Skoči na vsebino
Terenec
Napisano

Danes vozil pravega terenca. Ne terenca, ampak Terenca. Tistega, res pravega: V6 dizel, dva hidravli?na vitla (en spredaj, en zadaj), reduktor, blokade vseh treh diferencialov,...

Navdu?en kot Fatima v Intersparu oz. kot Alica v ?ude?ni de?eli. Resno sem ?e premi?ljeval, da bi ga kupil. Potem pa se je zgodilo. Ena majcena lu?ka. Po vsega 300 km... Sem hotel napisat 300 km cest, ampak cest je bilo mogo?e 1/3... Kakorkoli, "uga?anje" te lu?ke me je ko?talo skoraj 150?. In me je minilo veselje nad tem Terencem...

post-5658-0-28884100-1542128798_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Ja, max 70, ampak ne glede na teren in podlago. In se vozi 70 ko vsi drugi niti pe? ne morejo naprej...

In ?e bi evropejci znali narediti tak voz, kot so "ruska jajca", ne bi zvilo podvozja na vsaki luknji na cesti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

?e koga mogo?e slu?ajno zanima, je spet nekaj medu na razpolago. In v petek popoldan sem v Ljubljani (Rakovnik) in v Grosupljem.

Lokov?ki cvetli?ni, tako kot lani. In pred lani. In pred pred lani...

1 kozarec = 1 kg = 12,50?, tako kot lani. In pred lani. In pred pred lani...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ja preko eura je. Zdaj i??em kateri dobavitelj ima brezpla?no dostavo, ker ta je sicer okrog 40?, ?e se ne motim. Potem pa ?e naro?i? preko 1000 litrov imajo nekateri gratis furo.  :jupiii:

In ?e bo? ?akal ?e kak?en mesec ali dva, bo preko 1,20?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Danes zjutraj v Novi Gorici napolnil rezervoar Mazde 5 do vrha. Nato sem imel en sestanek. Preden sem ?el domov, sem v Novi Gorici spet nato?il nafto: 45,93 litra.

Aja, mogo?e ?e ena malenkost: sestanek je bil v Slavonskem Brodu. Od tankanja do tankanja sem prevozil 928 km...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.