Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Za foro sem dal na avto net Mazda 6 diesel, letnik 2011-2012, ampak ne nova samo rabljena in testna....samo en avto KLIK

:aaaaa: Dokaz da folk ni v temo brcnil, ker prodalo se jih je baje v iber....

P.S. A dam oglas, bo ?la takoj :hudicek:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

in pol dam isto za.......KLIK

pa menda ja nebo? Mazde za kvadraturo menju <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAZENSKE PIKE
Napisano

Zdravo mene pa zanima kolko let si mladi voznik za policaje za zavarovalnico so 3 leta ali za policaje tudi...hvala za odgovor...

za policaje je 2 leti ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Ok, ker DonFelipe no?e dokon?at... mislil je namre? osnovno registracijo zakonske zveze in je bistveno ceneje kot organizacija klasi?ne poroke.

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPre...179&sid=191

aja to, to pa zastopm zdej :D sam ?e vseen lohk nastanejo sstro?ki pri lo?itvi :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 626- priklop!NUJNO
Napisano

Fe?tajn je kr neki... men enkt re?e ko kli?em za nek rezervni del da ima ja ni problema kr nej pridem... no pridem ke se pa delajo neumne pa n? nismo najdl nakonc... sm brezveze se vozu tja :wacko:

ja, sej ?e bi pa najdu bi ti pa tako ceno nabil, da bi sam debel pogledu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

dons (oz. u?er) mi je kon?n ratal obnovit zavorno ?eljust na F-ki (komplet gumic 30? mamu jim :whatever: ), tak da je avto po dolgem cajtu spet na tleh, jutr p ?e na drugi strani plo??ice zamenjat :D

to pa zdej prime na pas mater :bravo: bolj? ko na 3-jki sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

dons (oz. u?er) mi je kon?n ratal obnovit zavorno ?eljust na F-ki (komplet gumic 30? mamu jim :whatever: ), tak da je avto po dolgem cajtu spet na tleh, jutr p ?e na drugi strani plo??ice zamenjat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V jamralnik bi pa lahko zdj napisu, da je z dodatnimi 70kg te?e ?e ve?ja nepremi?nina kot ponavad :D

a si ratu bajs? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

zanimivo ja...se mal pa ti nav vec nc treba delat :)

se ga bos lahko na?%&$ k zmaj v eni gostinjoni pa te bo avto sam dam pelu :D

pol bojo pa taxi slu?be propadle :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Aha, govorim o 1.9 dizlu. Spet pa odvisno kako ravna? z dizel ma?ino, eni sploh ne znajo, podobno kot wankel :D

?e s temu bencincu 1.8 so bli problemi, tak, da si o dieslu sploh ne upam spra?evat sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.