Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ja zahod oz. skandinavija ma to ful razvito. Na za?etku edino dokler se vsi ne navadijo je bedno, ker otrok skoz nazaj gleda in mora eden od star?ev vedno zadaj sedeti. Sicer je pa precej precej bolj varno to ja.

Ja, glede klju?avnice, opcija vem da je, samo ne bom dajal 200e za to. Problem je ker je zadaj otro?ki zic, pa potem ?e lupinica in na sredini zelo te?ko sedi ?e ?ena. Vsaj sedaj na za?etku, ko je dete ?e malo. Varianta je, da ga pa? dam na sovoznikov zic, ga pomaknem zelo nazaj, tako da tisti airbag nima nobenega vpliva..?e je problem to da ti airbah zbije potem lupinico. Sej v kon?ni fazi, se airbag spet ne odpre do zadnji zicev nazaj...

a ni potem kontra efekt ?e ti zadaj uletu nekdo?  :ne vem:

Hja, samo ?e stoji? na mestu pa se nekdo zabije vate, ?e vedno ni take sile kot ?e se obe vozili vozita naprej in tr?ita, a ni tako?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V?eraj z Jures-om rihtala webasto na moji ?estki. Mislim, da sva ugotovila, zakaj me zadnjo leto zeza. Krivec: konektor oz. signalni kabel za pumpo.

Pumpo sva dala v vodoravno lego, mal je blo treba podalj?at kablovje (to je izi part), hudi? pa je da zdej konektor na webasto ne gre ve? gor. Na eni strani sva ga po?ila, na drugi strani je ?e zavihek za zataknit, ampak se ne zasko?i da se j****.

Danes sem poslikal konektor na webastu, vse b.p. Ni mi jasno, kot da nekje dobim nov konektor in probam. Trenutno imam samo v?tekan konektor (brez ohi?ja) ampak to ni ziher.

95e1e74f8ea2a28ec7ae5743fda651d7.jpg

e50d59a9c43329b1a8c6f498a401e004.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Neverjetno kako so zimske gume ti?je od letnih. GY UG9, 205/60/16 vs. Fulda sportcontrol 215/50/17. Pa fuldine so ful reklamirali, da so zelo tihe. V tej dimenziji so bile na papirju dale? najti?je. Ne predstavljam si, ?e bi vzel druge ki imajo recimo 2dcb ve? na papirju.

Tile zimaki pa rulajo, res kot no? in dan :) Sem mislil, da avto ?e lebdi, ker se ni? izpod ceste skoraj ne sli?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.