Skoči na vsebino
Mazda 6 2 generacije
Napisano

Vse nimajo mo?nosti izklopa Airbaga. Moja letnik 2012 nima, pa tudi niso prepri?ani, da se klju?avnica da vgraditi. Klinac pa dru?inski avto ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Zakaj ?e? Sem sodoben ?lovek s sodobnim vozilom :P in uporabljam sodoben na?in komuniciranja. ?e pa tega pri MMS niso zmo?ni, naj zaposlijo kader, ki bo zmo?en tega "napora" - odpisovanja na elektronsko po?to.

Ja lej, ?e po enem kanalu ne uspe, poskusi ?e drugega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

saj zvok gum je problem, veter mene niti ne moti tako oz. ni tak?ne krize, ampak zvok gum je katastrofa, kljub temu da sem ze zvocno izoliral vrata

Zanimivo. Mogo?e imajo nekateri vi?ji prag tolerance :)

Ja, v avtobusu Jure je bilo kar tiho ja . Ta zvok gum gre tudi meni na jetra, ?koda ker tega o?itno ne znajo oz. no?ejo porihtat kot se zagre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Verjamem, ampak ne vem kdo ?e, je dejal pa da je zatestnitev v FL v redu. Jaz sem sicer vozil pred FL, in razen kamen?kov ni bilo ?utiti nekega hudega pomanjkanja glede zatestnitve. No mogo?e je bilo malce ve? hrupa izpod koles. ?e so na tem kaj delali verjamem da je ok. Ne vem pa ,a so ali ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Aja, no saj nekaj dobrega. :-) Ma s tem je tako, povpre?en voznik tega ne bo opazil. Zdej, razno razne meritve so pa po mojem mnenju tudi preve? 'sinteti?ne' ?e me razume?. 

Hm, mislim da je jures enkrat pisal tukaj gor, jaz sem jo namre? od njega kupil tako da z glave ne vem znamke plo??ic.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Jaz imam II generacijo FL ?estke, pa so gor ?e original diski, prevo?enih je dobrih 100 jurjev. Je pa res, da plo??ice niso original , ker le-te so pretrde in ti posledi?no zvijejo disk. 

Glede u?inkovitosti zavor pa ne vem. V realnem ?ivljenju nimam nobenih te?av, pa poleti vozim po?itni?ko prikolico in gre tudi ?isto lepo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Kar se teh bonbon?kov ti?e so japonci ?e kar precej zadaj. Pa? tako je.

Ko pa menja? znamko pa ugotovi?, da so tam drugi kri?i. Overall, odvisno kaj ti ve? pomeni. Mogo?e pa japoncki le niso tako u?inkoviti, ker sicer, ?e bi vse te dodatke naredili kot se zagre, avto stal neprimerno ve? denarja.

Meni je zanimivo to, da pri njih sploh ne more? naro?iti dodatkov, ki so pri drugih znamkah ?e samoumevni. Kot da bi se namenoma otepali novih tehnologij recimo. Mogo?e pa ho?ejo na nek novodoben na?in prikazal pure uzivancijo v vo?nji...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Leto je okrog in ?aka me prvi redni servis. ?e prinesem olje sam, katero je najbolj?e oz. priporo?eno za mojo mazdurino? Pa koliko pri?param s svojim oljem?

1. Odvisno kam pelje?

2. Odvisno od tvojih pogajanj

Meni se ne spla?a prinesti svojega. Tako ali tako ne ve?, katerega zlijejo notri :) Razen ?e bo? cahnal embala?i in potem zahteval da ti jo poka?ejo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.