Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

A pa je to dejansko tolk vredno? Sem bil prepri?an, da skoraj dve desetji star avto lahko zamenja? le za kakega stotaka ali dva. :ne vem:

Teoreti?no ima prodajalc pravico postavit ceno kakr?no ?eli, a za kok bo na koncu prodana, je pa druga stvar.  :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

MG ZT-190

Bolj kot ga gledam bolj mi je v?e? :) Pa? volan na desni in vpra?ljivi kilometri, je pa cena vseeno kul :)

Takega avta pa ?e nikoli nisem videl v ?ivo, no saj verjetno je tale edini pri nas?  :D

Prov imel bi eno takole zver v lasti, sicer cena je mal problemati?na za trenutne finance, ampak pustimo detajle:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8962675&show=1&avto=Honda%20Integra%201.8i%20Type-R%20VTEC

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole bo kak?en ma?ek poceni kupil, priredil stanje prevo?enih, mogo?e ?e spoliral in bo avto kot nov, pri tem pa bo zaslu?u k zmaj.  :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja prov zanimiva zadevca, ?eprav tole je o?itno treba nekaj malega po?timat. Mi je bil pa pred leti sicer bolj v?e? 3-ravni bele barve. Vpra?anje, ?e ?e "brca"  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Verjetno sem se zatipkal, ker v resnici i??em TURBO DIZLA (druga?e mi je bilo zagro?eno z lopatko iz peskovnika).  :hohoho:

Za koreto prejel ?e kar nekaj klicev, a sem se izkazal kot trd pogajalec in potem razo?arani glasovi na drugi strani.  :aaaaa:

Tole pa je neke sorte drift specialka s kar zanimivim dizajnom:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8903199&show=1&avto=BMW%20serija%203:%20323i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.