Pa? pokli?e? na kak uradni servis. Kdor ne vpra?a nikoli ne ve. Aja, ?ele zdaj sem opazil, da ima? 323S.
Tale znakec bi ti vsak, ki prodaja po delih lahko poslal zastonj. Pozanimaj se, v kon?ni fazi tudi ?e ne pa?e ve? kot 2? za po?tnino ne bo? stran vrgel. Po delih jih je kar dosti, pokli?i pa kar bo pa bo.
No ja, lepo da ma? ti mene rad, ampak mislim, da nis ti na tapravga naletu. ?e bi se ti slu?ajno posku?al name priklopit, bi se prav lahko zgodilo, da bi ti mene potem s svojim nosom na mojo pest udaru, pa s svojim trebuhom v moje koleno sunu, pa s svojim o?esom v moj komolec tre??u, in s svojimi zobmi v moj ?evelj ugriznu.
A ti to groz? mojemu najbolj?emu prijatelju? ?e bi ga poznal bi vedel, da je ful u redu fant. Make love not war!
Kitanje in ?trihanje bo ziher dra?je kot znakec. Za foro pa vpra?aj koliko sploh pride original. Dvomim pa, da je znak od 323C isti kot tvoj zadnji. Skoraj gotovo ni enako velik.
Glede na to, da je Kia uporabljala Mazdine motorje sem se spomnil, da tale motor na prvi pogled malo spominja na Mazdin 1.8 kodno imenovan BP. Gotovo je naklu?je.
Dva ali tri vikende nazaj je v slovensko blagajno prikapljalo skoraj pol milijona ? na ra?un kazni. Se kar dosti ?vercajo. Tako to je. Vedno bodo obstajali tak?ni.
?isto mo?no, da nekateri sploh ne vejo. To se je nam zgodilo na ?e?kem, ko nismo vedeli, da bi mogli kupiti vinjete in je nismo. K sre?i nas niti ustavili niso.
Mah saj, ?e bi laufal na plin se ne bi sekiral. Sam pomoje bom kar zaklju?il zastavljen projekt SX. Mi je bil pa zanimiv Top Gear test, Clarkson je samo hvalil kolk je to lep avto, eleganten, zvok motorja hud, da bi najraje dal ?ipo dol in se drl na ?oferje BMWjev 5 in Audijev A6, da so kupili napa?en avto. V bistvu mi ni napa?en avto, ko sem se bolj poglobil.
Samo ko pa kaj gre je pa (lastnik priznal) vseeno, ?e SXa zrihtam kot, da imam 3.0 V6 za v slu?bo, plin gor ali dol.
Saj je ?isto logi?no. Zaradi gum la?e ?tevc in obenem kilometri. Nekaterim la?ejo tudi 5% ali ve? ko me?ejo ne-vem-kolk-col na Cliote 1,2 potem se pa ?udijo, ko naredijo v enem letu toliko manj kolometrov ali kontra, ko vse poti postanejo dalj?e.
Ja, me ne presene?a, kot tudi tebe najbr? ne, da meni ni v?e?.
hja sej ni ?udn, da se pol temu re?e ri?ota... tole je dale? preve? plastike za na tak avto... ?al
Nima nekega celotnega stila. Tako kot naprimer kolega iz Hr, ki je cel avto po?timal, po?trihal, skratka dodelal vse detajle, ne pa samo zmetal plastiko pa gasa.
Simon, kaj pa misli? kok bo v resnic pomagala tak?na plastika
Vsaka nadgradnja je bolj?a kot ni?. Naj povem, da pri 200SX, ?e plastika ni pravilno sestavljena (kolotek, in neko ohi?je, ki usmerja zrak v intercooler) ti intercooler ne opravlja funkcije. Torej ?e mora biti nekaj na tem.
To bo? pa ?e na?el kak konec platike, pleksija, lepenke, karkoli... Jaz bi ?el v Bauhaus, gotovo bo? kaj na?el. Si se pa pametno odlo?il. Predlagam, da ga da? spodaj ter zgoraj. Spodaj pa? tam kjer je luknja v odbija?u in napelje? lepo na spodnji del hladilnika zgoraj pa nekako tako kot na spodnji sliki. Lukenj ni treba delati v odbija?, tale je za dirkati.
Pa ?e nekaj iz moje dana?nje izku?nje. V?eraj se mi je SX (ob normalni vo?nji) za?el nenormalno greti. K sre?i je bilo le ?e 2km od doma tako, da sem se ustavil in zjutraj dolil vodo ter se odpeljal domov. Ko sem vzel ven termostat me je pa ?ok. Notri je bil za 88°C in seveda se ni odpiral. Poleg tega bi moral biti 82°C. Kot ve? se turbo avti ?e tako radi pregrevajo in, ?e se za?ne hladiti kasneje kot bi se moral je samo slab?e. No in iz rezervnega motorja sem vzel (original Nissan) termostat, ki je imel mejo 72°C. Ne vem kako to, da je tak ampak o?itno pa?e ?e od kakega drugega modela. Pozanimaj se, ?e se da za tvoj tip motorja dobiti kak hladnej?i termostat. Ne bo ti ?al.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa? pokli?e? na kak uradni servis. Kdor ne vpra?a nikoli ne ve. Aja, ?ele zdaj sem opazil, da ima? 323S.
Tale znakec bi ti vsak, ki prodaja po delih lahko poslal zastonj. Pozanimaj se, v kon?ni fazi tudi ?e ne pa?e ve? kot 2? za po?tnino ne bo? stran vrgel. Po delih jih je kar dosti, pokli?i pa kar bo pa bo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani