Skoči na vsebino
Pri?akovanja servisa
Napisano

Jaz sem na Lesko?kovi pri Chryslerju, Jeepu, Kii in Saabu kot ?tudent delal samo to. Pral avtomobile, ki so bili na servisu. Lepo je, ?e imajo kje kak?en avtomat za kavo in ti jo ?astijo, ?e v bednem A3Mu ga imajo. :P Nadomesten avto je pa vpra?anje koliko ?asa traja servis. Za rednega, kjer le menja olje, filtre, kak?no malenkost sam vem, da ne bi dajal avta, ?e bi imel avtohi?o. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

prera?unano majo pa 1L benza 0.4?...

Mi bi ga tut meli, ?e bi Pahor napovedal vojno Afganistanu, ga napadel in nakradel nafto. No saj je ?e nekaj dr?av, ki imajo nafto, mogo?e bi mogli Rusiji napovedati vojno in jim prinesti demokracijo. B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja Simon, pol bi pa pr?u mimo Uno Turbo (1.4), pa te oplaknu k zmaja! :D

:bravo: To ho?em povedati. :P Mora biti pa zanimiv ob?utek, ko se teh ?est litrov zamaje, ko v ?tandgasu naturira? motor. ?zmeden?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ameri?ki ponos! 6.6 motor, 230 brualnih, izredno iskrivih konjev, superioren izkoristek motorja... B) S tem bi lohk ful divjal po cestah, ignoriral znake ter kazal sredinca bednim dolenj?kom, ki bi se bemtili ?ez mene! :rispekt::rispekt: Da ne omenjam, da bi bil 2. lastnik.

(sarkazem off)

Tole je pomoje za male pare nekdo v USA dobil ali pa ga je celo kak izseljenec uvozil kot za lastno uporabo. Sode? po tablicah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

?eprav ta Slovenec nam je za moje pojme vseeno lahko mal v sramoto. Pijan, neprivezan, pa ?e otroka neprivezanega spredaj. No vsaj po omejitvi je peljal najbr? in ni bil nikomur nevaren. Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Zdaj se bo g.Lojz razpisal, da ga je lih v?eraj 200 ?gal proti Krki v slu?bo po regionalki pol boste pa vidl! Objavljena slika Aja pardon, to bo napisal ?ele jutri dopoldne ker je na internetu samo v ?asu slu?be, oziroma ves ?as ko je v slu?bi. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ebuy
Napisano

Ja tu se zatakne. :blush: Osebno bi vseeno ?el raje na ebay, zaenkrat imam dobre izku?nje. Ampak i??i na nem?kem ebayu. Sicer pa, ?e ne najde? ni? se lepo odpelji v A3M jim re?i kdaj bi te lu?i dobil in naro?i. Ni re?eno, da bo? ?akal dolgo, je pa navada. :D Lepe so pa res. B)

Verjamem pa, da bo? na internetu te?ko na?el kaj za svojo Mazdo ker je bolj redka. Preden se sploh loti? kak?ni predelav pa temeljiti premisli kak?en izgled ?eli?. Meni so naprimer tele BJ res lepe. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ebuy
Napisano

najlep?a hvala za nasvete. se pravi da mi ne ostane druge kot da kupim v a3m. ja ne gre druga?e kot brez klicajev pa vpra?ajev:)hehe :D

Showoff Imports nima ni?? Jaz bi prej resno preiskal cel internet kot ?el v A3M, imam ?e vedno no?ne more zaradi njih. Ampak po ?elji, morda celo dobi? lu?i prej kot v mesecu ali dveh. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ebuy
Napisano

-mene pa zanima kako gre to kupovanje prek Ebaya??

-a je mogo?e kdo ?e kupoval???

-pride mogo?e do kake pomote pri izdelku pa take fore??

-Gre fajn in brez te?av, ?e ima? Mastercard ali Viso in posledi?no urejen Paypal!! Da bi pla?al direktno s kartico niti ne razmi?ljam

-Sem ?e mogo?e kupoval!!!

-Na?eloma ne bi smelo priti do pomote pa take fore!! Glej na to, da ni nek sumljiv prodajalec, zato je pomemben tisti feedback.

?e bo? nabavljal lu?i zna biti problem. ?e bo? nabavil iz UK, bo snop svetlobe napa?en. ?e bo? nabavljal iz Amerike, tam nimajo snopov ampak samo neko ?udno ravno ?rto v glavnem spet ne izpolnjujejo na?ih zahtev. Zaradi tak?nih neumnosti morajo ljudje, ki uva?ajo avte iz USA menjati prednje lu?i. Zato se zna zgoditi, da bo? imel te?ave na tehni?nem. Ostane ti predvsem ?e nem?ki ebay (ne ebuy ?zmeden? ) ali pa kak?na specializirana trgovina na spletu kot je Showoff Imports, ki je nekak?en spletni A3M. Imajo dosti robe, ?eprav niso najbolj poceni. Dobi? pa baje hitreje kot v A3M. :whatever:

PS: A brez ???? in !!!!!! pa ne gre a? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjete - referendum
Napisano

Pojdite v trgovino, v vre?ko vr?te 10 Pepsijev pa se na blagajni razjezite zakaj morate pla?evati 10x ve? kot nekdo, ki kupi 1 Pepsi. Naj dajo eno ceno za Pepsi ne pa, da ve? kot jih kupi?, ve? pla?a?. :rispekt:

Boss to, da si pla?eval ABC je pa? tvoja stvar. Ravno tako se tudi jaz ne bentim, ker porabim za bencin ve? kot ti. ;) To je stro?ek, ki ga mora? vra?unati, ?e ima? avto in se vozi?.

Saj je ?isto enostavno. Toliko kot se prevozi?, toliko pla?a?. V ?em je problem? In ja v?asih se je dalo ?lepati od Dom?al do Lj itd. ?e bi bil naprimer obvezen ABC bi bile cestninske povsod in se ne bi dalo. Tarife bi bile razli?ne za avte in za tovorni promet in zadeva kar naenkrat postane vsaj toliko teko?a kot zdaj obenem pa bi vsi pla?ali toliko kot prevozijo. Ampak ne, raje so se spomnili satelitsko cestninjenje, da nas bo veliki brat skozi gledal in kontroliral. Potem bo? pa najve?ji kriminalec ker bo? ?el 140km/h z avtom, ki zmore preko 200km/h. :huh:

Sicer se pa umikam iz debate ker vidim, da ne bomo nikamor pri?li, vsak vle?e v svojo stran, spremenili pa z jamranjem tu gor ne bomo ni? spremenili in je vse skupaj ?isto brezveze. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjete - referendum
Napisano

ABC je bil po?ten. Z vinjeto se ravno tako hitro peljem ?ez cestninsko kot prej - torej tu ni profita.

Seveda hvalijo vinjeto tisti, ki jim je to slu?enje denarja in so cele dneve na cesti. Jaz pa ko sem bolj redek gost avtoceste pa jo drago pla?am. Drugo leto bo ?e slab?e. Mogo?e bom celo razmi?ljal kaj storiti.

Naj mi vrnejo malo bolj ugoden ABC pa bom najbolj sre?en. :bravo:

Kar se mene ti?e bi bilo ?isto lepo, da bi pri nas zalaufali obvezen ABC sistem. Morda bi bilo za tujce to ?udno (bi morali na meji najeti ABC z dolo?eno prednalo?eno vsoto, nakar dobijo ostali denar ob izhodu iz dr?ave). Pa se lepo da ?e kak?ne koli?inske popuste pa je najbolj po?teno za vse, kolone bi bile pa iste kot sedaj ko imamo ?e vedno cestninske postaje. :angry2: Tovornjakarje pa naj kar u?gejo, ampak predvsem tuje. Saj se ?e lep ?as govori, da se jim najbolj spla?a iti ?ez Slovenijo ravno zato ker imajo poceni cestnino.

tipi?ni slovenceljni... sam da ne bi kdo drug bolj poceni skoz pr?u... ajojmene ta nevo??ljivost nas bo ubila vse :(

Ja najbolje je pa pol take izjave ven metat in vcepiti ljudem slabo vest. :jezicek: Normalno, da bo? ti vesel kaj pa ostali, ki niso vsak dan na AC? Gledati je treba obe strani kovanca ne pa samo to, da bo? ti privar?eval, ostali bomo pa v minusu. :whatever: Vsak naj pla?a toliko kot porabi ne pa, da ima pmoje 50% ljudi vinjete z minusom v primerjavi s prej?njim sistemom. Ene 20% ljudi je tak?nih, ki na leto porabijo toliko kot je trenutna cena (tudi jaz) in je nekako po?teno, ostalo je pa seveda tak?nih, ki dosti privar?ujejo in smo potem ostali barabe, ker se nam to ne zdi po?teno. Spominja me na boj kadilcev proti kadilskemu zakonu.

Jan?a naj bo pa kar lepo tiho ?e pred uvedbo vinjet se je govorilo o tem, da bo cena letne v tromestni ?tevilki, da se cenovno izpla?a pa je lepo zatajil zadevo ter si pred volitvami nabral ?e nekaj glasov. Sem 200% prepri?an, da bi on zdajle isto podra?il brez pardona potem bi se pa ?ez 3 leta pred volitvami spet spomnil ene ali dveh dobrih potez, da bi ljudje pozabili stare grehe ter govorili o teh zadnjih plusih. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AEZ lita plati??a in ?PAN d.o.0
Napisano

VSE ve?je tuning/styling/bedarija trgovine pri nas nategujejo. :whatever:

12.5.09 sem pri A3M naro?il za 200? robe. Aluminijaste cevi, kolena in Samco silikonske cevi. Dam 50? rabata, re?e mi, da bo dobavni rok ene 10 dni. OK potem upam, da bom naslednji vikend ?e ?raufal. Ko jih na petek kli?em, ?e ?e imajo mi re?ejo, da je predvidena dobava naslednji teden. OK bom po?akal ?e par dni. Preverim dobavnico in itak pi?e, da bo dobava 28.5.09 (torej se mi je ustno prvi? zlagal, sam pa tudi nisem pogledal predra?una/naro?ila). Pokli?em v torek in mi re?ejo, da bo rok dobave ?etrtek popoldne ali pa petek (danes) zjutraj. <_< OK zdaj sem pa ?e malo manj prijazen.

V?eraj (predviden rok dobave kar imam na papirju!) ?e ni bilo, danes zjutraj pokli?em in mi re?e po?akajte. ?akam... ?akam... In do?akam:"Ja smo dobili ja. Samo je en problem. 90° kolen nismo dobili." ?zmeden? Imeli so dve ravni cevi, Samco cevi ter eno 170° koleno. Za kar sem si ve? kot hvale?en, da sem vzel ker ?e ne si res nimam kaj pomagatiz ravnimi cevmi.

Pridem v trgovino. Povem po kaj sem pri?el. In takoj vpra?am kdo je zajebal.

"Ja gospod, o?itno niso imeli na zalogi" Pri njihovem dobavitelju niso imeli na zalogi. ?zmeden?

"Ja ampak lahko bi kaj povedali a ne?"

"Ja gospod, smo ?ele danes dobili"

"Ja a vam dobavitelj ni? ne pove kaj vam je poslal, kaj ima na zalogi in kaj ne??"

"Ne"

"Potem ste pa res ena ?udna firma"

Potem me je ?e vpra?al, ?e bom kolena vseeno naro?il. :vesel: Super z veseljem!! NOT!!

"A mislite, da imam ?as ?e enkrat toliko ?asa vas ?akati, pa ?e vpra?anje, ?e bom dobil"

In zdaj na koncu se bom o?itno mogu kar fajn znajdt, da bom skupaj sestavil napeljavo za intercooler. Hvala A3M! Me zanima kako je tak?en odnos dober za posel. <_<<_<Pozivam in prosim vas, naredite si uslugo! Ne nabavljajte pri A3M ker si boste prihranili ?as in denar. Iz tujine boste dobili hitreje, kvalitetnej?o robo, dostikrat pa ?e ceneje!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Gosto naseljena mesta, bi se morala izogibati prometu z dizelskim pogonom. Pa to je samo moje razmi?ljanje.

P.S. Pa ne zdej o tem, da proizvodnje elektrike tud onesna?uje...

Na Japonskem so menda dizli v mestnih jedrih prepovedani. B)

mene pa nekaj zanima: ?e bi se ve?ina ljudi v mestih odlo?ila za predelavo na plin, kam bi parkirali? V podzemne gara?e in parkirne hi?e se ne sme...?!

Saj so tudi gara?ne hi?e v stilu Atlantisove, CityParkove. Kolikor vem se ne sme parkirati le v podzemne gara?ne hi?e. Nove gara?ne hi?e so v resnici majhen davek, ?e bi primogli k bolj?emu zraku v mestu. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOJLERJI
Napisano

1. KAK?NI SO CENOVNI BODYKITI IN SPOJLERJI?? IN KAK?EN IZGLED JE TEBI V?E??

2. ZAKAJ PI?E? Z VELIKIMI ?RKAMI?

3. Prosimo pi?i z malimi tiskanimi ?rkami. Na spletnih forumih VELIKE ?RKE pomenijo vpitje.

4. Za kak?en avto? Predvidevam, da MX-5 ampak teh je ve? generacij.

5. Tema o turbo kitih bi bila za pod "tuning" (pove?anje mo?i, spremembe na podvozju, zavorah, to se smatra pod tuning) tale tema o spojlerjih pod "styling" (rihtanje izgleda avtomobila se smatra pod styling). Aja in eni si itak raje sami sestavimo turbo kit. :P

6. Dobrodo?el na forumu. UPAM, DA BO? ZA ZA?ETEK PISAL Z MALIMI ?RKAMI

7. Lepo bi bilo, ?e bi predstavil sebe in svoj avto pod predstavitvijo ?lanov. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija spojlerjev
Napisano

najdi tuv certifikate proizvajalca. zacni na netu, potem uvozniku....s tem gres na tehnicne in das cca 50?

Ja, ?e jih kupi? v Inter?paru ali pa kaj podobnega potem se je brezveze kaj matrat. <_<
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija spojlerjev
Napisano

Jaz za te spojlerje nimam nobenih papirjev zato me zanima na kak?en na?in si naj to uredim. Ali bo morda potrebno vse skupaj dati dol?

Dobra, lepa in pametna ideja. :P Brez papirjev ne bo? NI? naredil.

A ima? kak?ne slike svojega avta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Symon tale je moja ?e slab mesec dni :hohoho::hohoho: Zgleda je de?ko pozabil geslo in ni odstranil oglasa. :hohoho:

:blush: Pa ?e mislil sem napisati, da je taka kot tvoja. :hohoho::hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.