Tudi meni je rekel ličar, da moja posebna metalic rdeča je dejansko biserna s 3x nanosom. In da jo zelo malo ličarjev sploh pripravljeno barvat. Noben v okoli Radelj, tako da so ga v MB vozli.
Tako da bi celo verjel, da na barbo pazi. Ker ta Mazdina je tudi baje kar kočljiva za barvat.
Pa to je to, kakšen daljinc neki. Ta je skos v žepu in to je to. Nobenega brskanja in iskanja, sploh k maš polne roke je super še po žepih stikat. Tist gumb pa itak najdeš kakšen del telesa, da pritisneš nanj. Ja tud s tičem se da, če je kdo na to pomislil. Kljuka z gumbom je glih v pravi višini.
Zdaj pri novih je senzor namesto gumba, da lako tudi ženske odprejo avto.....
Hmmm, zakaj bi pa uporabljal daljinca, če moram itak prijeti za kljuko pa zraven samo še prst dam na gumb za odklep, ki je itak na kljuki? Tudi zadaj na prtljažniku je tak uporaben gumb, ki zaklene vse in je tolk pameten, da pa pri odklepanju odklene samo prtljažnik.
Tudi, ko zapiram vrata držim za kljuko in s palcem samo pritisnem še na gumb.
To ni varčevanje z baterijo ampak čisto praktična uporaba. Pred 25 leti ali več nazaj je bilo daljinsko zapiranje celo en tak statusni simbol in marsikdo je na daleč čez cel parkirišče prisotnim razkazoval kako ima daljinsko odklepanje in zaklepanje. Danes ma jo to vsi avti serijsko in izgleda prej butasto k ne, če čez cel parkirišče zaklepaš avto. 🤣
Zato ima gubke a veš.... 😁Hec😉
Tudi jaz delam isto le zadnja 5.vrata odprem in zaprem z daljincem, da se avto že zlufta poleti ko pridem do avta in tudi zaprem jih včasih.... 😉
Menjal po 4 letih in pol in to na obeh, tudi rezervnem, čeprav ga ne uporabljam.
Je pa nekaj, na daljinca ne odpiram in ne zapiram skoraj nikoli. Vedno pridem do kljuke in samo pritisnem gumb v postopku potega kljuke, kar je treba itak naredit, da se vrata odprejo in ni dodatnega dela.
Jaz sploh ne računam porabe na moji CX30 benzin X motor 🤣🤣🤣🤣😁😁 itak vozit se moreš ne glede koliko porabi 😉😁😁..itak zdaj dela klima non stop in to dela TOP 😁
MA ne se obremenjevat za 0.3 do 0.5 lit...🤣samo gasssss 😁
Tudi jaz se s tem ne belim glave in uživam v vožnji na bencinske hlape🤗, povem pa koliko pije, ko je ravno govora o tem..... 😉
Meni je pa res lahko vseeno ali pije 6 ali 7,ko pa delam na leto 8kkm in je razlika zanemarljiva (cca 150€)letno 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dosti bolje... 😵💫😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani