Skoči na vsebino
menjava wankla
Napisano

Kar se motorja ti?e, je nekdo pred ?asom tule na forumu prodajal NOV motor za 2500?, tako da ti mogo?e uspe najt kak?no tak?no super ugodno varianto, ?e bo ?e treba menjat.

Sicer pa, ?e sta karosersija in podvozje okej, potem bi verjetno bila za kupit.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zdej pa al ne stima letnik, al pa ne stimajo slike...

Bo kar letnik narobe napisan, ker pod VIN cifro vidim oznako GH, kar pomeni 2.generacijo 6-ke, torej vsaj letnik 2008 in nikakor ne 2006.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Kompresijo naj bi se dalo zmerit, ja. Druga?e pa je tudi dober test, ?e topel v?iga oz. kako hitro v?ge (koliko sekund vergla preden zalaufa, naj bi bil odraz stanja motorja).  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Da? noter enega V10 iz Corvette ali kakega Mustanga, to bi bilo potem veselo in MNOGO ve? kot ?elenih 136kw.  :aaaaa:

Kot re?eno kolega Ernest ravno sedaj dela nek dirka?ki projekt, pa bi garant znal tudi tebi kaj zanimivega svetovat. 

Jaz sem recimo ?e razmi?ljal (bolj na glas teoreti?no razpravljal o tem), da bi kupil Rx8 s slabim motorjem in noter kak?nega V6, npr. Mazdin KL-ZE, ampak to bi znalo bit ogromno dela, ?e samo zaradi vrste pogona, ki ga ima eden zadaj, drugi pa spredaj, pa ?e marsi?esa.  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

imam namen kupiti rx8,vse vem glede porabe in tezav pri tem wankel motorju,ampak me zanima ce kdo ve,ce je mozno dati kaksn drug motor not namest wankla,hvala ;)

Predlagam, da pokli?e? Mitjo iz Maribora (na tem forumu MitjaMx6T) ali pa poi??i kontakt od Mitja Sorko vzdr?evanje vozil. On je ma?ek za Wankle in ostale zadeve, pa vpra?aj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Končno nekaj za prihranek in ne izdatek !
Napisano

Ja, ampak tlele z vidika lastnika mogo?e tudi upravi?eno nastopi strah, da zadeva lahko kaj zjebe na motorju in bo potem obilo stro?kov pa nobenga var?evanja.  :aaaaa:

Ravno iz tega vidika in firbca, ?e dobim v kratkem avto, ki bo neka stara ki?ta in tekel izklju?no na bencin, sem pripravljen na test, ker zadnje cajte se ve?inoma vozim na LPG, tako da zadeva ni preve? aktualna, razen ?e bi mi potem LPG za?el nazaj te?t v rezervoar, ker bi bila vo?nja tako presneto var?na.  :hohoho:

Lahko pa bi se opogumla tudi ?mego ali Viper, ker imata tud te sorte vozni park trenutno, jaz pa neki malega tega preparata v gara?i.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tud sam sem bil takega mnenja, pa vseeno ?e vpra?al kako se vam zdi drugim. Sicer je bil tak?en nov verjetno preko 100 jur?kov, ampak kokr vem, da ve?ji kot je avto hitreje mu pada vrednost. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.