sam dr?ijo pa ceno te 323c, za tolk sm jo js prodal 3 leta nazaj
Kaj si pa vzel kot merilo "dr?anja cene"? Se pravi, ?e npr. nek posameznik nastavi ceno na 2.500? za tak avto, bo? potem ugotovil, da so za?ele pridobivat na vrednosti?
Jaz lahko napi?em le to, kaj bi naredil ali v kateri smeri razmi?ljal, ?e bi bil v tvojem polo?aju.
Precej podobno razmi?ljam kot Uklopko, to pomeni, da ima? en "orng" oz. dru?inski in bolj nobel avto, drugega pa tak?nega, da ti predstavlja ?im manj?i stro?ek (npr. dejansko nek majhen bencinski avto?ek, z majhno motorno mo?jo, posledi?no je izjemno poceni zavarovanje in cestnina ter tudi vzdr?evanje kot tak?no).
Ta moj predlog ?e toliko bolj pride do izraza, ?e se bo ta manj?i avto uporabljalo le ob?asno ali za opravke v smislu "sko?it do bli?nje trgovine". V rangu 500 do 1000? ima? teh mal?kov na izbiro ogromno, se spla?a razmislit.
S telim 260 konji bi kr poletu lepa je ko svinja . Ej zmaj kaj je pa razlika v motorju med tvojo in to mps k tle zej mal googlam masta obadva isto 2.3 pa isto prostornino motorja sam da ma mps pr motorju se kao oznako DISI ? in ma 260 konjov tvoja pa 166.
Moja je made in Korea.
Kar se nekdanje 6-ke ti?e, bi se pa reklo, da je z navadnim 2.3 motorjem razmeroma posko?en avto, z 2.3T pa ?e orng zver.
Te?ko re?t po dveh majhnih fotkah, ampak za zadnji desni bok sem prepri?an, da ni druge re?itve kot rezat ven, za levega zadnjega pa vpra?anje, ?e se ga ?e da "re?it" brez iste zadeve kot na desni strani.
Koliko bi ti mojster vzel, da bo potem avto "tip top", se NATAN?NO pozanimaj, saj sem se sam ?e ve?krat v ?ivljenju nategnu, ko neko zadevo smatra? za majhen poseg, kasneje pa se izka?e, da si glede na obstoje?e stanje, pa precej drago kupil.
Sicer pa pravijo, da vsaka ?ola nekaj stane, ampak ?e se je nekdo tam ?e ?olal, potem nekaj veljajo tudi njegove izku?nje ter znanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
En zanimiv oglas:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8944210&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani