Skoči na vsebino
Pozna kdo to Mazdo 3?
Napisano

?e neki me zanima glede tega originalnega avtoradia, ki je vgrajen v Mazdo3 letnik 2005: A je samo na navaden CD, ali predvaja tudi MP3?

zdej ?ist odvisn, nekatere so imele druge ne, moja je 2006 letnik in nima, ?e ho?e? predvajat MP3 more? ubavit ?e takole zadevo :)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo to Mazdo 3?
Napisano

Nima jih 8 :) tisto kar pi?e na stebri?kih je zavesa (pi?e ti da ima balon na srednjem stebri?ku in pi?e na zadnjem stebri?ku) :)

sam ?teje se pa vse pod airbag :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano

Meni je Pelko tudi rekel, da na moji 6-ki malo piska turbina. A to pomeni, da je treba po novo? :ne vem:

pomoje, da ne dokler ?e avto normalno vle?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel
Napisano

tko da wankel je ?e kr stara pogruntav?na sam so zgleda vsi razn mazde zgubl interes v razvijanje tega motorja

u bistvu ni ?ist tak, Mazda ma pokupljene vse licence glede wankla, zato ga ostale znamke ne smejo vgrajevat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

Fantje, hvala za pomo? :) Modra je res sumljiva.

Na avto.netu je zanimiva samo ?e tale: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5161560&show=1

Obljubim pa, da se kmalu sre?amo na kak?em zboru :) ( ?e jih organizirate )

zbor je ravno to nedeljo v LJ-BTC za A-cosmosom :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale.

To?n tak, bolj ko vle?e? po ro?ni manj drsi :D

Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. :punk:

ti si lisac, si ?aku, da se poceni :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kak?ne pa? To pomen da se 11.11 spet vidmo? :hudicek:

?e bojo finance take kot treba ni 2x za re?it... ?e bo ?lo takle naprej se naslednje leto avto registrira (vsej za pol leta) :)

druga? pa Continental, model sm pozabu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.