Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Pa bojo hitrostne nalepke na prvo steklo limal... :aaaaa:

Ali pa na gume z notranje (nevidne) strani.  :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

A je kdo zasledil, kaksna je predpisana kazen, ce nimas te nalepke?

V delu clanka iz AMZS o predpisani opremi in kaznih ni nikjer omenjena.

Ve? kaj bo hec, kako razlo?it zadevo kak?nim senilnim penzi?em, ki nekateri ?e dandanes ne dojemajo, da za na AC potrebujejo VINJETO.  :danzoman:

(aja, no dalo bi se diskutirati tudi, koliko jih dojema katera je pravilna smer vo?nje po AC).  :ninja:  :excl:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mx-5
Napisano

Rok, tistale grafitno siva, ki jo prodaja Ilija, se nahaja v Medvodah, tako da nima? dale? za se zapeljat na ogled stroja.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jah, bencinar. ?e bi bil turbo dizel 4,9 litra, bi vsaj asfalt trgal, ?e ne ?e kaj huj?ega... :jezicek:

?e bi imel pa ?e LOPATO zraven namesto rezervnega kolesa, se mu nih?e ne bi upal niti pribli?ati.  :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

sam dr?ijo pa ceno te 323c, za tolk sm jo js prodal 3 leta nazaj :)

Kaj si pa vzel kot merilo "dr?anja cene"? Se pravi, ?e npr. nek posameznik nastavi ceno na 2.500? za tak avto, bo? potem ugotovil, da so za?ele pridobivat na vrednosti?  :aaaaa:  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

Zdravo Dejan!

Jaz lahko napi?em le to, kaj bi naredil ali v kateri smeri razmi?ljal, ?e bi bil v tvojem polo?aju. 

Precej podobno razmi?ljam kot Uklopko, to pomeni, da ima? en "orng" oz. dru?inski in bolj nobel avto, drugega pa tak?nega, da ti predstavlja ?im manj?i stro?ek (npr. dejansko nek majhen bencinski avto?ek, z majhno motorno mo?jo, posledi?no je izjemno poceni zavarovanje in cestnina ter tudi vzdr?evanje kot tak?no). 

Ta moj predlog ?e toliko bolj pride do izraza, ?e se bo ta manj?i avto uporabljalo le ob?asno ali za opravke v smislu "sko?it do bli?nje trgovine". V rangu 500 do 1000? ima? teh mal?kov na izbiro ogromno, se spla?a razmislit.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Je mela leto nazaj 12 jurjev ceno...ta 1.8 bencin...?e prej?nji teden je bla 8000... Za 6jurjev kupit, pa plin montirat, pa gasa...

Misli mi bere?.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

S telim 260 konji bi kr poletu :) lepa je ko svinja  :rispekt:. Ej zmaj kaj je pa razlika v motorju med tvojo in to mps k tle zej mal googlam masta obadva isto 2.3 pa isto prostornino motorja sam da ma mps pr motorju se kao oznako DISI ? in ma 260 konjov tvoja pa 166.

Moja je made in Korea.  :hohoho:

Kar se nekdanje 6-ke ti?e, bi se pa reklo, da je z navadnim 2.3 motorjem razmeroma posko?en avto, z 2.3T pa ?e orng zver.  :ljubezen:

Se mi zdi kar ugodna zadevca! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mx-5
Napisano

Verjetno ma vsak od vas kasnega licarja, a mi lahko koga priporocate v okolici Kranja?

LAK TOM d.o.o. (mojster Toma? Oblak), nahaja pa se v bli?ini Medvod, dobi? ga na gsm: 041 765 853 ali e-po?ti: avtolicarstvo@evj-kabel.net 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Celoletne gume, wtf ???? In to celo napi?ejo neki ZNALCI !!!!

Verjetno za v kraje kjer ni zime in snega, pa imajo celo leto letne, to bi ?e prebavil kaj ve? pa ne.

Tud men se CELOLETNE gume ?udno sli?i (nekateri mislijo da M + S pomeni poletje in zima).  :aaaaa:

Mi je pa kolega, ki je 17 let ?ivel v Kanadi rekel, da tam dejansko imajo v uporabi tovrstne gume, kar mu ?isto verjamem.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mx-5
Napisano

Te?ko re?t po dveh majhnih fotkah, ampak za zadnji desni bok sem prepri?an, da ni druge re?itve kot rezat ven, za levega zadnjega pa vpra?anje, ?e se ga ?e da "re?it" brez iste zadeve kot na desni strani. 

Koliko bi ti mojster vzel, da bo potem avto "tip top", se NATAN?NO pozanimaj, saj sem se sam ?e ve?krat v ?ivljenju nategnu, ko neko zadevo smatra? za majhen poseg, kasneje pa se izka?e, da si glede na obstoje?e stanje, pa precej drago kupil.  :zvizga:

Sicer pa pravijo, da vsaka ?ola nekaj stane, ampak ?e se je nekdo tam ?e ?olal, potem nekaj veljajo tudi njegove izku?nje ter znanje.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.