Tole smo tudi klicali.Res se lepo vidi in sli?i.Oboje gume so zani? plus velik servis. In se prodajalec pravi,da mu je mehanik rekel,da ?e ne potrebuje servisa.Ampak avto je star 6let:)Se pra?am koliko mu je mar za avto?
Do sedaj sem Dunlop imel, pa so OK bile... Zraven avta sem zimske Good year dobil, pa sem 5 let stare uspe?no zvozil s 5mm profila, jih pa sedaj do zime uni?ujem, da nove gor dam...
Ne vem, kako se re?e, ali oja?an rob, ali za??itni rob... Imam alu plati??a 16" za zimske gume, pa jih bo letos treba zamenjat. V homologaciji mi pi?e ali 205/60/16 ali 195/65/16. Za slednje sem gledal, imajo ve?inoma oznako C in so za kombije...z ve?jo nosilnostjo. Tega ne potrebujem. Imel bi 205/60/16 z "za??ito" za plati??a... Imam 17" in 16" alu plati??a...
Kmalu bo tu zima...pa se zanimam za nakup zimskih gum... Zanima me, ?e kdo ve, ali obstajajo zimske gume 205/60/16 z oja?anim robom. Za vsako informacijo se zahvaljujem.
Ivan..dobro si to napisal...se bom pozanimal pri moji zavarovalnici.ja sede?e sem mislil dat ven samo za?asno ko gremo na dopust...globji prtlja?ni prostor..rabimo full prostora...otroci.itd.lp ale?
Kaj pa stre?ni kov?ek? Jaz sem mel 500l kov?ek na stehi in ?e 4 kolesa na priklopu za prikolico nesel...pa je ?lo vse not za 4?lansko dru?ino...
ne vem, ?e se lahko kar zmi?lju?... v kolikor je v homologaciji dolo?enih 7 sede?ev mora? temu primerno pla?at zavarovanje.
Ne, da se zmi?ljujem, ampak vem, da lahko tak avto zavaruje? za 5 oseb, ker sem sam imel petico in tako zavarovano...pri triglavu... Sem se zanimal, ?e lahko samo za 4, pa ne gre, je minimalno 5. Je pa problem, ?e vozi? ve? potnikov in se kaj zgodi...?e pa nima? namena ve? vozit, pa ni potrebe. Sem se isto zanimal, da bi sede?e ven dal in z avtom na homologacijo ?el, ter prepisal na 5 sede?ev, pa so mi rekli, da bi bilo potrebno sede?e tako ven dat, da ni mo?ne monta?e nazaj. ?e sede?i niso monta?ni, je poseg v vozilo dovoljen samo z homologacijo. ?e se ti gre za prostor, ni pametno kar tak sede?e ven dat, ker te na tehni?nem za njih vpra?a...men se je ?lo za cenej?e zavarovanje, pa nisem sede?ev ven metal, ampak samo za 5 zavaroval...
stari dobro ti to tvojo mazdo opremi? za dopust .ps kaj si brobal na tvoji mazdi 5 demontirt zadnja dva sede?a v prtja?nem prostoru je to mo?no....verjetno bolj zaje... se pridobi malo na globini...prtlja?nika,rabim ve? prostopa...he he lp ale?
Sam vpra?anje...za koliko oseb imate zavarovanje sklenjeno?
Homologacija je cca 100?. Pogoj je, da je ispust co2 za bencinski motor med 130 in 150 g/km ene mazde imajo 139, ?e je od 120 do 130 je 1,5%, ?e je pa od 110 do 120 je pa 1%, pod 110 je pa 0,5%. Pri dieselu je pa do 110 1%, od 110 do 120 2%, od 120 do 130 3% od 130 do 150 pa 6%. Pa euro 5 ali euro 6 mora motor biti...
Se pravi, da je cca 3% davka na ra?un ali eurotax...vzamejo vi?ji znesek.
V bistvu nobeden, katerega sem klical niti ne ve, niti nimajo nekega interesa da bi izvedeli. Na mail pa itak noben ne odgovori.
Pri original kljuki na servisu zamenjajo celoten zadnji odbija?, ki pa stane cca. 500?. Problem je ker je zadnji odbija? narejen iz enega kosa in zadnja meglenka tako kretensko montirana.
Lp
Enako je bilo na mazdi 5, ki so imele tiste z original priklopom spodaj plastiko z dvema meglenkama... Dejstvo je, da je najlep?e original....?e mislite avto imet kar nekaj ?esa, tudi 500? odtehta, pa se star odbija? tako proda....
Sem ravnokar poklical ABASTIL, in pravijo da kljuke za ta model ?e nimajo... prav tako je nima Bosal.
Pri Bartolu mi pa kljuko lahko zmontirajo, vendar bi morali plastiko pri meglenki odrezati, nato naj bi pa moral meglenko sam prestaviti... to je pa neestetsko in si tega ne ?elim...
Oj.
In kaj pravi, kdaj bo za ta model kljuka? Sam raje po?akam, da se nevidna montira...imam ?estico z ?e?kotovo kljuko, ki je ob nakupu vozila bila ?e gor, pa mi ni v?e?...raje bi 100? ve? dal, ?e bi jo sam montiral, pa nevidno dal gor....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e je dobil garancijo, bi moralo biti ok...
Koliko kilomrtrov delate letno in kak?ne dnevne relacije?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani