Skoči na vsebino
Mazda z najve? prevo?enimi km na ?tevcu
Napisano

Za tvojo zverino gremo lahko kr h kak?ni vede?evalki, pa bo ona povedala cifro :P

pa ji re?e?, da ?e pove napa?no cifro, da se ji slabo pi?e si itaq nebi nobena ve? upala napovedovat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja recimo tam v letnikih 1992 Nissan Sunny (GTI) ali Primera z 2.0 motorjem (143 oz. 150 HP), to je vleklo ko marija, da Astre GSI 2.0 (150) niti ne omenjam. :jupiii:

Danes 150HP ni ravno neka "dirka?ka" konjenica pod motornim pokrovom (divjak.press). :aaaaa:

zato sm pa js bolj za oldschool :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Dj preberte to da raz?istmo mal zadeve, vidm da ste ornk zapel. Dejstvo je da mi je pa? RWD bl u?e? kot FWD, in ker recimo me?ke ne maram, opel omege kot nepremi?nine pa tud ne mislm met, je edina opcija bavari?e mul vagen (bavarsko smetarsko vozilo). In ne, nimam 2 centimetrske mrcine pod zadrgo da bi bavarca kupvou kot podalj?ek "alata", pol bi isku recimo E92 335i 2010 letnik ali pa ?e kaj novej?ga, da naujo pi?ke rekle da sm revn in za cajtom. Pa? rd bi meu RWD in zato nism prpravlan dajat pou pla?e, ker kot sm ?e reku, to use je stro?k. In BMW tudi edini pride pod opcijo. A zdj razumete al ja?

lejga, pa mene nesme? resno jemat model :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 CD110 - olje
Napisano

Pojdi na OMV.si klikni na bixxoil in v konfiguratorju izberi svoj avto, poleg olj so tudi kolicine vseh tekocin za izbran avto. Uporabno

thx :bravo: celo 2 deci ve? gre not kot v 6 celindrca :blink:

?e eno vpra?anje, in sicer je to res, da se vgradni oljni filter menja manj pogosto kot obi?ni? Js sm ga sicer ubavu, ampak me zanima za v bodo?e :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda z najve? prevo?enimi km na ?tevcu
Napisano

Mislim, da bo tole potrebno argumentirati s kak?no sliko npr. :D Kot dokazno gradivo. :cheers:

Jaz sem ?al ?ele na tvoji polovi?ki.

Js sm lohk pri?a :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tuki sem sel rikverc :aaaaa:

se prav spomnim te slike, mislim da je blo takrat ko so izumili internet

da ni bil tole drag race u rikverc :aaaaa:

lepo ?tevilo prefuranih, ampak ugodno :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6536673&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.