Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 urami je NevLado napisal:

Pozna kdo?

1041425.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan G165 Revolution, letnik:2018,23400 EUR :: www.Avto.net ::

Mah js jo ne bi prodajal( škoda jo je). Sam a v suv-ja se očitno lažje zleze?

Pravkar je Gregster napisal:

Mah js jo ne bi prodajal( škoda jo je). Sam a v suv-ja se očitno lažje zleze?

A so slike kaj obdelane al je res tolk zglancana? Ta barva je bla men v štartu top.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Sem jo prvič opral (cx30) in premazal vso plastiko, ki jo je ogromno s posebno tekočino za nego umetnih mas ter kupil gumi preproge za zimo..... :bravo:

Takša je pa razlika, prej-potem. 😇

IMG_20210826_153807~2.jpg

IMG_20210826_142250.jpg

IMG_20210826_142312~2.jpg

IMG_20210826_151057~2.jpg

Zelo lepa in ja, barva ji sede. Se barva imenuje isto kot pri prejšnji trojki? Pa pazi, da ostane gor, da ne boš preveč zdrgnil😜. Pa veliko varnih km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
dne 4. 8. 2021 ob 14:18 je Alex napisal:

Lahko odpreva profi urejanje-poliranje avtov. 🤗 Kot sem ti že omenil, bi nama obema  prav prišla majhna strojna polirka. Bi nam prikrajšala veliko truda in bolečih rok. 😄

No, to bi blo pa fajn. Za začetek kako spravimo mušice in smolo iz avta?😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
dne 22. 6. 2021 ob 14:42 je Janez007 napisal:

Pridna 👍 Potem ti je tudi mafija znana 😁

Sin se ravno uči za ustne izpite 3. letnika. 📚

Haha, tudi meni je. Sem mojo vedno čakal v maju al kako se že imenuje tisti kafič tam čez cesto, ko je še študirala. Sicer je na matematiki🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 14 minutami je Alex napisal:

Nove gume so montirane. Samo so pa res postali tej gumisti odiralci. Za montažo štirih gum + centriranje=48€.

Še dobro, da ne hodim pogosto k njim, ker imam vse feltne dvojne za letne in zimske gume. In potem naj še kdo reče, da se ne izplača kupiti dodatnih felten za zimske gume. Vsako leto te stane ta kolobocija z premontažo 90€. In mislim, da pride za 19" še dražje. 🤔

So oderuhi ja. 3€ mi je računal za gumo dol vzet pa mislim, da malo čez 20€ za nazaj( centriranje+ventilček)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Meni pomaga, da na blizu že slabše vidim ter da se z gumami čim manj ukvarjam, razen 2x na leto, ko zamenjam platišča (zimske v letne in obratno) in še ene 2 x ko preverim tlak. :)

Sicer pa meni do sedaj najljubša letna guma: Michelin Pilot Sport 3.

No tele mišelinke mam pa zdj gor na 3jki in so tud uredu,samo se mi zdi, da se malce hitreje obrabljajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Ja... Pa sol tudi. Samo vseeno so te GY assimetric 3polom od gum. Tako ste najbolje iz prve roke izvedeli, kaj ne smete kupiti. Pa testi gum gor ali dol. Briga me, ko je guma nova. Takrat so več ali manj vse dobre. Po par letih pa nastane razlika.

Naslednje gume za mojo rdečko bodo Bridgestone potenza sport.Dokaj nova guma, pa po izjavah imetnikov sodeč, vrhunska. Saj tudi trenutne GY assimetric sport 5 so v redu, a moramo vedno poizkusiti kaj novega. 🤗

Jaz sem jih dobil na avtu, ko sem ga kupil. In sicer so bile conti sportcontact 5. Zelo zelo v redu guma edino boki so bili malo bolj mehki. Drugače pa za po mokrem top guma. Držala je do konca do 40Kkm. 👍

Na prejšnem avtu sem meu potenzo in je res vrhunska guma👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nimam sicer pojma kako se temu reče. Najbolje, da odstraniš in bo mir, razen, če se še na kablje spravi. Mam avto vedno garažiran pa imam tudi načeto. Opažam, da veliko ljudi to kr odstrani in pravijo, da je mir. Če ima pa ta obloga( ali karkol se že imenuje) kakšen bistven pomen pa tudi ne vem. Bo kdo drug povedal😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.