Skoči na vsebino
Nakup Mazde3 Sport 1.6i MIRAI letnik 2011
Napisano

Zdravo!

V tej Mazdi3 so dobro preizku?eni bencinski motorji, s katerimi naj ne bi bilo nikakr?nih te?av. Redni servis pri poobla??enem serviserju predvidevam med 150 in 200 ?.  :prstgor:

Na tvojem mestu bi ?el na ogled in kraj?o testno vo?njo, potem pa vidi?, ?e ti zadeva ustreza. Meni je zelo lepa, zlasti v tej barvi.  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale teorija pa ne bo pila vode, avto s 165hp in 1300kg pa? ne more imeti 7s do 100.

?e se ne motim sem nekje zasledil, da ima "dobrih" osem, tam okrog 8.3 al neki takga, za 7.0 bi verjetno rabil imet 200 - 220KS.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A pa je to dejansko tolk vredno? Sem bil prepri?an, da skoraj dve desetji star avto lahko zamenja? le za kakega stotaka ali dva. :ne vem:

Teoreti?no ima prodajalc pravico postavit ceno kakr?no ?eli, a za kok bo na koncu prodana, je pa druga stvar.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

MG ZT-190

Bolj kot ga gledam bolj mi je v?e? :) Pa? volan na desni in vpra?ljivi kilometri, je pa cena vseeno kul :)

Takega avta pa ?e nikoli nisem videl v ?ivo, no saj verjetno je tale edini pri nas?  :D

Prov imel bi eno takole zver v lasti, sicer cena je mal problemati?na za trenutne finance, ampak pustimo detajle:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8962675&show=1&avto=Honda%20Integra%201.8i%20Type-R%20VTEC

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.