v soboto bom kupil Mazdo 626 2.0 136ks (bencin) letnik 1998. Zanima me kolik?na je kaj poraba takega avta pri zelo lepi vo?nji, brez pretiranega pospe?evanja, z prete?no mestno vo?njo (do max 80km/h).
Blo je zlo je*eno v primerjavi z ?elezom, ?e posebej ko sem ?vasal ?elezne prirobnice na rostfraj cev, ali pa razli?ne debeline rostfraja med sabo. Najla?je je pa bilo ko sem dva kosa iste debeline in istega premera cevi ?vasal, je blo konc vara v parih sekundah. Med tem ko sem ostale vare 25x popravljal da je blo dobro....
Aja pa ?vasal sem na elektrode na navadn elektro ?vasaparat
Druga?e pa vaja dela mojstra
ja sej to, js ko sm takrat ?e na Daihatsuja montiral ?portn avspuh, ko sm delu nosil zanjga, se je rostfrei na avspuhu kr topil (isto z navadnim elektrodam), druga? pa ja, ?e ma? pa tapravo igra?ko se pa ?pila?
Heh, ja matarjala je dost, sam cene so tut kr mu?ke ja... sploh ?e bi naro?u v slo bi vrjetn ornk colal po?tnino.
Drga? kak mazda mx bi pa reku da se da z manj denarja narest veliko bolj?e custom made kolektorje.
?e pa zna? dobro ?vasat te pa material pride d?abe, v primerjavi z 450? za une kolektorje. To lahk potrdi tud Viper, ko sva nardila custom cev do izp. rora za male pare
hja, neki je ?elezo ?vasat, neki je pa rostfrei ?vasat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1.8 bencinca ja, sej n? ne re?em, kar se vo?nje ti?e je avto super....
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani