Kot sem ?e omenil, sem danes res ?el pogledat zimske gume, ki visijo na zidu v gara?i. So skoraj nove, ?e zadosti profila, na jeklenih plati??ih. Zdaj moram samo najti ?as, da jih namontiram na avto...
Danes vozil pravega terenca. Ne terenca, ampak Terenca. Tistega, res pravega: V6 dizel, dva hidravli?na vitla (en spredaj, en zadaj), reduktor, blokade vseh treh diferencialov,...
Navdu?en kot Fatima v Intersparu oz. kot Alica v ?ude?ni de?eli. Resno sem ?e premi?ljeval, da bi ga kupil. Potem pa se je zgodilo. Ena majcena lu?ka. Po vsega 300 km... Sem hotel napisat 300 km cest, ampak cest je bilo mogo?e 1/3... Kakorkoli, "uga?anje" te lu?ke me je ko?talo skoraj 150?. In me je minilo veselje nad tem Terencem...
Bemti?, na obali ?e montirajo zimske gume, mi vrh hriba pa sploh ?e ne razmi?ljamo o tem... Saj pred februarjem tako ne bo kak?nega resnega sne?enja...
Ja preko eura je. Zdaj i??em kateri dobavitelj ima brezpla?no dostavo, ker ta je sicer okrog 40?, ?e se ne motim. Potem pa ?e naro?i? preko 1000 litrov imajo nekateri gratis furo.
In ?e bo? ?akal ?e kak?en mesec ali dva, bo preko 1,20?...
Danes zjutraj v Novi Gorici napolnil rezervoar Mazde 5 do vrha. Nato sem imel en sestanek. Preden sem ?el domov, sem v Novi Gorici spet nato?il nafto: 45,93 litra.
Aja, mogo?e ?e ena malenkost: sestanek je bil v Slavonskem Brodu. Od tankanja do tankanja sem prevozil 928 km...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kot sem ?e omenil, sem danes res ?el pogledat zimske gume, ki visijo na zidu v gara?i. So skoraj nove, ?e zadosti profila, na jeklenih plati??ih. Zdaj moram samo najti ?as, da jih namontiram na avto...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani