Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale fora, da prelima? cel avto je dobra zadeva. Vem za enega BMW M3, ki je preliman cel in podjetje da ne vem koliko garancije na nalepko ter to, da ko jo odstrani? ni sledi na laku. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

Zajebavam te. Saj me pozna?! :jezicek:

Ajoj, pol se pa ti norce poka?. :hohoho:

@Deeyan: Ja pa tudi Autostyle ni ne vem kak?na kvaliteta, tole je zih bolj?a zadeva. Zato sem tudi dal link, tole je mlada firma z kar ugodnimi cenami, kar poglej? ?e vse ostalo kaj prodajajo. Ni pa neka firma za rihtat bodykite, to je pa res.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sede?i
Napisano

Ne, res sem jih za toliko prodal in kupil. Ko sem imel ve?jo ceno sploh ni bilo interesa pa so bili sede?i brezhibni. Za moje pojme se norca pokajo Honda?i, ki so pripravljeni za rabljene sede?e toliko dati. Pa to ceno, ki si jo rekel je ?e mala. Od Integre ali Accorda Type R so pripravljeni dajati samo za sprednje rabljene sede?e po 800?. :whatever:Oprosti ampak za 220? dobi? ?e preklopne sede?e pa to ne A3M kvaliteto. :whatever:

?e ima pa kdo preve? denarja, da je pripravljen toliko dajati za original sede?e, ki v resnici nimajo tako dobrega orpijema kot aftermarket je pa njegova stvar.

Tip je hotel sede?e, jaz sem mu dal link in povedal svoje mnenje. Koliko bo dal zanje se me pa res ne ti?e. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda znak-mere
Napisano

?e bi lepo vpra?al bi ti ?lovek(js) ?e odstopil obris znaka ki ga lahko uporabi? v kateremkoli cad programu.

Zdej je samo od tebe odvisno ga ho?e? in ?e ga bo? dobil.

Lej pa da si ne bo? kakega prsta polomil, pri pisanju programa, ti mirne du?e povem da jaz to delam VSAK dan in to za ?, in ne na stroju ampak za ra?unalnikom.

Tak odgovor sem pri?akoval in PeW namesto, da bi sprejel pomo? od njega si napisal, da ne rabi? njegove pomo?i. ?zmeden? Ja zdaj se pa odlo?i a rabi?, da ti kdo pomaga ali bo? sam pomeril znakec. :whatever:

In ne skrbi, nisi edini ki ima nekaj pojma o strojni?kih zadevah. Smo tudi mi v ?oli delali programe za CNC tako, da DOBRO vem o ?em se gre. Yavarye te lahko marsikaj nau?i ampak si sam napisal, da ne rabi? njegove pomo?i. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda znak-mere
Napisano

A, da bi se pa malo znajdu pa ga sam pomeril in se poigral pa ne gre?

Aja pohvalno, ta dva zadnja posta celo vem o ?em pi?e? ker si ju napisal ?itljivo. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3MPS na dirkali??u Raceland
Napisano

?koda, da nimamo pri nas ?e kak?nega pravega dirkali??a saj bi se tam ?asi popolnoma preme?ali. Tu so namre? nizke hitrosti ter je pomembna sama lega in okretnost avtomobila zato se takoj za Mazdo3 MPS najde Twingo RS z bistveno manj konj, pred njim pa Mini, ki je spet ?vohnej?i. ;)

Popravljam izjavo, da boste la?e razumeli. ;) Proga je zelo tehni?na in na tej progi kak?ne sicer hitre in dobre limuzine nimajo kaj iskati. A4 1,8t mi je na dirkali??u sledil lahko na ravninah, ?ez ovinke sem se se samo oddaljeval. Po drugi strani je bilo isto z mano in Renault 5 z 1,8 motorjem, ki je ?e la?ja in z predelanim podvozjem okretnej?a. :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3MPS na dirkali??u Raceland
Napisano

Naj omenim ?e to, da pri Avtomagazinu krog ?tejejo iz mirujo?ega ?tarta. Torej ?tartajo iz nule tako, da v po?tev pride tudi sam pospe?ek avta ne le pro?nost in lega. Overall pa dober rezultat ampak ?koda, da jih je na na?ih cestah tako malo ker so po krivem zapostavljeni avti.

?koda, da nimamo pri nas ?e kak?nega pravega dirkali??a saj bi se tam ?asi popolnoma preme?ali. Tu so namre? nizke hitrosti ter sama lega in okretnost avtomobila zato se takoj za Mazdo3 MPS najde Twingo RS z bistveno manj konj, pred njim pa Mini, ki je spet ?vohnej?i. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dvojke so fajn zato ker ?e je dizel je vredna ve? kot marsikateri avto. :hohoho::P

Naj mi pa nekdo poka?e tako navito Mazdo pri nas. Pri tem avtu se ne gre za lepoto ampak izklju?no perfomanse. In ne dvomim, da v rokah pravega lastnika dobro dela in se dobro obnese. Sicer pa, ?e bi gledali znamko in stereotipe bi tudi za MX-5 lahko rekli, da je kljub zabavnosti ?e vseeno babji in frizerski avto. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj pa je to eno skpopudralo? SRAMOTA! :angry:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3218195&show=1

:hohoho::hohoho::hohoho: ?e bi ti vedel celotno zgodovino avta zadnjih nekaj let bi se smejal ?e cel dan. Od tega, da je en tip prvi? v ?ivljenju ?trihal avto, do turbine od enega kombija dizla, generalke narejene pomoje brez moment klju?a do intercoolerja od turbo petke ?eprav je originalen bolj?i pa ?e kak?na zanimiva ?torija bi se na?la. Dva lastnika sta bila taka maharja, potem je avto kupila ena ?enska, ki je sanjala o obnovi, ga dala naprej prijatelju. Potem je projekt padel v vodo, tip pomoje niti pla?al ni in ga ?enska (torej prej?nja lastnica) prodaja. Jaz sem pa ?e po prvem lastniku od kar avto poznamo rekel, da je avto primeren samo za dele in za papirje in uvoz drugega ter menjavo karoserije in, da ga nih?e ne bo zrihtal. Pa ?e vedno se najdejo optimisti, ki bi ga zrhitali in ga kupijo za preve? denarja. Naj ji kdo za foro ponudi 400? pa bo lahko sre?na, da ga bo kdo odpeljal. Za dele in zaradi papirjev. Potem sta uvoz in homologacija lepega in ohranjenega ma?ji ka?elj... :bravo:

Tole bi pasalo v sosednjo temo "tole je kar smeh" ker so notri same cvetke. <_<

"prvi lastnik"

"drugi lastnik" si je zaradi res bogokletnih projektov in ?alitev zaslu?il ban in izbris teme. :whatever:

"tretja lastnica"

"?etrti lastnik"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

grem stavt, da je edina u SLO

Otroc. :hohoho::hohoho: Takoj zvi?am stavo.

Tak?no ima tudi en Uklopkotov sodelavec, oziroma jo je imel ne vem pa, ?e jo ima ?e. Je pa kar oreng limuzina. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene je nategnil kolega, ki dela v trgovini in mi je prodal ram za laptopa. :whatever: Sem mu dal denar na pult, on pa gor ra?un pa kovance in ker sva bila zatopljena v pogovor mi je lasten denar podtaknil. Tako, da sem ?el domov z ramom, svojim denarjem pa ?e drobi?em, ki mi ga je vrnil. :blink::hohoho: ?e dobro da sem bil to jaz in me je zdajle ves zmeden klical, ?e imam kaj preve? denarja v to?lnu, da mu ravno taka vsota manjka. In potem sva ugotovila kaj se je zgodilo, da sva se zakva?kala. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.