Skoči na vsebino
Žarnica in servis
Napisano

Bomo sprobal pa bomo videli. Aja zdej mam xenon kit ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Labi 4100k majo, zavaja? ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes sem na moji mazdi 6 2003 razdru leve vrate ker so mi zajlice za odklep in odpiranje vrat vibrirale po vratih tko da sem jih fiksiral vse vijake malo pritegnil sestavil notri komplet vse o?istil moram pa najti ?ri?ka na desni strani v armaturi ker druga?e bom kmalu na vojniku ?e mogo?e ve kaj bi lahko bilo se mu vnaprej zahvaljujem 

A ta v armaturi se pojavi samo ko je mraz?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Pb sem mel ?e v prej?nji ?estki, cirka 2 leti, mogo?e mal manj, v trenutni pa od dneva nakupa, to bo 1,5 leta, pred mano pa mislim da je tut jures imel pb notri.

Sent from my A510 using Tapatalk

Ja 2.2 motor se mi zdi je kr trpe?en in robusten. Trkam..

Sent from my A510 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Jaz imam 2.2 motor, delam podobno kilometrino kot ti, do slu?be 13km. Zaenkrat ni problemov, poraba je pa? mal vi?ja. Glede ketne pa ?isto odvisno od sre?e. Pred nakupom se da preveriti tudi to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 6 2011
Napisano

Ma jaz imam 129 konjsko verzijo, in je mo?i ?ez glavo. res da imam ?e en dodatek :) Motor je precej robusten, precej bolj kot 2.0 pred njim, tako da kakih ve?jih te?av ne pri?akujem. Ima verigo ja, to preveri koliko je raztegnjena, da ne bo? takoj menjal. Pa preveri na testerju ?e stanje injektorjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 6 2011
Napisano

Novi model je baje znotraj tih. Ravno zadnji? je nekdo pisal, da je pri 180kmh na AC notri bolj kot ne ti?ina. Je pa to FL model, se pravi mislim da 2015.

Letnik 2011 je pa tako tako. Motor je v redu zadu?en (ni? bolj ni? manj kot kak traktor  tdi), pri du?enju okoljskih hrupov pa malce zaostaja. Ampak spet  ni neke hude sile. Malce pazi? pri izbiri gum, da vzame? take ki niso preve? hrupne. Sicer se ti pa avto oddol?i z drugimi lasnostmi ,ki jih pri holzwagnu ni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.