Ah...tale text correction Se pravi, svoj OBD ELM327 sem poskusil na kolegovi ?estici ki je malo mlaj?a od moje, pa ne dela. V?tekam, pa se ?e power lu?ka na adapterju ne posveti.
?tudiram, al je o?itno od avta odvisno ali pa je kje kaka nastavitev, ali je ?trom notri al ne?
Uf, tole je skrajno neugodno. U bistvu borba z vetrom al kako ?e. Pomoje bo? te?ko karkoli dokazal, razen ?e ma? jeklene ?ivce in denar. Upam, da sedaj ne bodo za?eli s takimi fintami, ?e? ?e mamo star laser, ki ne more zmeriti brzine, bomo pa na take fore ?li.
Ja, no sej je odvisno ja. Jaz tudi ?e grem 1,2x v kranjsko goro s kolesi na strehi, se tudi kar podre in je takoj 2dcl vi?ja poraba. ?e kaka regeneracija vmes pade je pa to to. Bomo videli kako bo.
Ampak leti pa res fino no. Na kolk si mel pa takrat PB nastavljen, ko sta z Bossom delala "poraba izziv"?
Ja, mogo?e sem mal naivno pri?akoval, da ?e bom normalno vozil pa mogo?e res kdaj pa kdaj izkoristil to, da ne bo prevelike razlike. Samo je kar no..pol litr?ka. Probal bom ?e en tank, ?e ne grem nazaj na 6-ko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mazda poservisirana, vlil ?e metabond eco notri, pa da vidimo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani