Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

?e bo samo to, bo ?e v redu. Se zgodi, bi idealno ampak nima? kj.

Off topic:

Se dobro, da je bencinar, druga?e bi spet poslu?ali, zakaj ne imeti dizla :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ah...tale text correction :) Se pravi, svoj OBD ELM327 sem poskusil na kolegovi ?estici ki je malo mlaj?a od moje, pa ne dela. V?tekam, pa se ?e power lu?ka na adapterju ne posveti. 

?tudiram, al je o?itno od avta odvisno ali pa je kje kaka nastavitev, ali je ?trom notri al ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda, laserski merilec in kazen ?
Napisano

Uf, tole je skrajno neugodno. U bistvu borba z vetrom al kako ?e. Pomoje bo? te?ko karkoli dokazal, razen ?e ma? jeklene ?ivce in denar. Upam, da sedaj ne bodo za?eli s takimi fintami, ?e? ?e mamo star laser, ki ne more zmeriti brzine, bomo pa na take fore ?li. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

?e bo kdo odgovoren za nakup bo? to samo ti. Na koncu se bo? vedno sam odlo?il kako in kaj.

Je pa ?e na forumu veliko napisanega. Ma?ina je dobra, 129 konjska je sparovcek, za tole ne vem, najbr? kak deci ve?.

Kar se ti?e prostornosti ne bo? razo?aran. ?e najve? je odvisno od posameznega primerka. Od tega je odvisno ali bo? zadovoljen uporabnik ali ne.

Glede na to da je uvoz bi preveril vse kar se preveriti da. Tile avtoplanet naj bi bili korektni in ne nategatorji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box userji
Napisano

Ja, no sej je odvisno ja. Jaz tudi ?e grem 1,2x v kranjsko goro s kolesi na strehi, se tudi kar podre in je takoj 2dcl vi?ja poraba. ?e kaka regeneracija vmes pade je pa to to. :) Bomo videli kako bo. 

Ampak leti pa res fino no. Na kolk si mel pa takrat PB nastavljen, ko sta z Bossom delala "poraba izziv"?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box userji
Napisano

Ja, mogo?e sem mal naivno pri?akoval, da ?e bom normalno vozil pa mogo?e res kdaj pa kdaj izkoristil to, da ne bo prevelike razlike. Samo je kar no..pol litr?ka. Probal bom ?e en tank, ?e ne grem nazaj na 6-ko. 

Je pa res, da bom mel zdej druge relacije spet :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box userji
Napisano

Pa ?e to bi bilo zanimivo vedet, za koliko se dvigne poraba :) 

Jaz imam trenutno na 10, sicer vse vle?e in super, samo poraba mi ni v?e?, pa sku?am res lepo vozit, pa pod 6 no go.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box userji
Napisano

Zanima me, na koliko imate nastavljeno vrednost. Vem da vas je kar nekaj tukaj gor jo imate pb od mal electronics.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.