Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Vsi avti do zadnjega so precenjeni in predragi... ... ... ... ... ...

Kaj pa vem. Mislim, da smo le preve? zbir?ni, zraven pa ?e mazohisti - nismo sre?ni, ?e nismo nesre?ni.

?e bi ljudje na veliko kupovali tole, bi tudi druge znamke obrnile trend. Ker pa smo sploh Slovenci taki, da ho?emo imeti multimedijski zabavi??ni center na kolesih, pa vsaj dvopodro?no klimo, pa masa?ne sede?e, pa ne vem kaj ?e kot da vsak dan prebijemo v avtu po 8 ur...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Pa dajte no mir!

Iz enega vpra?anja je pri?lo do tega, da ?e i??ete pravno pomo? in zveze (ta pozna tega pravnika, drugi pozna tistega ?efa, tretji pozna prijateljevega bratranca, ki je poro?en s h?erko mo?akarja, ki pozna ne?aka...).

Mogo?e se malo pomirite pa preverite.

Kolikor je meni znano, podjetje nima dolgov ali pa jih ?e nih?e ni vnesel.

Ima ?tiri ban?ne ra?une, eden odprt leta 2002 pri NLB, ostali so odprti kasneje, noben ra?un ni blokiran. V preteklosti so imeli nekaj ra?unov, ki so bili po nekaj dni blokirani, zadnje ?ase tega ni ve? (podatki so od petka, 8.11.2019).

Z nekim hudim prometom se letos res ne more pohvalit, sploh od marca do avgusta, ampak ?e gledamo celotno zgodovino, razen dveh let nikoli ni imel nekih blaznih dobi?kov, tako,da trenutno stanje ni pod povpre?jem. In ?e so se obdr?ali toliko ?asa s takim prometom, je o?itno dovolj prometa...

Mogo?e se malo pomirite pa preverite.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ne vem, ?e se bo lahko zvlekel. Vsekakor pa lahko to?i tistega, ki mu je zaprl pot: izsilil mu je prednost, zato je pri?lo do prometne nesre?e. Pa ?e policija ga je zato dobila in mu napisala kazen za vse prekr?ke za nazaj...

Ja, pa ?e se to ne bi dalo re?iti druga?e kot s pregonom skozi rde?e in s prekora?eno hitrostjo? Seveda bi se. ?e bi voznik belega cliota upo?teval signale policije, ki je vozila za njim, ne bi bilo pregona skozi rde?e lu?i, ne bi bilo nevarne vo?nje s preveliko hitrostjo, ne bi bilo nevarnega prehitevanja, konec koncev ne bi bilo prometne nesre?e... Ampak dopovej to voznikom. So v?asih bolj trdoglavi od policajev in blondink...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Zal ne bo pohvala temvec graja...za servis v BTC-ju...slisal nekaj dobrega, kupil avto tam, a se tja ne nameravam vec vracati....

1. noben se ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...do pa placal kdo? Servis? In zgodba je vsak servis ista ampak sedaj vsaj vem...

Za ovce lupit so super, jaz tja vec ne peljem avta....

Noben poseben dose?ek ni, ?e se jezi?.

Jeziti se na pravega ?loveka ob pravem ?asu na pravem mestu - e, to pa je umetnost...

?eprav, ja, po svoje je pa res. pri Mazdi imajo v poprodaji enega gospoda Bizgeca in se tam nima? kaj pogovarjat. Tako da, ?e re?i? na servisu, je re?eno, ?e ne re?i? tam, ti pa ni? ve? ne ostane. Razen mogo?e na forum napisat svojo izku?njo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Mnogi me ne razumejo, zakaj hodim na off-road sre?anja, kjer je zgolj obilo blata in je avto blaten od zunaj in od znotraj in so tudi vsi udele?enci blatni in potem traja vsaj en dan, da se vse opere in o?isti...

post-5658-0-28496800-1572862237_thumb.jpg

Mnogi me ne razumejo, ampak jaz si tam "odpo?ijem o?i" na takih in podobnih prizorih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Takrat so bili avti ?e avti, ne pa samovoze?i multimedijski interaktivni zabavi??ni center na ?tirih kolesih, ki sploh nima namena biti stroj, s katerim bi si lastnik olaj?al transport oseb in tovora za lastne potrebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, Zmaj, na ?alost ratuje nakup osebnega vozila nekaj takega, kot da bi kupoval vesoljsko ladjo...

Cvetka je npr. ?koda Kodiaq: brezkompromisno vozilo. Ko smo stopili v salon, se je ?e za?elo s kompromisi. Ali to ali pa tisto, oboje hkrati ne gre. ?e bi to, potem nujno ?e tisto, eno brez drugega ne gre. Ko so mi dali na izbiro ali sedem sede?ev ali pa vle?no kljuko, sem samo vstal in ?el. Niti "adijo" nisem ve? rekel. Ker ?e bi odprl usta...

Cena pa 35.000? za pribli?no tako vozilo, kot bi ga rad...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej... benzinarji z podhranjenimi motorji.

Ni nujno.

Sem sre?al so?olca iz osnovne ?ole. Ima e-golfa. Ker je ?e naredil en ovinek izven "standardne trase" in je potem ?e z mano ?el do kavarne, sva ?la po avtocesti 85 km/h (zaloga v akumulatorju). Ne v hrib, po ravnem! ?leperji so naju prehitevali!

On ?isto hladen, ker je bil tega ?e vajen. Meni pa je tista kava kar nekako silila nazaj gor, tisto, kar je v debelem ?revesu pa je postalo precej redko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-30
Napisano

Peezda, a Mulci sploh ?e pogledajo za prsato sosolko, al res vsi kot zombiji hodijo prileplejni na ekran?

Ja, ?e je prsata so?olka na FBju, potem jo pogledajo, ja, seveda, kako druga?e. Ve?, da jim v takih letih dogaja in da jih to takoj potegne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa? obstajajo ljudje, ki zaradi tega ali onega razloga dizla ne rabijo oz. no?ejo.

To?no tako.

In obstajmo tudi ljudje, ki zaradi tega ali onega razloga bencinca ne rabimo oz. no?emo.

Te?ava je samo v tem, da tisti, ki vozimo dizle, razumemo tiste, ki vozijo bencinarje.

Tisti, ki vozijo bencinarje, pa nas, ki vozimo dizle, ne razumejo in nas prepri?ujejo, da je najbolj?a izbira bencin.

?udim se samo, da se niso ?e tazaplinjeni vme?ali v debato.

In pa da se Sokoli ?e niso oglasili (... ... ... ?e ho?e? bit moja, prklu? se na ?trom... ... ...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Potegne, seveda potegne. A pa se tudi ustavi?

Imam zelo slabe izku?nje s takimi mlin?ki pri dalj?ih spustih ali pa pri zmanj?evanjih hitrosti pred kri?i??em. Kot bi vozil dvotaktni motor. Prestavi? prestavo ni?je, pa se zgolj motor vrti hitreje, zavornega u?inka pa ni.

Pa to, da potegne - koliko pa potegne iz rezervoarja za gorivo? Mislim, ?e motor ?ge? na 3700 obratov in naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma, kaj jaz vem, kateri euro. Mazda BT-50 iz leta 2009 in Mazda 5 iz leta 2010.

Bemti?, ja, zdaj ?ele sem ugotovil, da v bistvu gre za dva stara dizla... sramezljiv

No, ampak to smo po?eli z njima ?e od novega naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V stare dizle, v stilu Golf2, so menda pozimi celo tankali do 1/3 rezervoarja so lahko dali bencin v dizelsko vozilo, pa ostali 2/3 potem nafte. Da je dr?alo ve?ji minus. :lol:

Ne samo "menda" ampak dejansko res so.

Najve? 10%, ne 1/3.

Tega niso po?eli samo v starih dizlih, ampak to po?nemo tudi z novimi dizli. Ampak samo, ko se napovedo temperature pod -10?C, druga?e ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In koliko je ljudi, ki pogosto potujejo na te destinacije? Sploh pa s takim novim avtom ;)

Vedno manj, ker ti sodobni avtomobili niso ravno za taka potovanja. Dokler se gre po suhi avtocesti, ni te?ava. ?e 10 cm snega zna predstavljat resen problem. Hribi, makadami in ostali ?ari periferije so pa enostavno preve?...

Bo treba kupt kakega jugota zdej, za izlete na balkan, se bo najbolj zihr pelat :) (@Shrek malo za ?alo malo za res)

Se mi zdi, da bomo po?asi z odpadov zvlekli vse nazaj, kar smo tja odpeljali...

Ampak dejstvo je, da se novi avti manj kvarijo, tako, da je majhna verjetnost, da se ti kaj ve?jega pokvari glih v tujini. Sicer pa obstajajo razne asistence in amzs+, kjer te pri?lepajo domov do 1100 km.

?e samo ena po?ena pnevmatika sredi dneva nekje v Italiji ti lahko hitro spremeni vero v razne asistence in amzs+. Podrobneje ti bo pa Jures razlo?il...

Se celo Mazdina asistenca pomaga v takih primerih na balkanu... >> http://www.mazda-si.net/topic/15280-mazdina-asistenca-mes/

Aha, ja, seveda. In nato svizec zavije ?okolado. Vem, kak?na je Mazdina asistenca. Dvakrat sem jo koristil (v desetih letih na dveh Mazdah). Zdaj raje rinem avto ?e je treba do onemoglosti kot da bi jih ?e kdaj klical... 

Bemti?, mi je kar slabo ratalo, ko sem se spet spomnil teh dveh dogodkov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

... ... ... ... ... ...

Ni pa mozno uporabiti video kot dokaz, zato pa moras iti se pricat... ampak takrat je najvec odvisno od volje sodnika, kako se bo izslo...

In od volje "obto?enca", a bo? zobe domov prinesel v ustih ali v ?epu. ?e ne tisti dan, pa katerega kasneje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.