Skoči na vsebino
DAB+
Napisano

Sem si prebral in je res huda scena tole. :)

Take stvari je vedno lepo sli?at, da se stvari tehnolo?ko premikajo naprej. :)

PS: ?e dobro, da nism takoj kupu LCD radia za mojo Mazdo, ker zdej vsaj vem, da potrebujem podporo za DAB+. :D

Italijani bodo ?e vedno mo?nej?i v Istri :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

V petek sem naredil drugi servis in je bilo potrebno tudi menjat sprednje plo??ice.... in me je skoraj kap mal ?ez 400? :blink:

pa je na servisu rekel, da so to neke nove mehkej?e plo??ice, ki se baje znucajo na 40k km in da imajo baje to vsi novi modeli mazd... katastrofa! Pa ?e drage kot svinja!

Mazda iz zvitih diskov naredila nov biznis  :rolleyes:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V ita sem tankal zelenca za 1,36, medtem ko je an AC bil tudi 1,7x

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ampak dva centa na 50L je en evro, saj vec ponucas do tja pa nazaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Verjetno ima se malo lufta, ampak jaz ga razumem ker ce je avto tip top kot izgleda je to vredbo, ampak treba je najti nekoga ki ceni te avte.

Zakaj ga razumem? Ker sem kupil tako in brez truda, vlaganja je vredna jurja dva pa za na odpad, z obnovo pa vsaj 5.

Kot sem rekel nekoga ki to ceni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 110KW Elegance
Napisano

To je novejsa mazda, ne rabis avta peljati na servis, samo vin vzami in pojdi na pooblascenca, ga mas zraven v btc.

Iz digitalne knjizice bos takoj vedel ali so bili servisi in ali so realni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Kolk dobra pa je navigacija na teh stvareh?

Zadnje mape so teleatlas 2016.03 izdane junija letos, in Here 2016.02

Zelo so azurne in tocne za kompletno EU vkljucno z vzhodom in jugom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

Jaz sem danes zanalasc dal gor polaroidke do morja. Vse cool, sam ma lcd od radija se pa ne vid nic :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

Super, nekaj podobnega sem imel v mislih, druga?e jih bom imel za v avto, tele so primerne tudi za na kolo, kar mi tudi odgovarja ..

Ce hodis kaj po jugi so te spegli dosti ceneje kot v slo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

Res je glede na naprav, ne mores gledat na telefon, displaye itd, ceprav razen avto zadev na cesti ni takih primerov se mi zdi, ampak ne vem ce jih imas samo za voznjo.

Poleg adidask mam tud police polarizacijske in je res da jih ne uporabljam v avtih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

jaz jih.....ker jih moram -2 / -2,5 mam pa adidas evo pro, ki imajo klip za dioptrijo. Super ?pegli ker so ve? namenski - plavanje, ?port, pod ?elado na motorju, kolesu...itd

http://www.adidas.com/Eyewear/content/uk/products/10215/evil-eye-pro-S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Kolk dobra pa je navigacija na teh stvareh?

Dobra je tolk kakor so dobre mape. Igonext, tomtom.. Vse dela in mape so 2x letno for free...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

jaz sem to imel skorajda v vseh mazdah ampak Win CE, sedaj v Seatu imam prvi? androida in priporo?am....

to?no tega

http://www.autopumpkin.com/car-dvd-players/vw-car-dvd-player/vw-golf-dvd-player/pumpkin-head-unit-pure-android-4-2-double-2-din-car-dvd-player-gps-navigation-system-for-vw-with-7-inch-lcd-hd-capacitive-touch-screen-3g-wifi-can-bus-7color-of-button-indicator-remote-control.html

v kombinaciji s hotpotom na telefonu dela vse, promet, internetni radio, vreme...tudi podporo imajo zrihtano iz nem?ije, 3x jih potreboval, vedno odgvorili in po?iljali popravke SWja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljenega superba - avtonet
Napisano

In vse so ti izklju?ili, da ne zme?e? celega "premo?enja" za AdBlue; za karcenigene NOx se naj pa brigajo na onkolo?ki, ali kako?

pisal sem....lampica je svetila, oz napaka v branju add blu teko?ine, verjemi da ni razlike....je vw poskrbel za to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In kako odstrani? saje iz izpuha? Brez DPF filtra to nekako po logiki ne gre. Adblu se vbrizgava pred NOx katalizatorjem za nevtralizacijo NOx-ov tako, da na izhodu iz cevi dobi? le CO2, N2 in H2O. Se pravi sta DPF in Adblu sistem dve razli?ni zadeve namenjeni za razli?na ?i??enja izpuha.

Sej lahko se motim ampak mi ni logi?no kako bi druga?e ?istil sistem saj - Jures a lahko na tvojem avtobusu dejanko preveri? a res nima DPF filtra.

nima so mi rekli in so mi samo izklju?ili vse, predvidevam, da bi po 40.000km bile ?e posledice....ker ni ni? ven vzeto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Z dpf lahko, z nox pa ne, torej si na boljsem. In zakaj potem kupujes 170 konjski 4x4 dizel za 30km na dan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kot motorist grem mimo kolone, med avti kot kolesar, ampak se ustavim pred prehodom in rde?o lu?jo, ne kombiniram kombinacije zelene za avte, zelene za pe?ce, plo?nikov in tudi enosmernih....s slu?alkami na glavi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kakega jurja res predrag, ampak je pa 170KM in 4x4....ni jih veliko. Vozim enako ma?ino, veliki servis je ?ele na 210.000.

Preveri tudi kaj pomeni 1. lastnik, ker ?e je leasing hi?a, pomeni da je bilo lahko ve? uporabnikov. Glede na to da je avto star 6 let je ta avto nekdo vrnil po izteku leasinga, in so mogo?e kmji tudi malo sumljivi.

Aja ta motor je 99% na VW listi nox, lahko pa ga enostavno izklju?i? brez odstranjevanja - nima dpf, ima nox + adblue

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

Mene pa zanima, ali je v ta novih ?e problem z tem DPF filtrom kot pri prej?njih modelih?Zato, ker sem malo iskal po internetu in folk se ni? kaj ne prito?uje glede tega.

Mogoce se ni tok kmjev na novih? Dpf je namrec enak se mi zdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

?e ni saj mora nekaj ?e imet da je tako "?isto"?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

?ist je relativno, sigurno ni tako ?ist kot z adblue.

Ce bi imel bi mi ze avto moral eksplodirat :). Ne vem detajlov, ker me tudni ne zanimajo... Samo izklopil sem, in lahko spet vklopim. No ne jaz Rsr sport

Seveda s tem tudi adblu tekocine ne vlece vec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

Vw kjer ima adblue nima dpf, adblu je z katalizatorjem. Ta sistem se imenuje nox.

Zanimivo je to, da se ga zaradi tega da izklopiti zgolj elektronsko s SW, brez odstranjevanja delov, kar sem naredil in da je auspuh ?e vedno ?ist brez saj (tudi kadi ne).

So pa plini :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

Btw ?e zdej ne vem a ma dpf notri al ne?

Katera?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

definitivno ostaja razlika v nastavitvah motorjev, ker imajo ameri ?e 87 oktanski 'regular'

In Europe SKYACTIV-G 2.0L 165 hp @ 6000 rpm torque: 210 / 4000 Compression ratio: 14:1 
In the USA SKYACTIV-G 2.0L 155 hp @ 6000 rpm torque: 150 lb-ft @ 4000 rpm Compression ratio: 13:1

Poprej sta bili karoseriji mazd tudi razli?ni, medtem ko sta sedaj enotni...tako da je verjetno sedaj 'isti' avto

https://en.wikipedia.org/wiki/Mazda6

Mazda v ameriki pa ?e vedno nioma Skyactive D o?itno, ne gre ?ez emisije...so pa zelo strogi. Prav tako se je 3. generacija morala posloviti v USA od V6 motorjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

Sam, a misli? da delajo dve razli?ni verziji ?kolje oz ?asije potem? Kao bolj in manj oja?ana?

za ?koljko ne vem, pravtako je sedaj druga proizvodnja v mehiki, ki tudi dela za eu...mogo?e ima? point da se je stvar poenotila.

A je tale sopotnik v ?ipo priletel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.