Fak tele Sava S3 so ?udne. Zdaj ali zato ker sem navajen bistveno bolj?e gume ali pa so res slabe. Enostavno imam ob?utek, da avto kar plava, kot bi se guma zvijala in zana?ala. Najve?ja ironija je pa to, da so se Renaultovci takoj razpisali, ko sem omenil, da imam Savo S3 pa sem jim odgovoril, da ne vem kako slaba pa ne more biti. Zdaj pa nisem ve? tako prepri?an. Sumim, da nisem navajen dimenzije 195/50 R15 ker sem imel zdaj 205/45 R16. Bom videl ?ez par dni kako se bom navadil na tole, ?e ne jih bom prodajal za ene 100? plus premonta?o pa raje kaj drugega kupil.
Legenda od Toyote! To je pa avto, ki ?e bi se prodajal en mesec prej bi za vsak dan nabavil obi?ajen avto pa tole Toyoto za rihtati. Kdor jo pozna ?e ve zakaj...
?e ve?ja bedarija je, da je razlika med 16 in 17 col gumami dostikrat ?isto majhna. Medtem, ko je iz 15 na 16 col res tak cenovni preskok, da sem kar sre?en, da imam na Cliu nove letne gume.
Hmmm, Sava je letos res spustila cene na minimum in upam, da se jim bo obrestovalo. Meni pa tudi ker sem kupil nove gumice in obenem nisem bankrotiral. 195/50 R15 je pa res fajn dimenzija.
Za enega 16Vja pa vem, da ?e ni bil razbit. Moj k sre?i ?e ni bil nikoli raz?ef***n in upam, da bo tako tudi ostalo. 1. lastnik je bil pa tudi malo starej?i, ne nek mulc in se je vozil na relaciji (Jesenice-LJ). Res pa je, da imam avspuh ?e bolj hin ampak kupiti rabljen avto z 130.000km in upati, da bo kot nov je utopija. Vedno se kaj najde in tudi Mazda je imela lapsuse, Nissan tudi nekatere malenkosti.
Brezveze, to je Renault, to je cicifuj, to crkne, zariba, lu?i crkujejo, vse gre.... Ni to Japonc: Japonc tut, ?e ga Francoz dol butne je v resnici ?e vedno Japonc hitrej?i in seveda kvalitetnej?i.
Jaz pa za Scoobya (Subaru Imprezo ). Sem ga ?e skor nabavil, sicer malo mlaj?a celo isto navadna 2.0 karavanka. Samo kaj ko je ta hudi? ?el v enem tednu.
Men gre pa na kurac una reklama v kateri re?ejo:"Se ?e spomnite, ko ste rekli, da Renault ni avto za vas? So ljudje, ki vozijo Renault, in so ljudje, ki ga ?e bodo" Kako za vraga so vedli??
?e nekaj zanimivega sem se spomnil. Honda?i.Skoraj vedno morajo pod naziv avta napisati ?e VTEC.
"Honda Civic VTi VTEC"
"Honda Civic Type R VTEC"
"Honda Integra Type R VTEC"
"Honda S2000 Type R VTEC"
...
Kot, da je ta VTEC uradni naziv modela in, da so obstajali ti avti tudi brez VTECa. Po mo?nosti ?e napi?ejo VTEK, V-TEC, ViTEK itd... To je kot bi naprimer nekdo prodajal Mazdo 6 2,3 GT in obvezno napisal ?e DOHC ali pa, da bi dopisal pri prodaji RX-8 pod naziv avta "Mazda RX-8 Wankel". Mislim a so obstajale RX-8 brez wankla in Civici Type R brez VTEC tehnologije?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani