V bistvu si ?e vse sam napisal. DPF ima, podlo?ke tudi, slednje ?e bo? kupil menjaj, ker je stro?ek res mizeren. Obenem menja? olje in spuca? cedilo karterja in potem si na?eloma miren.
Regeneracija poteka avtomatsko, glede na to koliko je 'zabasan' filter. Traja od 10-15 minutk. Rje je manj, je pa ?e vedno ob robovih blatnikov mo?na, zato preveri tudi tam, ..?e posebej tam.
Ok mo?no, pri meni pa je utripala DPF lu?ka, in je bila fu? sonda na DPF filtru. Res da je bil to 2.0 motor, ne vem zakaj bi menjali pri 2.2,ampak dobro. ?e vedno potem ne vemo, katera lu?ka se potem pri?ge oz. utripa, ?e je sonda na DPF fu?? Aja, to smo rekli, gori DPF. Kaj pa tista prva opcija potem, ko naj bi se samo vozil naprej, da se filter sam s?isti. Ponavadi je tudi gorela DPF lu?ka.
Se pravi, ?e gori DPF je problem ?e tako dale?, da mora? iti na servis. Obi?ajno je ?e gori, da se mora? toliko ?asa voziti, dokler ne ugasne, ?e pa utripa je pa lahko tudi DPF filter ?e toliko zabasan, da je treba na servis.
Ma, pri meni je ?e Jures montiral eno kamerco, pa je zdej crknila. Je zgleda pri?la notri ena vlaga. ?e najve?ji problem je dol plastiko vzet od prtlja?nih vrat. Baje radi ti ?epi po?ijo, bom ?el danes do Mo?nika po ene par rezervnih, ?e se da dobit. Potem pa mislim, da ne bo problema Cena je bila pa nizka..ne vem ?e je bilo 20?|.
Zato pa ponavadi vsaj jaz, poslikam po?kodbo, papirje od popravila pa tako ali tako hranim. ?eprav, ko sem prej?njemu kupcu kazal to, ga niti ni zanimalo, ker je videl kako je avto lepo ohranjen in vzdr?evan beri, za??ita podvozja itd...
Danes dobil novo vzratno kamero za ?estko. Kon?no ena kamera, ki upam da bo pasala notri v odprtino za lu?ko od tablice. Je pa fino, kamerca ima 4 ledice zraven le?e, ki svetijo ko gre? vzratno, pa ?e 2 ledici ki svetita takrat ko ima? lu?i pri?gane. To bo zdej vse po PS-u
Jaz sem imel tako zgodbo z mojo prej?njo ?estko. Imel sem papirje, kot ?e bi jih sprintal ven iz sistema (al so bili dejansko sprintani al ne , ne vem), v sistemu pa pri nas ni bilo ni?. Je bila pa uvo?ena z Nem?ije.
Sumil sem , da nekaj ne ?tima, da so papirji fake, zato previdno!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A to je velik, 100kmh?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani