Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Mene pa zanima, kako se obnesejo zimske gume Tigar winter 1, ?e je kdo zasledil kak?ne teste.  :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uvoz kot oldtajmer... :ouje:

Te?ko, ker je koreta stara samo 12 let, ?eprav je njena zasnova nekje iz 80-ih prej?njega tiso?letja, mogo?e ?e dlje nazaj, hehe.

Tole pa sem opazil, da g. Slivka prodaja, pa je mogo?e tudi za koga zanimiv oglas:

http://www.bolha.com/zivali/zivali-za-rejo/drobnica/kozlic-1295954628.html?aclct=1416308704&kw=kozli%C4%8D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba Zakona o pravilih cestnega prometa
Napisano

JureS, kako bi bilo potem v primeru HR zakona, pa da ima? avto, ki je dvosed. Se pravi v tem primeru se otrok mlaj?i od 12 sploh ne sme peljati v avtu, ker vozit ga nikakor ?e ne sme, lahko sedi le zadaj, kjer ni prostora, medtem ko v prtlja?niku ga pa tudi ne sme? transportirat.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde3 Sport 1.6i MIRAI letnik 2011
Napisano

Zdravo!

V tej Mazdi3 so dobro preizku?eni bencinski motorji, s katerimi naj ne bi bilo nikakr?nih te?av. Redni servis pri poobla??enem serviserju predvidevam med 150 in 200 ?.  :prstgor:

Na tvojem mestu bi ?el na ogled in kraj?o testno vo?njo, potem pa vidi?, ?e ti zadeva ustreza. Meni je zelo lepa, zlasti v tej barvi.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale teorija pa ne bo pila vode, avto s 165hp in 1300kg pa? ne more imeti 7s do 100.

?e se ne motim sem nekje zasledil, da ima "dobrih" osem, tam okrog 8.3 al neki takga, za 7.0 bi verjetno rabil imet 200 - 220KS.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.