Ne rabiš teh ventilčkov. Tvoja mazda ima nadzor tlaka preko abs-a.
Me veseli, da debata poteka v mirnem in sproščenem tonu🙂
S porabo sem pa pri mazdi tudi jaz zelo zadovoljen. Če ne bi imel 4 km hriba domov stavim da pridem pod 6l. Prst gor👍
RazširiPozna kdo?
Mazda Mazda6 :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NETMazda Mazda6 Karavan G165 Revolution, letnik:2018,23400 EUR :: www.Avto.net ::
Mah js jo ne bi prodajal( škoda jo je). Sam a v suv-ja se očitno lažje zleze?
RazširiMah js jo ne bi prodajal( škoda jo je). Sam a v suv-ja se očitno lažje zleze?
A so slike kaj obdelane al je res tolk zglancana? Ta barva je bla men v štartu top.
RazširiRX-8
Mazda RX-8 :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NETMazda RX-8 Challenge L, letnik:2004,5700 EUR :: www.Avto.net ::
Faak je huda🥰
RazširiSem jo prvič opral (cx30) in premazal vso plastiko, ki jo je ogromno s posebno tekočino za nego umetnih mas ter kupil gumi preproge za zimo.....
Takša je pa razlika, prej-potem. 😇
Zelo lepa in ja, barva ji sede. Se barva imenuje isto kot pri prejšnji trojki? Pa pazi, da ostane gor, da ne boš preveč zdrgnil😜. Pa veliko varnih km.
Hmm, tle se pa z Alexom delno strinjam👍. Določene zadeve so ok nekatere pa lahko stvari še poslabšajo.
Sam to pa res...včer se je za mano furala ena cx30 s tistimi grdimi halogenkami. Kr nisem mogu verjet.
Jah, če bi meu pa limuzino bi bila pa lepša kot karavan😉
Tale limuzina je huda k pes, sam še bencinc bi mogla bit😉
Hmm, neko podobno škripanje včasih tudi jaz zanam ampak težko opišem kdaj se pojavi. Vedno se pojavi, ko zavijem iz stranske ceste na glavno in je vmes še mulda, da me malo premeče. A to so torej neke gumice al kaj?
RazširiNove gume so montirane. Samo so pa res postali tej gumisti odiralci. Za montažo štirih gum + centriranje=48€.
Še dobro, da ne hodim pogosto k njim, ker imam vse feltne dvojne za letne in zimske gume. In potem naj še kdo reče, da se ne izplača kupiti dodatnih felten za zimske gume. Vsako leto te stane ta kolobocija z premontažo 90€. In mislim, da pride za 19" še dražje. 🤔
So oderuhi ja. 3€ mi je računal za gumo dol vzet pa mislim, da malo čez 20€ za nazaj( centriranje+ventilček)
RazširiMeni pomaga, da na blizu že slabše vidim ter da se z gumami čim manj ukvarjam, razen 2x na leto, ko zamenjam platišča (zimske v letne in obratno) in še ene 2 x ko preverim tlak.
![]()
Sicer pa meni do sedaj najljubša letna guma: Michelin Pilot Sport 3.
No tele mišelinke mam pa zdj gor na 3jki in so tud uredu,samo se mi zdi, da se malce hitreje obrabljajo.
RazširiJa... Pa sol tudi. Samo vseeno so te GY assimetric 3polom od gum. Tako ste najbolje iz prve roke izvedeli, kaj ne smete kupiti. Pa testi gum gor ali dol. Briga me, ko je guma nova. Takrat so več ali manj vse dobre. Po par letih pa nastane razlika.
Naslednje gume za mojo rdečko bodo Bridgestone potenza sport.Dokaj nova guma, pa po izjavah imetnikov sodeč, vrhunska. Saj tudi trenutne GY assimetric sport 5 so v redu, a moramo vedno poizkusiti kaj novega. 🤗
Jaz sem jih dobil na avtu, ko sem ga kupil. In sicer so bile conti sportcontact 5. Zelo zelo v redu guma edino boki so bili malo bolj mehki. Drugače pa za po mokrem top guma. Držala je do konca do 40Kkm. 👍
Na prejšnem avtu sem meu potenzo in je res vrhunska guma👍
Uff, mazda pa pikice...js jih mam po pragu že precej. Mam barvo in se moram enkrat lotit mal popikat🙂
U ne, kot dizel...to pa ne. Obvezno zamenjaj😉
Nimam sicer pojma kako se temu reče. Najbolje, da odstraniš in bo mir, razen, če se še na kablje spravi. Mam avto vedno garažiran pa imam tudi načeto. Opažam, da veliko ljudi to kr odstrani in pravijo, da je mir. Če ima pa ta obloga( ali karkol se že imenuje) kakšen bistven pomen pa tudi ne vem. Bo kdo drug povedal😉
Kakorkoli...huda k pes🦮😅
Ahh, kupi bencinarja pa bo prišparano👍
Napisano
Moje Mišelinke( pilot sport 3, letne) so vožene 3 sezone in bom spomladi kupil nove. So znucane. Se mi zdi, da so se precej hitro obrabile. Sem mislil, da bodo zdržale še vsaj eno sezono.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani