Skoči na vsebino
Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Ni problem v diskih, problem je v pretrdih tovarniskih ploscicah

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Saj ta mercka sem tudi pomislil na tovarniski test

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

MB - KP vsak dan. :blink:

Prej LJ FRA ali podobno, ne vem kaj je to tako cudnega. Zato so avti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Ampak pazita, tvoja je Mirai ki ima imitacijo GTA opreme notri, ni nujno da jo potem imajo vse, lahko da je bil to bombon?ek te opreme

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda saloni v Ljubljani
Napisano

M5 in CX-7 kupil pri Igorju Interclass, M6 pri Andreju v BTC, obema pohvale. Izvedel sem kar sem hotel, avto sem si poprej v miru ogledal, oba sta mi pa v miru in odli?no predstavila financiranje (s.p.).

Pri CX-7 je bilo ?e tako, da bi moral ?akati uh la la, pa me je Igor poklical da imajo nekje eno odpoved naro?ila, ?e bi prevzel + mali popust. Pa smo bili vsi sre?ni in kriti.

In kadarkoli pride? tja se te spomnijo in ustre?ejo. Nih?e pa ne sko?i s stola in me uj?ka z namenom prodaje avta.

Tukaj tudi pohvalka puncam v Zagorju pri Kr?i?niku ob servisu avta kot tudi nakupu Suzuki Swifta....res prijazne in postregle z vsem informacijami, med servisom moje Mazde sem pa CX5 testiral.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

ja ampak to je bolj mi?ljeno da gre kabel nazaj, ni? ne pomaga ravno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

aux je, je pa to samo za slu?alke, nima na primer podpore usb za iphone pa te fore, pa da ti delajo gumbi na volanu.

JE pa to malo faleno, sem hotel uporabljati, ampak je vti?nica v predalu telefon pa zunaj in ti cvika kabel, tako da je treba met telefon tudi v predalu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

cx7 ni imel problema :) verjetno pa je razlika ko skuri? sklopko...:)- Tukaj je pa avtomatik nepogre?ljiv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Se en post o porabi...in to minimalni razliki pri avtih, ki stanejo 30000 eur...

To je kot uno, da gres v meka narocis 5 bikmekov na koncu pa diet coke

to?no tako, zato je treba za?eti gledati bencinarje, na dolgi rok te pridejo vsaj 30% ceneje, pa ?eprav ?re par deci ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Sem ?e enkrat pogledal...

vw passat, 150 konjski dizel, ro?ni menjalnik...skupaj povpre?je 6,62.

mazda 6 skyactive 150 konjski dizel, ro?ni menjalni, povpre?je 5,89

In pri izboru je koliko katerih? Brez veze se kregamo konec koncev je zelo tezko primerjati 2...jaz posem samo svojo izkusnjo, ne gledam drugih(kot tudi ostali)

Po druginstrani pa sva sla jaz exeo tdi 143 in bossova cd140 v monzo vozila en za drugim identicno po omejitvah ac. Oba kot pribito 5,2L

Temu bi se lahko dalo primerjavo ker je bila res identicna voznja.

No boss je bil v zavetrju, ha ha ha ha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Ko smo ze printem pa vw njavlha dpf za bencinarje.... Ce je to res pa ce bo cela vag skupi a taka se bo spet drugam pogledal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Ker je v profilu tudi znak AC, kot sem ze omenjal, je tezko primerjati s slovenijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Govorim isti voznik razlicne znamke. Pri sprintmonitorju pa so razli?ni tipi voznikov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Mazdaman pa si imel kdaj prilo?nost voziti vaga? Ni vse v sprintmonitorju, kjer je odprt autobahn...nemci ne kupujejo avte da se peljejo na ?iht 15km tako kot mi. Jaz ti iz izku?enj povem, da ?rejo manj kot mazda...(sedaj se bo Boss oglasil ker blatim Mazdo). Na sprintmonitor se skyactive za?ne pri 5L, passat pri 3,8L...sedaj je vse odvosno od voznika..

Seat Toledo TDI 110

Seat Leon TDI 150

Seat Exeo TDI 143

Seat Alhambra 170 TDI 

+ 2 x slu?bena ?koda TDI 105KM

vs.

Mazda 5 Cd143

Mazda 6 CD140

Mazda 6 CD129

Mazda 5 Cd143

Samo zadnja dva Mazda 5 brez DPF 1,6 tone ro?ni menjalnik vs Alhambra 1,9Tone in DPF DSG je kot dan in no?

Glavno prednost TDI motorja bi dal da vle?e od 1000rpm naprej.

Druge?e pa da ne bomo izumljali tople vode kolikor konj toliko hrane in pika...je bil velik preskok iz mazdine 2.0 na 2.2, pri Skyactive 2.2 sva pa dokazala da je poraba popolnoma enaka.

Je pa mazda naredila OGROMEN korak na bencinarju pri skyactive tehnologiji - tako velik da se je za vpra?at ali sploh ?e dizel!

Tudi ostali...Leon TSI Ecofuel 150 ima deklarirano 4,3....in ta motor tudi dokazano

https://www.spritmonitor.de/en/detail/595215.html

Vsekakor bi osebno ne ve? gledal kdo ?re manj za tisti deciliter, ampak pogledal proti bencinarju...ceneje je vse, od servisov, delov, ni dpfja itd, stara zgodba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

To niso posnetki za mojo dioptrijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ampak tale se crt niti dotaknil ni, ni v prekrsku :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda saloni v Ljubljani
Napisano

Pozdrav !

Samo tole bi rad sporo?il. Bil sem 110%, da postanem nov lastnik Mazde. Vendar pa me je po obisku  2 salonov v Ljubljani popolnoma minilo in lahko samo re?em, hvala za tak odnos in nasvidenje. Zaradi mene lahko kon?ajo s svojim delom. ?koda, ker delajo tako slabo uslugo sicer krasni Mazdi.

LP

Mogo?e si pri?akoval mega popust, mazda ga pa? NE DA. To je ?e dolgo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Se barchetta ma auto gor dol :)

Ampak itak bos danes nasel prej star avto s tem kot novega ne glede na znamko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

No tega pa pomoje nobena novejsa Mazda (od FL sestice druge generacije dalje) nima vec... :(

Aja no to sem jaz mislil (sem mislil da je povezano)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ampak kot kaze samo v trojki oz. pri njzijih razredih... Sestica recimo ima vsa stekla z avtomatiko ... 

tudi FL?

Tako lepa notranjost pa ta nagrav?en ?trle?i monitor...fuj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

To funkcijo je Mazda opustila, ?rtice niso ni? drugega kot osvetlitev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde3
Napisano

Pa mo je treba pa kaj rihtat se je pa treba matrat pa dol vse puliti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Klima ane

In to ne pomeni da pusca, gre samo za odpadno vodo (kondenz, vlaga..)

Skratka ne sekiraj se, vse je ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jaz ni?, je pa bolj?a polovica preizku?ala ?e senzorji lovijo betonsko ograjo pod njihovo vi?ino. Izka?e se da ne:

DSC_0396.JPG

Znalci, kje se spla?a to popravit v okolici ljubljane (z upo?tevanjem tega da je avto ?e v garanciji :/) ?

Poslji cifro na zs

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V cesenaticu pa nisem videl pod 1,3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.