjih in zelo konkretnih LPG izku?enj vam vsekakor priporo?am SIGAS d.o.o., preden se karkoli odlo?ite pa dalj?i posvet z monterjem Primo?em Jazbarjem, ki ga dobite na gsm: 031 629 792.

Kar se cene ti?e, je izhodi??na za 4-valjne NA motorje 1.500?, na to ceno pa imamo ?lani MK 20% popusta, se pravi ste na ta na?in pri znesku 1.200?, ostalo se pa? zmenite sami. Zgornje informacije sem napisal le zato, ker govorim iz prve roke in da ne bo kak?nega prehudega modrovanja koga, ki nima osnovnega pojma o LPG-ju.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slivka, jaz nisem mislu "na vrat na nos", ampak lahko tudi kdaj kasneje, ker najprej sem ?elel dobiti tvojo potrditev, da si sploh zainteresiran.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Mi ne zgleda slabo.

Slivka, mam pa eno vpra?anje zate, ker vem da si malo hribovca/hribolazca, ?e bi bil za zimski vzpon na Krn?ico, pa da bi pri tem tvoje osnovno prevozno sredstvo maksimalno izkoristili, v smislu se pripeljati do planine Zaple?? Pa? vemo, da obvlada? Camel Trophy avanture.  :danzoman:

Kak?na se ti zdi ideja? Verjetno bi bil to precej zanimiv zimski vzpon na precej lahko dostopnega 2-tiso?aka z dobrimi razgledi naokrog po pogorju in Poso?ju.  :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.