Ja zahod oz. skandinavija ma to ful razvito. Na za?etku edino dokler se vsi ne navadijo je bedno, ker otrok skoz nazaj gleda in mora eden od star?ev vedno zadaj sedeti. Sicer je pa precej precej bolj varno to ja.
Ja, glede klju?avnice, opcija vem da je, samo ne bom dajal 200e za to. Problem je ker je zadaj otro?ki zic, pa potem ?e lupinica in na sredini zelo te?ko sedi ?e ?ena. Vsaj sedaj na za?etku, ko je dete ?e malo. Varianta je, da ga pa? dam na sovoznikov zic, ga pomaknem zelo nazaj, tako da tisti airbag nima nobenega vpliva..?e je problem to da ti airbah zbije potem lupinico. Sej v kon?ni fazi, se airbag spet ne odpre do zadnji zicev nazaj...
a ni potem kontra efekt ?e ti zadaj uletu nekdo? :ne vem:
Hja, samo ?e stoji? na mestu pa se nekdo zabije vate, ?e vedno ni take sile kot ?e se obe vozili vozita naprej in tr?ita, a ni tako?
Za?el bi kje pri Beji, potem bi pa vpra?al mogo?e ?e kakega privatnika. Samo lih vsakomur ne bi zaupal no, kaj vem. Je treba precej podret, saj pri 2012 letnik ?estki je bilo tako. To lahko jures ve? pove. Monta?a zihr ene 200 stane, na uradnem servisu.
V?eraj z Jures-om rihtala webasto na moji ?estki. Mislim, da sva ugotovila, zakaj me zadnjo leto zeza. Krivec: konektor oz. signalni kabel za pumpo.
Pumpo sva dala v vodoravno lego, mal je blo treba podalj?at kablovje (to je izi part), hudi? pa je da zdej konektor na webasto ne gre ve? gor. Na eni strani sva ga po?ila, na drugi strani je ?e zavihek za zataknit, ampak se ne zasko?i da se j****.
Danes sem poslikal konektor na webastu, vse b.p. Ni mi jasno, kot da nekje dobim nov konektor in probam. Trenutno imam samo v?tekan konektor (brez ohi?ja) ampak to ni ziher.
Neverjetno kako so zimske gume ti?je od letnih. GY UG9, 205/60/16 vs. Fulda sportcontrol 215/50/17. Pa fuldine so ful reklamirali, da so zelo tihe. V tej dimenziji so bile na papirju dale? najti?je. Ne predstavljam si, ?e bi vzel druge ki imajo recimo 2dcb ve? na papirju.
Tile zimaki pa rulajo, res kot no? in dan Sem mislil, da avto ?e lebdi, ker se ni? izpod ceste skoraj ne sli?i.
Jaz vsak dan ko grem v slu?bo parkiram med bloki. In jih malokrat zlo?im...v bistvu je spegu se najmanj. Problem je pleh , ko ti nekdo vrata not butne...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa vem, avto bi mogu ?e kr fajn pokurit, da se ta kolobocija spla?a? 400 evrov ni tok malo.
Sent from my A510 using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani